|
Nu esti logat.
Un sfat, va rog...#1 2007-12-27 22:37:21
Un sfat, va rog...Buna, Offline #2 2007-12-27 22:39:56
Re: Un sfat, va rog...mai degraba cred ca ai candidoza decat infectie urinara...asa ca acel trat nu te va ajuta...contact sexual la cateva zile de ce? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-27 22:45:56
Re: Un sfat, va rog...ovulul este fecundabil 24 de ore. deci daca ai parte de un contact sexual in plina ovulatie cam de a doua zi esti insarcinata. mami de minuni Offline #4 2007-12-27 22:47:21
Re: Un sfat, va rog...cred ca vroia sa intrebe la cate zile de la un contact sexual se poate considera ca este insarcinata... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2007-12-27 22:48:23
Re: Un sfat, va rog...Unele medicamente sunt contraindicate in cazul in care sunt insarcinata. Eu asta incerc, asa ca as putea fi de cateva zile, prea putine pentru un test de sarcina.Vroiam sa stiu dc exista risc in cazul acesta. Din cate stiu in caz de candida secretia este modificata, in cazul meu nu observ. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-27 22:55:54
Re: Un sfat, va rog...in primele 2 saptamani de sarcina...adica din momentul in care crezi tu ca ai ramas si pana la implantare nu sunt periculoase medicamentele pt ca nu ajung la el substantele contraindicate. insa cel mai bine e sa nu iei niciun medicament daca te pregatesti de o sarcina decat la sfatul medicului. eu m-as ingrijora pt infectia aia care ori e urinara ori e genitala (eu inclin spre urinara). mergi si fa o urocultura. mami de minuni Offline #7 2008-01-13 18:41:40
Re: Un sfat, va rog...buna am si eu o intrebare legata de medicamentul Uricol. De cateva zile in urma unor investigatii de rutina am fost diagnosticata cu infectie urinara si mi s-a prescris Uricol. Eu iau si anticonceptionale Yasmin la indicatia medicului ginecolog. Va rog sa-mi spuneti daca Uricol-ul afecteaza actiunia anticonceptionalului. Offline #8 2008-01-13 18:45:07
Re: Un sfat, va rog...nu mami de minuni Offline #9 2008-01-13 18:47:44
Re: Un sfat, va rog...mersi de raspuns eram foarte stresata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|