homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa, ajutor...sarcina?

#1 2007-12-27 21:23:50

yasha
New member
Inregistrat: 2007-11-22

Doctoressa, ajutor...sarcina?

Am luat Orgametril continuu, timp de doua saptamani. Ultima pastila am luat-o duminica seara, iar luni seara am avut un contact neprotejat. Au trecut 4 zile si nu a aparut sangerarea. E posibil sa fiu insarcinata? Care sunt riscurile unei sarcini aparute pe fond de orgametril? Multumesc.

#2 2007-12-27 22:11:31

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Doctoressa, ajutor...sarcina?

daca nu ma insel orgametrilul are si efect contraceptiv...nu stiu exact pe ce perioada...daca intradevar exista risc de sarcina dupa acel contact nu e nici o problema cu orgametrilul...probleme pot aparea daca e lua pe durata unei sarcini...iar contactul tau a avut loc dupa tratamentul cu el...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-27 22:24:22

yasha
New member

Ma tot gandesc daca nu e posibil sa fi ramas si in timp ce luam efectiv...of, chiar nu stie nimeni daca se produce atat de repede ovulatia dupa incetarea tratamentului...

#4 2007-12-27 22:34:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in timp ce luai cam slabe sansele sa fi ramas pt ca e progesteron si progesteronul nu provoaca ovulatie. daca erai dinainte insarcinata atunci o ajuta sa se fixeze. dupa 5-7-10 zile de la intreruperea pastilelor vine menstra deci mai asteapta.

mami de minuni hjarta

#5 2007-12-27 22:47:05

yasha
New member

Ok...eu ma gandesc si la contactul ala de luni seara. E si perioada asta ca naiba ca n-am cum sa ma duc sa-mi fac beta HCG-ul cand se face saptamana... Pe prospect scrie ca in aproximativ trei zile apare sangerarea si d-asta ma tot intreb. Stiu ca progesteronul fixeaza sarcina, dar in formula Duphaston sau altele asemenea si ca Orgametrilul ar fi totusi contraindicat. Inainte nu eram cu siguranta insarcinata, deci daca e sa se fi intamplat ceva, s-a intamplat luni seara. Presupun ca menstruatia asta indusa de Orgametril nu e totusi urmarea unei ovulatii, ci e o menstra falsa, ca la anticonceptionale...
Eu_vreau...citisem cred ca tu ai ramas insarcinata spre sfarsitul ciclului nu? O fi ceva cu ciclurile astea lungi, sunt cu ovulatie tarzie? Ca si eu am ramas o singura data candva, in primele zile de menstruatie, la un ciclul de 32-33 de zile.
Multumesc pentru raspunsuri si daca mai exista pareri...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.