|
Nu esti logat.
Orgasmul multiplu-2#20 2008-01-10 01:27:31
Re: Orgasmul multiplu
am incercat eu inelul de la durez dar nu simteam nimic. vibratiile nu sunt prea puternice. parca nici nu l-ar fi avut. l=am folosit dor o singura data. plus, ca ma gandesc, ca atunci cand se mai descarca bateriile chiar ca nu mai are putere sa vibreze. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #21 2008-01-10 08:51:45
Re: Orgasmul multiplula mine nu e o problema sa continue dupa primul orgasm...nici dupa al doilea, nici dupa al treilea ...ma rog,v-ati prins voi Cocorosie! Offline #22 2008-01-10 19:14:58
Re: Orgasmul multiplua incercat cineva d aici anal?...cum e?.... niciodata sa nu spui niciodata Offline #23 2008-01-10 20:24:30
Re: Orgasmul multipluvezi ca e topic cu sexul anal...cauta-l Offline #24 2008-01-10 21:26:35
Re: Orgasmul multipludoar am intrebat ionela....k nu ma tenteaza dar ma intreba o prietena :skurt: niciodata sa nu spui niciodata Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-11 13:43:33
se fac noduli de la ac? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #26 2008-01-11 13:49:14
nu stiu cine ti a spus tie asta dar in fine... happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-01-11 13:50:01
Re: Orgasmul multiplue un subiect destul de controversat cica exista si posibilitatea asta in acelasi timp pt.nodulii de la san se da ca si tratament ac.evident sub supravegherea medicului.eu de exemplu am un mastoza chistica un nodul descoperit in primavara de 12 mm. acum are 10 mm.luam ac.de maxim 6 luni acum nu stiu daca sunt sau nu ele de vina.dar am nevoie de protectie eficienta si cum nu ai interdictie sa iei ac.daca ai mastoza nu am renuntat la ele.partea interesanta e ca acum a scazut desi nu am facut cine stie ce tratament pt.el il tin doar sub supraveghere. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-01-13 22:33:00
Re: Orgasmul multiplueu de la ac am facut mai exact marvelon... au un surplus mai mare d estrogeni si progesteroni......kre si eu la randul meu am ff multi niciodata sa nu spui niciodata Offline #29 2008-02-23 23:19:38
Re: Orgasmul multiplueu am avut o data multiplu...si atunci am avut si singurul orgasm vaginal...deja incepe sa ma streseze subiectu Offline #30 2008-02-23 23:44:43
Tocmai ti-ai raspuns la intrebare, cred ca asta este principalul motiv. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #31 2008-03-08 21:13:10
Re: Orgasmul multiplunu stiu daca e normal dar de multe ori dupa ce se termina pe mine incepe sa ma usture groazic si nu mai suport sa continue.m-am gandit sa fac o programare la doctor sa vad care este problema.problema e ca ma ustura dupa ce se intampla si daca de exemplu facem o pauza de cateva zile e totul ok si atunci cand se intampla din nou,apare aceeasi problema:(...ce ar putea sa fie? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #32 2008-03-08 21:15:26
Re: Orgasmul multipluS-ar putea sa ai o infectie sau pur si simplu sa nu suporti "substanta" Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-08 21:16:07) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #33 2008-03-08 21:18:43
Re: Orgasmul multipluda exact simt ca ma arde...daca era vorba de o simpla infectie ma gandesc ca ar fi trecut in cateva saptamani dar in ultimul timp ma ustura cam de fiecare data... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #34 2008-03-08 21:21:12
Re: Orgasmul multipluDaca senzatiile astea neplacute s-au tot repetat, ar fi bine sa mergi la un control sa stii o treaba sigura. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #35 2008-03-08 21:55:02
Re: Orgasmul multiplula inceput am crezut ca pur si simplu ma ustura de la "substanta" dar ma gandesc ca poate e mai complicat de atat...o sa dau o fuga la doctor asta e cel mai bine:Dmersi!! Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #36 2008-03-08 21:56:58
Re: Orgasmul multipluSanatate :k?ra: "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #37 2008-03-08 23:06:50
o infectie nu se trateaza singura. are nevoie de putin ajutor. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #38 2008-03-11 19:27:27
Re: Orgasmul multipluam vorbit azi cu o prietena si mi-a zis ca si ea pateste la fel ca mine:(...dupa ce se intmpla o ustura si daca nu se intampla nu are absolut nimic...si mi-a zis ca a dost la ginecolog si i-a spus ca nu are nimic:|...ori sunt suspecta de o boala nedescoperita ori nu stiu ce sa zic:))...e ciudat ca mai e cineva cu aceeasi problema ca mine si nu are defapt nimic:| Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|