homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si biserica....-2

#20 2008-01-02 15:55:58

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: sexul si biserica....

M-am spovedit si io acum vreo 2 ani si i-am zis ca nu mai sunt virgina si a zis ca o sa ma mai impartasesca de abia dupa ce ma marit.... si de atunci nici ca am mai tinut post si nici nu m-am mai dus sa ma spovedesc...

#21 2008-01-02 16:21:43

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

da' care-i faza cu impartaseala asta de tine toata lumea sa se impartaseasca?...spuneti-mi si mie...pierd eu ceva nemaintalnit?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#22 2008-01-02 16:33:05

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Impartasania este una din cele 7 Sfinte Taine.
"Sfanta Impartasanie este de mare folos omului, daca se impartaseste cu adevarat cu credinta, cu pregatire si cu dezlegarea duhovnicului."
"Sf?nta Impărtăsanie este cea mai mare Taină, fiindcă prin ea noi nu primim numai harul dumnezeiesc, ci pe ?nsusi izvorul harului, pe Iisus Hristos, ?mpărtăsindu-ne cu Trupul si S?ngele Său."

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#23 2008-01-02 18:52:06

alexutza_ali
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2007-10-09

e jale cu preotii astia lol la o prietena de a mea ia zs k o naiba dak mai face asta lol.....ma rog mie sicer mi se pare absurda faza cu sa te mariti virgina...dak nu te mariti niciodata ce faci ????lol

Love is everything!!! pusstongue

#24 2008-01-02 18:59:28

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

eu ma spovedesc si impartasesc doar de Paste...dar nu m-a intrebat nici un preot daca sunt sau nu virgina!poate am eu o fata de copila si nici nu i-a trecut prin cap...si nici nu am auzit de preoti care sa intrebe asa ceva!cred k numai aia batrani cu conceptii mai invechite sunt preocupati de chestia asta tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Publicitate

loading...

#25 2008-01-02 19:12:27

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

eu nu m-am mai impartasit de vreo cativa ani ... pe atunci nu imi amintesc sa ma fi intrebat nimic de sex, poate ii paream prea mica smile ... oricum e ciudat sa refuze sa te impartaseasca 7 ani ptr. k nu mai esti virgina
(mi-am amintit acum bancul ala cu "fetelor, fu**ti-va k altfel va ia mama dracului" ... daca il stiti) lol

#26 2008-01-02 19:26:49

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Canoanele bisericii sint cele care sint. Preoti fel si fel. Daca respectam regulile intocmai sau nu, este alegerea fiecaruia.
Dar daca nu le respectam sa nu ne mai  miram atata ca unii preoti nu vor sa ne ierte si sa ne impartaseasca.
Spovedania nu e obligatorie, insa daca o facem s-o facem cum trebuie, nu partial sau doar atat cat ne convine.
Exemplu din "Păcatele care opresc de la Sf?nta ?mpărtăsanie":
"# Curvarii (Curvie se cheamă atunci c?nd doi necăsătoriti sau văduvi desfr?nează.), sapte ani să nu se ?mpărtăsească.
# Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(?mpreunarea peste fire este atunci c?nd bărbatul sau o femeie ?si fac demonica plăcere sarut?ndu-se unde nu trebuie.), să nu se ?mpărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se ?mpărtăsească."

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#27 2008-01-02 20:50:23

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

poi in cazul asta...nu ar mai trebuii sa ma impartasesc ani buni:))....nu stiu ce sa zic...in legatura cu preotii am impresia ca ei sunt cei mai mari pacatosi....cred ca de asta se foloseste proverbul fai ce zice popa,nu ce face....preotul de la mine din sat e mare pacatos....merge prin discoteci...se intorce knd trece vreo,,bunaciune''....injura,dracuie...ma rog...nu zici ca este preot....revenind la subiect...mai stiu ca biserica condamna prezervativul....,,impreunarea'' fiind pentru procreere nu pentru placere......si numai stiu ce sa zic:))

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#28 2008-01-02 21:04:09

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

cand vine vorba de Biserica si supunere la "legile" acestei institutii e foarte discutabila situatia; aici depinde de fiecare individ, de cum "simte religia"; poate sa fie unul care merge saptamanal la biserica, tine post (se abtine de la mancare (de ex. am vazut-o pe Laura Andresan la tv zicand k a fost in ceva restaurant si nu a mancat ptr k tinea post, dar avansand in discutie a spus k a baut o scticla de vin ... ala da post)) pentru ca asa face lumea, dar sa nu aiba credinta in divinitate; altul, dimpotriva, simte credinta, merge la biserica cand simte nevoia de rugaciuni, si nu sta sa urmareasca pe altii ce fac. Ar fi multe de spus ...

#29 2008-01-02 22:24:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu cunosc doi baieti care sunt studenti la facultatea de teologie, si unul este rocker, are cercei in nas si in limba:D si unul este alcoolic, a fost internat de vreo 3 ori la dezintoxicare, si la sarbatori cand il vad umbla numai beat, asa ca eu consider preotii mai pacatosi decat pe multa lume, doar pentru faptul ca ei ar trebuii sa fie mai cumpatati, eu cred in dumnezeu, dar nu sunt de acord cu tot ce spune biblia...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#30 2008-01-02 22:54:47

alexutza_ali
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2007-10-09

ane_mona a scris:

eu consider preotii mai pacatosi decat pe multa lume, doar pentru faptul ca ei ar trebuii sa fie mai cumpatati, eu cred in dumnezeu, dar nu sunt de acord cu tot ce spune biblia...

exact aceasi parere am si eu

Love is everything!!! pusstongue

#31 2008-01-03 01:09:54

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

dar exact prin asta voi pacatuiti mult mai mult ca preotul pacatos..ii judecati
idea e in care Dumnezeu crezi tu daca nu respecti biblia si unele canoane???sau crezi doar in ceva..numit Dumnezeu,care nu are reguli si nimic

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2008-01-03 01:20:53)

#32 2008-01-03 01:23:42

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Butterfly20 a scris:

dar exact prin asta voi pacatuiti mult mai mult ca preotul pacatos..

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gif bravo tie !

#33 2008-01-03 01:27:41

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pai asta nu inteleg fetele ca un preot poate fi oricum betiv,curvar etc dar el la hirotonire primeste un har,si e mai presus decat nou restu.ca fiinta in fata legii este egal cu noi...dar nu si in fata lui Dumnezeu,el are mult mai multa responsabilitate

#34 2008-01-03 03:03:02

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

vdaiana a scris:

# Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(?mpreunarea peste fire este atunci c?nd bărbatul sau o femeie ?si fac demonica plăcere sarut?ndu-se unde nu trebuie.), să nu se ?mpărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se ?mpărtăsească."

Daca e fara voia ei...6 ani nu mai are voie sa se impartaseasca? Pai asta e pacatul ei? Asta imi aminteste de faza aia cu musulmanii...cand o tipa a fost violata si tot ea a fost pedepsita ca nu se mai marita virgina.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#35 2008-01-03 08:03:09

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Butterfly20 a scris:

pai asta nu inteleg fetele ca un preot poate fi oricum betiv,curvar etc dar el la hirotonire primeste un har,si e mai presus decat nou restu.ca fiinta in fata legii este egal cu noi...dar nu si in fata lui Dumnezeu,el are mult mai multa responsabilitate

ma lasi cu harul???? tongue  ff putini au har si aceia merita tot respectul, dar aia care iti fac cu ochiul in biserica si te cheama deoparte sa le dai bani sa ma lase ca nu mai au aia har..

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#36 2008-01-03 08:20:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Butterfly20 a scris:

dupa capul meu un preot trebuie sa aiba un anumit comportament,nu inteleg cum poate sa vina la mine si sa imi zica sa nu faci aia si aia ,cand el bea isi bate nevasta si merge la curve,unde este harul?????.presupun ca si preotii care sunt pedofili au har???? eu credeam doar ca au o problema???

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#37 2008-01-03 08:26:58

skumpi
Vizitator

asta` e....sunt fel si fel d preoti...unii care poarta sutana d dragul d a purta si altii care chiar merita sa o poarte...nu`i chiar putem baga pe toti intr`o singura oala` ! cesafac i guess

#38 2008-01-03 08:28:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu ii bag pe toti intr-o singura oala sunt si preoti de exceptie dar cand unu face ce am zis eu dupa capul meu nu pot sa consider ca are har....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.