|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....#1 2008-01-02 13:57:43
sexul si biserica....Ce parere aveti?...adica mia mi-a zis preotul k nu mai am voie sa ma impartasesc 7 ani .....voi ce ziceti sa tinem cont de asta sau nu?...sau ce parere aveti.. ? Love is everything!!! Offline #2 2008-01-02 14:12:13
Re: sexul si biserica....ei 7 ani 7 ani se dau pentru avort ! pur si simplu nu te mai impartaseste. eu iau aghiazma mare de 2 ani Offline #3 2008-01-02 14:16:23
Re: sexul si biserica.........da eu m-am impartasit....desi mi-a zis preotul sa ma gandesc bine ce fac... Offline #4 2008-01-02 14:25:35
Re: sexul si biserica....pe mine la 10 ani nu a vrut sa ma impartaseasca pt. ca nu am putut sa tin post . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-02 14:28:16
Re: sexul si biserica....
doamne fereste:)) Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-02 14:29:02
Re: sexul si biserica....Interesanta tema. Ma mai gandesc si eu cateodata la cat de bine se impaca sexu cu biserica. Si sa spun drept eu deaia nu am mai fost la spovedit de un an ca singur ma intreaba preotu daca mi-am inceput viata sexuala si pe el nu pot sa-l mint 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #7 2008-01-02 14:30:13
Re: sexul si biserica....deaia n-as putea io sa ma f*t linistita http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2008-01-02 14:30:34
16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #9 2008-01-02 14:31:05
Re: sexul si biserica....eu am fost acu un an si i`am zis si m`a impartasit...mi`a zis doar sa nu mai fac k nu o sa ma ia nici un barbat Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-02 14:35:15) #10 2008-01-02 14:32:28
Ce tare 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #12 2008-01-02 14:44:48
ai dreptate skumpi. si eu am avut un prieten care facea facultatea de teologie... si a si profesat vreo doi ani. si acuma am vb cu el de curand si mi.a zis ca s-a lasat de preotie ca nu se simtea in stare sa dea sfaturi la oameni cand el era primul care nu le putea tine. deci asta da idea de cat is de obtuzi unii preoti. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #13 2008-01-02 14:54:12
da-mi voie sa te intreb: de unde stii ca o batea?....la faza cu cei care sunt la teologie,astia mai tineri intr-adevar putin sunt cei care se tin de ce spune biserica...cunosc si eu multi...dar pana la urma e important pt noi ceea ce noi facem nu ceea ce fac ei..eu ma spovedesc la un preot pe care il apreciez f mult si care are mare dreptate in ce spune...mi-as fi dorit sa-mi incep viata sexuala abia la casatirie dar....o relatie de lunga durata te face sa-ti schimbi principiile Offline #14 2008-01-02 14:56:59
Re: sexul si biserica....sunt preoti si preoti mie mi se pare tampenie sa iti incepi viata sexuala abia dupa casatorie am crescut intr-un mediu mai mult decat rigid dar asta cu maritatu virgina mi se pare tampenie mare.si eu chiar stiu nu un preot ci 2 care isi bat nevestele si ciopii.acum nu zic ca sunt toti asa.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-01-02 14:58:18
Re: sexul si biserica.......anu trecut am fost si eu sa ma impartasesc si sa ma spovedesc...si la spovedanie nici nu m'a intrebat daca am facut'o pana acum, dar am vrut sa ii zic eu...si a trebuit sa ii repet de 3 ori "nu mai sunt fata mare" de imi venea sa ii zic " haiiiii du'te........ca ma aude toata biserica pana auzi tu..." si mi'a zis sa nu mai fac si sa fac un lucru bun de Craciun...si am bagat bani in cutia de la biserica... si pe urma am luat'o de la capat Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2008-01-02 14:59:47) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #16 2008-01-02 15:07:15
nevasta`sa era colega d munca cu o vecina de`a mea #17 2008-01-02 15:13:07
Re: sexul si biserica....aha......da se mai intampla....asta e..pacat ca uneori si din partea asta,din partea bisericii auzim lucruri rele..dar stii cum se zice : sa faci ce zice popa nu ce face popa Offline #18 2008-01-02 15:41:57
si io la fel...nu am fst deloc la spovedanii si impartasanii si ce-o mai fi ca nu prea le vad rostul...cre'ca daca ma impartasesc nu mai sunt pacatoasa nu?...de unde!!! ...io am credinta si atat...dupa ce am citit pe Dan Brown parca si mai si gandesc asa...nu am tinut post in viata mea ca de ce sa tin daca apoi ma foot si injur sau ma gandesc cu rautate ori alea alea...degeaba tii post de haleala...si ma duc la preot si unul zice ca alea altul ca alelalte si tot asa...si apoi pac! cere taxa de biserica ori ca strange fonduri ori nu's ce....hai bai...ma leshi???? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #19 2008-01-02 15:49:20
Re: sexul si biserica....eu de exemplu am tinut post 3 saptamani miercurea si vinerea si m-am dus si m-am spovedit acuma de sarbatori.......(nu pot tine pot mai mult pentru ca eu an probleme cu calciu si nu rezist)........si preotul nu a vrut sa ma imparaseascaa a zis sa postesc o sapataman intreaga si dupaia sa vin iara la spovedit si dupaia ma va imparatasii!!!!!!am plans o zii intreaga de atuncea am zis k nu am sa ma mai spovedesc si imparatasesc pana imi va trece mie supararea!!!!!!!da nu este corect .....si nici nu m-a lasat sa ii spun toate pacatele! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|