|
Nu esti logat.
Neopets.... my virtual pet-2#20 2008-05-20 16:30:45
Re: neopets.... my virtual petcum dau add friends ? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #21 2008-05-20 16:50:12
Re: neopets.... my virtual petam gasit "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #22 2008-05-20 18:21:27
Re: neopets.... my virtual peteu nu stiu ce trebuie sa-i fac la al meu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #23 2008-05-20 18:52:32
Re: neopets.... my virtual pet"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #24 2008-05-20 21:47:08
Re: neopets.... my virtual petcum ii faceti casa si haine s d-astea? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-28 19:59:22
Re: neopets.... my virtual petsa-i faci casa te duci la neopia central si dai la neohomes... haine n-am,nush dc dar nu vrea sa-mi accepte neocashu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #26 2008-06-07 12:45:54
Re: neopets.... my virtual petcum ii dau d mancare k zice k moare de foame...iam cump o groaza d mancare da nu apare nikaieri...cum ii dau s pape?heeellpppp 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #27 2008-06-18 16:06:41
Re: neopets.... my virtual pet
vai saracu de el...k moare de foame "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|