homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce trebuie sa fac??!!!

#1 2008-01-03 16:42:41

diu08
Membru
Inregistrat: 2008-01-02

ce trebuie sa fac??!!!

buna.. am o  rugaminte, daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi..pot sa stau linistita?? nu mai iau anticonceptionale de 2 luni si nu mai stiam exact data la care trebuie sa-mi vina ciclul, data de 2 sau 3.... si in urma cu 30 de ore, aproximativ, am intretinut un contact sexual si a ejaculat in mine si peste cateva ore mi-a venit ciclul.. din prima zi am inceput sa iau din nou anticonceptionale.. stiu k e o intrebare prosteasca dar nu sunt sanse sa raman insarcinata, nu? multumesc anticipat

#2 2008-01-03 17:05:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: ce trebuie sa fac??!!!

diu08 a scris:

buna.. am o  rugaminte, daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi..pot sa stau linistita?? nu mai iau anticonceptionale de 2 luni si nu mai stiam exact data la care trebuie sa-mi vina ciclul, data de 2 sau 3.... si in urma cu 30 de ore, aproximativ, am intretinut un contact sexual si a ejaculat in mine si peste cateva ore mi-a venit ciclul.. din prima zi am inceput sa iau din nou anticonceptionale.. stiu k e o intrebare prosteasca dar nu sunt sanse sa raman insarcinata, nu? multumesc anticipat

stai linistita, daca a venit menstruatia esti ok

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2008-01-03 17:19:54

diu08
Membru
Inregistrat: 2008-01-02

Re: ce trebuie sa fac??!!!

mersi mult
smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.