homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat au contat parinti in relatia cu iubitul

#1 2007-12-29 18:25:09

nongrata
New member
De la: afara
Inregistrat: 2007-11-04

cat au contat parinti in relatia cu iubitul

fetelor va intreb pe voi care sunte-ti mai in masura,crede\ti ca ar trebui sa intervina parinti intr-o relatie?
eu asa am patit  l-a inceput m-au acceptat asa cum eram dar acum m-a dat si el l-a o parte din cauza lor,sustine ca nu au avut nici un amestec,dar sincer nu il mai cred,de ce trebui sa ne ascundem intotdeauna dupa fustita mamici,pana cand ?

dragostea va ramane pt totdeauna cel mai frumos lucru

#2 2007-12-29 18:25:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: cat au contat parinti in relatia cu iubitul

mai sunt topic-uri pe tema asta

mami de minuni hjarta

#3 2007-12-29 18:26:20

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu ar trebui sa intervina deloc, eventual decat cu bani (daca au posibilitatea) pentru a usura un inceput de casnicie wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2007-12-29 19:56:52

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

in fosta relatie, el era o marioneta in mainile lor..si a dus la despartire asta ca eu vreau langa mine un barbat independent si sigur pe el nu unul care se ascunde dupa fustele mamei sale si in spatele banilor tatalui sau.

#5 2007-12-29 20:03:11

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

parintii fostului au inceput sa faca urat de tot..la modu "nu te mai vezi cu aia ca te dau afara din casa." si ii interziceau sa ne vdm,sa-mi rasp la tel/msje...aiurea...sad

Sim y 

Publicitate

loading...

#6 2007-12-29 23:31:50

skumpi
Vizitator

ai mei l`au placut pe iubi din primul moment si acum e parte din familie...
ai mei nu au intervenit niciodata in relatiile mele...poate si pt ca am stiut sa`mi aleg baiatu potrivit...
in schimb o data mi`a zis mama d un tip...pur si simplu nu`i placea...stia k e ceva urat la el si mi`a zis..dar n`am bagat`o in seama...si pan` la urma s`a dovedit a fi asa tongue maica`mea are gura "spurcata " cum se zice..nush da le simte pe toate

#7 2007-12-29 23:35:27

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

in relatia cu actualul prieten nu au nimic de obiectat si nici nu a contat parerea lor care, bineinteles, nici nu a existat la inceput..la fostul insa au avut multe impotriva, si oricum nu era ceea ce vroiam eu de viitor.

#8 2007-12-30 00:26:40

skumpi
Vizitator

Deuzza a scris:

skumpi a scris:

in schimb o data mi`a zis mama d un tip...pur si simplu nu`i placea...stia k e ceva urat la el si mi`a zis..dar n`am bagat`o in seama...si pan` la urma s`a dovedit a fi asa tongue maica`mea are gura "spurcata " cum se zice..nush da le simte pe toate

toate mamele sunt asa lol
in ceea ce ma priveste,si din partea mea si din partea lui parintii nu au absolut nici o problema cu noi big_smile

e bun...am crezut k numa mami meu le prevesteste pe toate tongue

#9 2007-12-30 02:30:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu consider ca nu ar trebui parintii sa intervina intr-o relatie, pentru ca in orice caz, daca ceva nu e in regula cu unul dintre parteneri, pana la urma relatia se va destrama, cu fosta mea relatie parintii mei nu au fost de acord, si pana la urma tot ne-am despartit din motive care nu aveau nici o legatura cu ei...

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2007-12-30 02:32:41)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2007-12-30 11:09:09

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

la mine ai mei nu au comentat niciodata. La mine doar frati-miu a zis.....da e ok tipu...sau lasa-l k asta nu imi inspira incredere. Si mereu a avut dreptate. IAr pe actualu il iubesc toti si il considera toti parte din familie. Mi-au si zis sa nu cumva sa-l pierd lol

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#11 2007-12-30 11:15:08

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

eu cand l-am cunoscut pe iuby aveam 16 ani, iar el 28. dupa vre-un an au aflat si ai mei, si bineinteles ca nu au fost de acord, au incercat prin toate mijloacele posibile sa ne desparta. Nu ma lasau sa ies din casa, iar eu lipseam de la scoala si tot ma intalneam cu el. Au vrut sa-l acuze de corupere de minori, dar noroc ca am facut eu intre timp 18 ani si nu au avut ce face. la 18 ani jum ne-am mutat impreuna, m-am certat rau de tot cu ai mei. Dupa 2 ani el a plecat in italia la munca, iar eu am ramas la el. S-a intors si am ramas tot impreuna si acum. Si m-am impacat cat de cat si cu ai mei

You are the sunshine of my life..

#12 2007-12-30 14:29:05

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

conteaza ce gandesti tu..pe cine vrei tu langa tine...parintii mei se inteleg bine cu iubitu meu si eu ma inteleg bine cu ai lui....dar nu le'as permite niciodata parintilor mei sa'mi aleaga ei prietenul...accept sfatul lor dar decizia o iau....sau zic ca ei dar fac ca mine:)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#13 2007-12-30 21:44:23

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

ai mei nu s'au bagat niciodata intre mine si prietenii mei... pt ca asa sunt ei, au  3 copii, si eu sunt cea mai mik, asa ca daca erau genu care sa impuna ceva, o faceau cu fratii mei si pana la mine cred ca se saturau oricum big_smile.Am noroc din punctu asta de vedere...si din ce zice baiatu meu, si eu "ii sunt draga" mamei soacre... e ceva nou ca celalalte nu ii erau dar chiar si asa, nu i'au zis niciodata cu cine sa umble big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#14 2008-01-25 09:02:50

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

nici ai mei nu au avut niic un stress, dar cred ca dintrun singur motiv big_smile erau prieteni cu parintii lui de cand erau toti tineri asa ca ....

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#15 2008-01-25 10:27:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu_vreau a scris:

mai sunt topic-uri pe tema asta

da

#16 2008-01-25 10:32:59

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

La inceput mama nu a fost de acord-zikea k ma implic prea mult din prima... In mod normal avea dreptate-asa a fost,ne-am implicat foarte mult,petreceam enorm de mult timp ink din primele luni...era ca o dependentza...
  Numai k ea a crezut k n-o sa tina si  k o sa se consume prea rpd.. Dar n-a avut dreptate smile

Si akum mai comm uneori,dar in afara de ceva nervi nu prea m-a afectat in adevaratul sens al cuvantului si niki nu o sa ma afecteze... Oricum,maica-mea e ciudata de fel.ba imi zike k el nu ma merita,ba k e baiat bun si k sa am grija de el.... Draq s-o mai inteleaga

Poor is the man whose pleasure depends on another

#17 2008-01-25 10:52:50

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

parinti mei nu s-au bagat in relatia mea cu iubitul meu

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#18 2008-01-25 12:08:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

nici  ai  mei  nu  s'au  bagat....acum  nush  cat   de  mult  il  influenteaza  mama  soacra  pe  flacaul  meu...am  cunoscut'o  e  o  persoana  de  viatza, realista, nu  este  intriganta....doar  k  mai  exista  o  sora  la  mijloc  in  care   nu  prea  am  baza  k  mi'ar  pune  ea  vb  bune  la  socrela big_smile....asa  k  tre   sa  fiu  vicleana

#19 2008-01-25 12:30:54

persifona
Vizitator

Eu nu am avut nicio problema, nici cu ai mei si nici cu parintii lui. Parintii lui ma apreciaza f mult, pt ca sunt ok, provin dintr-o familie buna, nu il vad pe al meu suparat din cauza mea, etc. Mai mereu ma invita al meu pe la el cand sunt si ai lui, ba chiar de Craciun ai lui au insistat sa vina si cu mine la bunica lui unde luau masa si unde veneau si nasii matzului.
Probabil sunt privita asa si pt ca matzul mai are o sora care, nu vreau sa intru prea mult in detalii, cert e ca este cu un tigan de vreo 7-8 ani care are o influenta extrem de proasta asupra ei.. si a ajuns sa faca tampenii multe si unele f grave din cauza lui.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-01-25 12:31:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.