homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema mare!!!!

#1 2007-12-29 16:56:56

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

problema mare!!!!

fetelor am o problema.iau ac de 3 luni insa si saptamana asta mai exact azi trebuia sa termin folia.insa luni mi a venit menstruatia desi nu trebuia si plus de asta am vazut ca am incurcat pastilele.marti am avut impresia ca am uitat sa iau pastila de luni si marti am luat in consecinta 2.insa ieri mi am dat seama ca mai trebuia sa am azi o pastila si pastila nu mai e.singura expliktie p kre o am e ca am incurcat zilele si am luat si o pastila in plus.intrebarea mea e ce fac?? mai cumpar o folie doar pt pastila aia pe care trebuia sa o iau azi sau nu mai iau nimic.plus de asta nu mi se opreste nici menstruatia.sad

#2 2007-12-29 17:05:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: problema mare!!!!

trebuie luata una de pe o alta folie, folie pe care o sa o pastrezi pt accidente de astea. pt cealalta problema trebuie mers la medic, posibil ca sa ti le schimbe. cel mai bine faci asta in pauza de 7 zile.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.