|
Nu esti logat.
Biblia despre femeie....-12#210 2008-01-05 15:15:59
Re: Biblia despre femeie....fetelor va propun urmatoarea chestie. il luam pe dzeu de bun, exista si pace. cum credeti k ar arata? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #211 2008-01-05 15:19:42
Re: Biblia despre femeie....sincer si eu ma intreb asta de ceva vreme...am si eu intrebarile mele existentiale sa nu crezi ca nu am Offline #212 2008-01-05 15:48:32
Re: Biblia despre femeie....am citit topiul de la inceput si pana aici;nu va condamn pe niciun dntre voi;fiecare cu parerile si cu credinta ei;mie mi se par interesante discutiile de aici, dar oricat am incerca noi si am cauta, nu vom descoperi adevarul;asta e sigur;cred in Dumnezeu si in puterea lui si voi crede mereu Offline #213 2008-01-05 16:20:43
Re: Biblia despre femeie....adriana tu cum crezi ca arata Dumnezeu??? Offline #214 2008-01-05 16:26:12
Re: Biblia despre femeie....pt mine Dumnezeu e batranelul bland, cu barba alba, care sta pe un scaun cu sceptrul in mana si se uita mereu la noi ;asa il vad eu dintotdeana;si Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2008-01-05 16:26:50) Offline Publicitateloading...
#215 2008-01-05 16:29:50
Re: Biblia despre femeie....eu nu il vad aratand neaparat k un om. mai degraba un fum, o entitate, in care intr-adevar se contureaza un chip omenesc si nu neaparat tot timpu acelasi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #216 2008-01-05 23:17:56Re: Biblia despre femeie....
) Offline #217 2008-01-05 23:23:49
Re: Biblia despre femeie....eu mi-l imaginam pe dumnezeu inainte exact asa cum cum este prezentat in icoane, dar acum cativa ani am avut un vis ciudat, ce-i drept in care imi aparea dumnezeu ca un barbat cam la 50 si ceva de ani si fara barba, si de atunci cand aud cuvantul dumnezeu imi vine in minte imaginea asta... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #218 2008-01-06 00:06:22
Re: Biblia despre femeie....
doamne deadrose...si sa-ti zika..fata mea,ai binecuvantarea sa-ti deschizi bordelul ala Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #219 2008-01-06 00:15:55
ai fost tare lelaina doamne pana unde poate ajunge mintea noastra cateodata Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2008-01-06 00:19:14) Offline #220 2008-01-06 00:21:48
Re: Biblia despre femeie....pt mine d-zeu nu exista, dar daca ar exista nu ar avea nicio infatisare umana, ar fi ca o mica particica din noi, gen cum avem suflet, care e nedefinit... Si fiecare am avea d-zeul nostru, care ne-ar conduce pe toti dupa bunul lui plac. Adica ar fi ceva universal, dar personal in acelasi timp. Off nujt sa explic, e prea elaborat.. Adica nu mi-as putea imagina niciodata o entitate care sta undeva sus si ne pazeste! Unde sta? K doar nu-l vezi stand turceste si fumand pipa pe un norisor Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #221 2008-01-06 00:54:57
Ai vazut the golden compass? aia cu sufletul sub forma de animalut pe langa Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #222 2008-01-06 01:25:08
Re: Biblia despre femeie....este imposibil sa schimbi cuiva principiile legate de propria sa credinta, de religie, sau chiar de viziunea despre lumea inconjuratoare. fiecare are are felul sau de a privi lucrurile. doar singuri ni le putem schimba, de-a lungul timpului. Offline #223 2008-01-06 07:01:55
Nope dar o sa mi-l iau.. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #224 2008-01-06 12:54:59
uipiii ce profit ar scoate atunci ar fi in loc de biserica http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #225 2008-01-06 13:04:53
Eh nu? niki nu-ti dai seama cum iti schimbi principiile...este o schimbare atat de subtila inkt niki nu-ti dai seama... Tocmai,o discutie deschisa ca cea pe kre am purtat-o noi si nu numai,te face sa-ti pui diverse intrebari. Poate k acum noi intre noi nu ne vom mai schimba parerile,dar gandeste-te k inainte sa-ti fi insusit ceea ce ai expus aici,nu erai inca hotarata asupra unei idei.. Cate dintre noi nu s-au confruntat cu numeroase intrebari,legate de religie,de sine,etc. Cu cat citesti mai mult,cu cat discuti mai mult iti dezvolti o parere,care involuntar este influentata de ce este in jurul tau...de la persoanele cu kre ai discutat,la cartile pe kre le-ai citit,numai k tie ti se pare k este o concluzie proprie,ceea ce nu este intru totul... este informatie filtrata si oarecum adaptata in fctie de nevoile tale,dar la baza nu poti spune k nu esti influentat de altii Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #226 2008-01-06 13:18:43
Re: Biblia despre femeie...." nu ar avea nicio infatisare umana, ar fi ca o mica particica din noi, gen cum avem suflet, care e nedefinit" N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #227 2008-01-06 13:48:26
Re: Biblia despre femeie....same soulfly: au fost judecate persoane si nu cred ca este frumos Offline #228 2008-01-06 13:53:21
Re: Biblia despre femeie....intradevar asa este Love nu se pot schimba in 10 minute ci cu timpul...un proces de lunga durata cum ai zis...insa se poate ca cineva sa ti le schimbe si asta fara sa-ti impuna in primul rand... si fara ca tu sa iti dai seama...sau chiar ca tu sa iti dai seama si sa doresti acest lucru...bine acum nu zic ca e vorba despre toate principiile tale de viata ci doar despre unele normal...eu chiar vb din experienta...e uimitor si pentru mine cum s-a intamplat dar s-a intamplat Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-06 13:53:52) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|