|
Nu esti logat.
Fantezii cu o persoana de acelasi sex-8#135 2009-03-20 00:30:22
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sex
wow mya.. mno, si eu cred ca m-as fi speriat. pe el nici nu-l cunosteai, nu? Ultima oara a fost editat de emily02 (2009-03-20 00:31:05) Staring at the sun, thinking it's the moon.. Offline #136 2009-03-20 22:49:26
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexemily,as mai incerca dar nu mai cu cine! intr-adevar pe el nu nil cunosteam,iar cu ea nu mai tin legatura de foarte mult timp.in schimb,asta vara,un amic mi-a facut cunostiinta cu o fata care ar fi fost intresata sa ma initieze.numai ca respectiva avea asa o fata de traseista(daca inyelegi ce vreau sa spun) incat am stat vreun sfert de ora la taclale dupa care mi-am luat talpasita frumos! deci e cam greu sa gasesti in ziua de azi pe cineva si sa iti placa,si sa fie deschisa la cap si altele.plus ca mai am de facut si alte lucruri importante nu doar sa casc ochii dupa gagici eee,cand va fi sa fie,nu ma sa dau inapoi1asta e sigur "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #137 2009-03-22 00:58:20
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sex
daa, eh mai bine te ocupi de treburile importante si lasi chestia asta sa vina de la sine..atunci e mai fain cand nici nu te astepti Staring at the sun, thinking it's the moon.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|