|
Nu esti logat.
Stop smoking!#1 2008-01-02 16:52:03
Stop smoking!Fetele v-ati lasat vreuna de fumat?Eu azi n-am mai fumat(si fumam ~1 pachet/zi)!Si sper sa reusesc sa nu mai pun tigara in gura niciodata.Intrebarea mea era daca v-ati ingrasat dupa ce ati renuntat.......Eu acum am 48 kg....si n-as vrea sa iau mai mult de 3 kg in greutate,desi in curand o sa fac 30 ani si dupa varsta asta....doar daca ai super noroc Dumnezeu mai e ingaduitor cu tine in ceea ce priveste talia.....Nu simt aproape deloc dorinta de a fuma.....doar ca era obisnuinta...bagam masina de spalat in functiune-fumam o tigara,puneam mancarea la foc-fumam o tigara samd!M-am hotarat sa renunt pentru ca fumatul nu aduce nimic bun(realizez si eu asta dupa ~10 ani de "activitate" in acest domeniu),sunt doar bani cheltuiti si predispozitia la o gramada de boli...chiar si ranile de pe col sunt favorizate de fumat! Offline #2 2008-01-02 17:18:12
Re: Stop smoking!eu m-am lasat de fumat de 1 luna jumate, din ziua in care i-am vazut si auzit inimioara lui bebe fumam un pachet jumate pe zi inainte de sarcina si de cand am ramas am fumat 8, apoi 2 si apoi 0. asta era un truc pe care m-a invatat un prof de medicina interna: nu renunti la un pachet de pe o zi pe alta ci treptat renuntand la cate una, 2 tigari pe zi fata de ziua precedenta. le numaram si mi le distribuiam de-a lungul zilei mami de minuni Offline #3 2008-01-02 17:20:30
Re: Stop smoking!eu te sustzin #4 2008-01-02 17:27:25
Re: Stop smoking!eu m-am lasat fara nici o tactica...fumam cam la 1 pachet si ceva pe zi iar la petreceri chiar si 2 pachete...apoi am zis ca gata...am stabilit o zi care sa fie dupa sarbatori..era dupa Paste pe 13 mai...si nu am mai pus tigara in gura nici eu nici victor...seara a fost proba de foc: am fost la mama unde se fuma in draci si mama si tata si toti...noi, adica eu si sotul meu, am suferit dar ne-am tinut tari...la munca la fel se fuma si se fumeaza la greu dar am rezistat...prima saptamana a fost cea mai grea...cand venea pofta de tigara bagam o cana cu apa...si apoi a fost din ce in ce mai usor...si iaca facem in mai anul asta 6 ani...dar nu am pus tigara deloc...nici un fum nu am mai tras in acesti 6 ani...trebuie ambitie... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-01-02 17:57:58
Re: Stop smoking!depinde foarte mult mediul unde muncesti,eu de exemplu decand lucrez in U.k. cu copii am renuntat la tigari aprox. 6 luni de zile,la inceput mi-a fost extrem de greu dar cu timpul am inceput sa nu ma mai gandesc la ele,imi preocupam timpul liber stresandu-ma cu altceva...dar nu cred ca as putea sa renunt total la ele,akuma decand sunt acasa pot sa spun ca fumez de plictiseala nu ca simt nevoia de ele.peste tot unde ma duc sunt numai fumatori,iar eu cum ma plictisesc extrem de repede evident ca am reluat vechiul obicei dar parca vad ca renunt la el cand ajung inapoi la munca.cred ca ambitia,curajul si concentrarea poate duce la lasarea fumatului,daca chiar vrei neaparat sa renunti la ele te poti lasa de ele,dar daca o faci doar asa cu o jumate de gura si nu esti 100% sigura ca asta e decizia ta finala,parerea mea este sa nu te chinui degeaba ca nu vei reusi niciodata... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-02 19:01:33
Re: Stop smoking!si eu iti recomand sa renunti la fumat; eu nu fumez, dar prietenul meu, care a fost fumator inrait s-a lasat de tigari la insistentele mele ... de fapt, vointa lui a contat mult; el s-a lasat brusc, adica nu a mai fumat deloc, stiu k a fost greu, cateva zile a trait cu bomboane; e adevarat k s-a ingrasat, dar nu mult, atat ca sa arate mai bine k era slabut Acu' nu mai suporta mediul in care se fumeaza. Offline #7 2008-01-02 19:20:06
Re: Stop smoking!nu uita de guma de mestecat. mancam si cate un pachet pe zi pt ca simti nevoia sa molfai cate ceva mami de minuni Offline #8 2008-01-02 19:49:16
Re: Stop smoking!Multumesc pentru incurajari!Acum stau mai mult prin casa...dar asa cum spunea si Micanarcisa....proba de foc o sa fie cand o sa merg in vizita la socrii si mai ales cand o sa vina sotul meu acasa!!!!Dar mai sunt 2 saptamani pana atunci si cred ca o sa-mi vina mai usor sa-l vad fumand fara mine....si sunt atatea tigari la care tre' sa renunt....la cafeaua de dimineata....cele din pauzele la trebaluiala prin casa....cea de dinainte si de dupa stiti voi ce...etc.Dar cred ca ma las si de cafea dar de sex nu pot sa ma las! Offline #9 2008-01-02 19:51:53
Re: Stop smoking!
eu din cls a 5-a nu stau nici 5 minute fara sa am guma in gura. Sunt mai dependenta de guma decat de tigari si asta nu m-a impiedicat sa fumez la greu Cred k mai bine iti iei d-aia cu nicotina, s-ar putea chiar sa ajute! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #10 2008-01-02 20:57:21
Re: Stop smoking!si eu fumam si mestecam guma in acelasi timp. doar ca am mestecat mai multa dupa ce m-am lasat. acum m-am lasat si de guma. mami de minuni Offline #11 2008-01-02 21:04:59
Re: Stop smoking!eu chiar nu am avut nevoie de nik...doar apa...si faza e ca nici nu am aruncat din casa tigarile ramase...cateva pachete ca atunci de Paste venise tata din Ungaria si adusese multe cartoane...motivatia mea a fost de genul sa ii dovedesc mamei ca pot sa ma las...ca ea mereu zicea ca eu niciodata nu voi renunta si o zicea cu dispret in glas ca si cum eu nu-s in stare de nimic pe lumea asta...dar ea fuma de spagea...si i-am dovedit ca se poate si ca ea niciodata nu va avea ambitia asta...s-a lasat doar ca e bolnava nu asa ca mine pt ca am vrut... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #12 2008-01-02 22:44:26
Re: Stop smoking!eu am fumat din clasa a 7 a pana intr-a 10 a in fiecare zii, nu mult ce-i drept, pana in 10 tigari pe zii, si din clasa a 10 pana intr-a 11 a m-am lasat si intr-a 11 a m-am apucat iar, si am fumat pana in anul 1 de facultate, dar cam un pachet pe zii, si din aprilie m-am lasat iar si de data asta nu ma mai apuc, am mai fumat acum cateva luni o tigare si nu mi-a mai placut, chiar imi venise rau dupa aia, ametisem si imi era greata, si de la 1 ianuarie m-am lasat si de cafea „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #13 2008-01-02 23:37:27
Re: Stop smoking!eu am fumat din clasa a 9-a pana in cls. a 10-a dar m'am lasat ma mai apuca cateodata pofta sa mai fumez o tigara dar nu prea ii convine iubitului meu k a zis k imi fac rau tigarile si el nu ma lasa sa fumez Avem 1 an si 5 lunite Offline #14 2008-01-03 13:44:49
Re: Stop smoking!hmmmm...eu nu fumez...dar pisoiul meu fumeaza in draci...de ziua lui a zis k vrea sa faca ceva bun pt el si k se lasa de fumat....dar a ajuns sa fumeze in toaleta numai k sa se ascunda de mine ....acum de cand nu se mai ascunde de mine fumeaza la fel de mult k la inceput....am incercat sa'i spun k'mi imbolnaveste si mie organismul totodata cu al lui .... incearca doar sa nu fumeze in prezenta mea, dar in rest termina paketul cat ai clipi Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2008-01-03 15:38:57
Re: Stop smoking!si al meu fumeaza ...a reusit odata sa nu puna tigara in gura 2 zile,dar era tot rupt si a spus ca vrea sa o ia mai incet.Adica a fumat 5 tigari pe zi,apoi 4,iar acum fumeaza doar 3.Sper sa reuseasca sa se lase ca eu deja nu mai pot Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-01-03 15:40:01) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2008-01-03 17:10:13
Re: Stop smoking!A doua zi fara tigari.....fetele tineti-mi pumnii!!!! Offline #17 2008-01-03 17:36:59
Re: Stop smoking!eu nu m-am ingrasat deloc deloc deloc N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2008-01-03 18:48:54Re: Stop smoking!Ramona mult succes in legatura cu fumatul..si eu am facut in decembrie 3 luni de cand m-am lasat(fumam de 5 ani )..si chiar daca mi-a fost rau si am avut o stare de sevraj in prima saptamana..ulterior -am simtit mai bine..pe mine m-a ajutat f mult tic-tac-ul (nu recomand guma) cand simteam nevoia sa fumez bagam o pastiluta de tic-tac.Chiar ma mandresc k am reusit sa renunt la fumat Offline #19 2008-01-03 18:54:06
Re: Stop smoking!kimy_adina....si tata la fel s'a lasat de fumat cu tic tac....dupa 20 ani de fumat la greu a reusit sa se lase... ba kiar a lasat si cafeaua concomitent cu tigarile....dc l'as putea determina si pe el sa faca asta....k are vekime doar 2 ani Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|