|
Nu esti logat.
Nedumerire folosire yasmin#1 2007-12-30 14:00:16
nedumerire folosire yasminBuna, va scriu cu o problema legata de folosirea anticonceptionalelor yasmin. Sunt la prima folie, am inceput in prima zi de ciclu, problema este ca pana la urma ciclul nu mi=a mai venit, ci doar cateva picaturi (as zice spotting mai degraba timp de vreo 5-6 zile). In plus, am inceput sa iau yasmin la recomandarea medicului tocmai pentru ca in ultimele luni inainte de cele 6 zile propriu-zise ale ciclului inca vreo 4 imi venea asa, cateva picaturi, apoi 6 zile normale de ciclu (care oricum este foarte abundent). Deci nu sunt sigura ca prima zi a fost chiar prima zi. Nu prea inteleg nici de ce nu mi-a venit ciclul deloc. Dupa a 8 a pastiluta am facut sex neprotejat de vreo alta metoda contraceptiva. Am mai aruncat un ochi pe Internet legat de cat eficienta anticonceptionalelor in prima luna de folosire si m-am cam ingrijorat. Ce stiti despre yasmin, in orice conditii, dupa 7 zile de utilizare corecta sunt sigure sau in prima luna lucrurile stau altfel? Pot face in continuare sex neprotejat de alta metoda de bariera? Multumesc mult. Offline #2 2007-12-30 14:10:46
Re: nedumerire folosire yasminsangerarea s-a oprit datorita pastilelor. daca aia era sau nu prima zi de menstra ai procedat oricum corect. daca era prima zi erai protejata inca de atunci; daca nu era prima zi esti protejata dupa ce inghiti 7 pastilute, ceea ce ai facut. mami de minuni Offline #3 2007-12-30 14:13:55
Re: nedumerire folosire yasminMerci frumos, nu eram sigura daca si pentru prima luna regula celor 7 zile e ok pentru siguranta, sau e nevoie de mai multe. Offline #4 2007-12-30 14:20:11
Re: nedumerire folosire yasmincu placere. mami de minuni Offline #5 2009-02-06 21:40:26
Re: nedumerire folosire yasminbuna ziua.... am si eu o intrebare : cum se ia corect yasmin? am fost la medic si el a zis ca in prima zi de menstruatie apoi pauuza 7 zile si apoi sa continui se poate sa fi inteles eu gresit? multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-06 22:18:42
Re: nedumerire folosire yasminai inteles tu gresit. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-02-07 10:37:27
Re: nedumerire folosire yasminmultumesc frumos Offline #8 2009-02-07 10:38:34
Re: nedumerire folosire yasminsi dak am luat in prima zi si am facut pauza 7 zile k asa am inteles eu nu o sa mai pot lua nu in aceea luna trb sa astept pana luna viitoare nu? Offline #9 2009-02-07 14:37:02
Re: nedumerire folosire yasminmai bine sa astepti urmatoarea menstra...dar ai grija sa incepi un blister nou pe care l duci pana la capat si apoi faci pauza 7 zile... happy with him...inlove with him... Offline #10 2009-02-07 16:47:10
Re: nedumerire folosire yasmin
sau in fiecare dimineatza Offline #11 2009-02-07 20:59:13
Re: nedumerire folosire yasminsi dak incep sa iau dupa cat timp esti protejat(7-8 zile aproximativ)? si in cele 7 zile de pauza trb sa te protejezi sau din moment ce iei anticonceptionale esti protejat Offline #12 2011-08-25 20:04:56
Re: nedumerire folosire yasminbuna...am sie eu o intrebare... sunt la prima utilizare a pastilelor, yasmin, si am o scurgere usor maronie si sunt la a 12 pastila... rste normar sa am asa o scurgere? Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|