|
Nu esti logat.
Lubrifiant-2#21 2008-01-04 15:48:18
Re: lubrifiantofftopic tu cum te simti.si apropo eu acum cateva luni vb. de colul meu ca mi-a spus ca e imflamat cand am fost sa imi recolteze secretie.ei bine imflamat era pt. ca eram cu o zi inainte de ciclu papanicolaul mi-a iesit bun dar asta ti-am mai zis.pup si sper ca iti e mai bine. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2008-01-04 16:02:00
Re: lubrifiantma simt ok. ma hotarasc acum in legatura cu eradul ce urmeaza sa il fac se pare. Offline #23 2008-01-04 16:03:46
Re: lubrifiantofftopic ai facut analiza sa vezi daca ai hpv sau nu? eu din farmacie imi cumpar gelul cu 40 de lei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-01-04 16:08:17
Re: lubrifiantda. nu am HPV. Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-04 16:09:39
Re: lubrifiantdaca ai hpv.nu scapi de el deci cel mai probabil nu ai avut.eu zic ca asta e o veste foarte buna.cm se numeste doctorul? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-01-04 16:17:13
Re: lubrifianttarlea virginia. Offline #27 2008-01-04 16:32:25
Re: lubrifiantam auzit de domnea tarlea cred ca lucreaza la medcentar daca nu ma insel. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-01-04 22:42:41
Re: lubrifiantla sanador si medsana sigur este. Offline #29 2008-01-04 22:44:31
Re: lubrifiantda am auzit ca este o doctora buna face si colposcopie din cate stiu eu.oricum am reusit si eu sa dau de o doctora draguta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2008-01-04 22:48:02
Re: lubrifiant
Offline #31 2008-01-04 22:50:57
Re: lubrifiantVOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2008-01-05 10:11:15
Re: lubrifiantam pus putin de dimineata si pisca si ustura cand dai cu lubrifiantul ala asa ca..... in schimb mi-am cumparat spuma de la ei si e ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-01-05 10:35:10
Re: lubrifiantde la ce firma?...ce lubrifiant ustura ralucaelena? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #34 2008-01-05 10:47:42
Re: lubrifiantuite eu am folosit de la Durex lubrifiant albastru si e ok. e adevarat daca nu actionezi repede se usuca. dar nu am facut nici candida si nu am avut probleme. si dupa bineanteles m-am spalat muuult acolo ca sa sterg tot ce se poate. iubesc+Camelia+Matei Offline #35 2008-01-05 11:11:01
Re: lubrifiantfetelor...nu stiti daca nu contribuie si lubrifiantul la aparitia candidei? happy with him...inlove with him... Offline #36 2008-01-05 11:54:47
Re: lubrifiantde la bioclin am avut ceva.durex albastru am avut si eu dar se usuca prea repede.crys eu am folosit doar de 2 ori lubrifiant dar sincer nu cred ca are legatura ,dar daca eventual il folosesti foarte des VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2008-01-05 11:57:25
Re: lubrifianteu am folosit ca nu ma mai lubrifiam de la atata tratament cu ovule de toate felurile. acum nu mai am nevoie. am folosit mai mult si nu am avut probleme cel putin de la Durex albastru. am citit pe site ca e un lubrifiant ok. singurul dezavantaj e ca se usuca repede. iubesc+Camelia+Matei Offline #38 2008-01-06 03:57:03
Re: lubrifiantsi noi mai folosim cateodata....cand nu ma lubrifiez eu bine. am folosit si de la durex (ala albastru) si de la love plus si nu am avut probleme cu candida de la ele. Dar nici nu am folosit extrem de mult...doar cat era necesar ca sa mearga lucrurile mai usor. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|