homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prurit

#1 2008-01-02 16:50:45

BubbleBunny
Full member
Inregistrat: 2008-01-01

prurit

Hello! Am si eu o problema.... De vreo 2 luni ma confrunt cu mancarimi in zona vaginala (fara secretii ciudate sau miros)... am crezut k e candida si am luat 2 lomexin (am mai avut asa mai demult si mi-a trecut cu un lomexin, insa acum nu mi-a trecut nici cu 2 - cred ca am devenit imuna). Apoi am incercat ovulele clotrimazol, dar nu s-a schimbat nimic. De-a lungul celor 2 luni am tot facut spalaturi cu bicarbonat si m-am dat cu nizoral crema. Degeaba. Chilotii ii schimb zilnic, ii spal, nu fac spalaturi inauntru decat foarte rar, la ultimul ciclu am mai renuntat la OB-uri si mi-am pus absorbante, prin casa port chiloti obisnuiti din bumbac.... deci cam respect regulile de igiena intima. Inainte de sarbatori am fost la ginecolog si mi-a facut analizele. Din pacate o sa aflu rezultatul abia pe 7 ianuarie. Doctorita mi-a zis sa fac spalaturi cu tantum rosa si sa ma dau cu pimafucin crema. Am terminat toate pliculetele de tantum rosa si tot ma mananca. Cateodata mai putin, cateodata mai rau. Doctorita mi-a mai zis sa iau ginofort daca tot nu imi trece. As lua, dar duminica trebuie sa-mi vina ciclul si nu stiu daca e bine sa iau ginofortul acum. Stie cineva daca e ok sa-l iau zilele astea? Eu iau si anticonceptzionale... yasmin, dar acum as vrea sa fac o pauza si de anticonceptionale.
Si inca ceva: a mai avut vreuna dintre voi probleme asemanatoare? Adica doar mancarimi, fara scurgeri sau mirosuri suspecte?! Eu stiu k de obicei candidoza este insotita de secretii.... ma intreb oare ce pot sa am... Sper sa nu fie grav sad

Ultima oara a fost editat de BubbleBunny (2008-01-02 17:02:06)

hjarta

#2 2008-01-02 16:55:59

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Re: prurit

Grav,grav oricum nu are cum sa fie daca nu ai si scurgeri ciudate!Si-apoi in ziua de astazi totul se rezolva....daca doctorei nu i s-a parut ca ai ceva "dubios",stai linistita,oricum nu mai e mult pana pe 7 IANUARIE,banuiesc-nu decembrie cum ai scris u!

#3 2008-01-02 16:57:38

BubbleBunny
Full member

daaa... ianuarie sorry lol merci pt raspuns - am corectat big_smile

Ultima oara a fost editat de BubbleBunny (2008-01-02 17:03:12)

hjarta

#4 2008-01-02 17:04:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu pune ginofortul daca tre sa apara menstra...si candida poate sa apara si fara toate simptomele specifice...doar cu unele dintre ele...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-01-02 17:14:43

BubbleBunny
Full member

uuuuffff... bine... atunci cred k o sa astept sa-mi treaca ciclul si pana atunci o sa aflu si rezultatul la analize si o sa mai vorbesc cu doctoritza... sper sa fie bine. Pup :-*

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-08 15:25:50

BubbleBunny
Full member

Fetelor, mi-au venit analizele si doctorita mi-a zis k nu am nimic. Nici candida, nici nimic si ca probabil fac o alergie la ceva.... Mi-a zis sa dorm fara chiloti noaptea, sa port numai bumbac si sa am grija la OB-uri. Foarte ciudat... parca sunt in dubii. Oricum, mancarimea a mai trecut cat de cat pt ca m-am dat cu glicerina cu nistatin. Voi ce ziceti?

hjarta

#7 2008-01-08 15:40:45

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

da...e foarte posibil sa faci o alergie,mai alea la chiloteii care nu sunt de bumbac,sapun,prezervativ etc....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.