homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist si sarcina?

#1 2008-01-03 10:56:49

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

chist si sarcina?

In primul rand LA MULTI ANI cu multa sanatate va doresc in noul an!

as avea nevoie de cateva sfaturi, am cateva intrebari care ma "rontaie".
asa...
am un chist hematic de aprox. 49 mm. a fost punctionat de doua ori la medicul ginecolog, am facut tratamente, dar se reface. nu vreau sa ma operez. am 31, trec pe 32 ani. am o fetita de 5 ani.
ne mai dorim un copil. singura luna in care imi doresc sa raman insarcinata e luna ianuarie (am un pitic cu zodia balantei...nu va pot explica mai mult). daca nu reusesc luna asta mai astept un an...cu toate ca as fi foarte nefericita! intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. ovulul eliberat de ovarul bolnav poate fi si el bolnav?(purtator de cine stie ce aberatie cromosomala?). sau nu este nici o legatura intre chist si maturarea ovocitului?
2. acest chist ar putea induce un fel de sterilitate, adica exista riscul sa nu raman graviduta?
3. daca raman, exista riscul ca acest chist sa creasca in timpul sarcinii atat de mult incat sa trebuiasca sa ma operez? ar putea pune in pericol viata bebe-ului?

va multumesc ca existati, ceea ce faceti voi e este extraordinar!
lili pala

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#2 2008-01-03 10:58:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: chist si sarcina?

1.nu
2.nu cred
3.nu cred

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-01-03 11:24:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: chist si sarcina?

1. nu
2. depinde de localizarea chistului, depinde daca el impiedica sau nu ovulatia. medicul tau iti poate raspunde la intrebarea asta.
3. din cate stiu eu in sarcina chisturile nu cresc.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.