|
Nu esti logat.
Zile de pauza?#1 2008-01-05 13:08:49
zile de pauza?sunt in a 4 a zi de pauza...dar inca nu mi-a venit ciclul.am in schimb o scurgere asa maronie de vreo 2 zile, dar numai in timpul zilei, noaptea nu se intampla nimic....pfff, oare e in regula? sau ar trebui sa ma ingrijorez mai mult ? and love saves the day... Offline #2 2008-01-05 13:10:08
Re: zile de pauza?f posibil asta sa fie menstra ta. mami de minuni Offline #3 2008-01-05 13:13:19
Re: zile de pauza?am sa mai astept pana la sf celei de a 7 a zi...si apoi va comunic situatia.dar in schimb cand luam pastilutzele nu am avut deloc spottinguri, nimic, nimic...pff complicat... and love saves the day... Offline #4 2008-01-05 13:20:06
Re: zile de pauza?orice scurgere rosie-maronie din pauza, poate fi si numai o picatura, e considerata menstra. de la pastile cantitativ si calitativ sangele menstrual se modifica. daca le-ai luat corect nu vad de ce te ingrijorezi. mami de minuni Offline #5 2008-01-05 15:48:13
Re: zile de pauza?dak le-ai luat corect si ai avut grija la antibiotice,etc(cele ce interactioneaza),nu-ti fa griji.nici eu nu am avut menstra in prima luna...au fost tot niste pete maronii vreo 2zile,si dupa folia urmatoare si-a revenit,si am doar2zile:D stai calma Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|