|
Nu esti logat.
Poze cu animalutzele noastre-31#571 2008-05-17 22:33:39
Re: Poze cu animalutzele noastrece chisaci ochiosi are andra Offline #572 2008-05-17 22:34:18
Re: Poze cu animalutzele noastre
nu-l mai am pt ca a trebuit sa-l dau Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #573 2008-05-17 22:35:16
Re: Poze cu animalutzele noastremersi fetelor sunt moarta dupa ei atata i-am pupacit si ei pe mine asa au plans cand am plecat sta f departe femeia aia dar tot ma mai duc eu pe la ei ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #574 2008-05-17 22:35:30
Andra, ce varste au? Daca nu-i mai alapteaza mamica lor trebuie sa ii dati voi lapte (dar nu de vaca...au la royal canin cica lapte special pentru pui sau lapte din ala concentrat care se pune in cafea...cica si ala e bun pentru ei). Daca sunt deja maricei, poti sa-i treci pe mancarica de pui (kitten sau cum se mai numesc gamele)...eventual daca le iei din alea uscate trebuie inmuiate in apa , ca ei inca nu au dintisori sa le rontaie si trebuie sa fie moale. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #575 2008-05-17 22:36:52
pia tu crezi ca mi-am luat motan fals? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#576 2008-05-17 22:37:28
Re: Poze cu animalutzele noastree sexy tare cu fundita aia,pai daca tu l-ai legat strans normal ca a stat cu fundita sa vedem poate merge si la mine Offline #577 2008-05-17 22:38:06
nu...dar mi-s dragi tare motanii cand ii vad asa robusti...si cu capul ala mare. pisicutele sunt mai delicate, ei sunt barbati adevarati. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #578 2008-05-17 22:38:25
Re: Poze cu animalutzele noastreandreea nu stiu exact cat au...aprox o luna...sunt f micuti si abia astazi le-am dat lapte pt prima oara.Abia se tineau pe picioare de foame si dupa ce au papat s-au simtit mai bine.Nu i-am luat inca acasa ca nu pot si sper ca le mai da pisica ceva desi cat am stat eu acolo nu a vrut sa stea deloc cu ei nu stiu cum se poate asa ceva.Am rugat-o pe tanti sa le dea laptic,daca nu le da o sa ii iau acasa,dar mai raman ceilalti 3 ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #579 2008-05-17 22:43:03
Re: Poze cu animalutzele noastre★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #580 2008-05-17 22:43:43
motan sexy Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #581 2008-05-17 22:44:20
Re: Poze cu animalutzele noastre★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #582 2008-05-17 22:44:46
Re: Poze cu animalutzele noastreandra matzucii astia trebuie hraniti bine ca mie mi se par cam anorexici Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #583 2008-05-17 22:45:52
Re: Poze cu animalutzele noastrenu...sunt ok dar au iesit cam naspa in poze...sunt mult mai frumosi decat au iesit ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #584 2008-05-17 22:46:04
Re: Poze cu animalutzele noastreda, ar fi bine sa le dea pisica lapte (ca laptele ei e mai bun, are si anticorpi). Poate o sa le dea stapana pisicii...sa aiba grija de ei, mai du-te si tu sa-i vizitezi cand poti...sa le fie bine la puiuti. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #585 2008-05-17 22:46:40
Re: Poze cu animalutzele noastre★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #586 2008-05-17 22:47:08
is frumosi, da' is slabi rau de tot. sa ai grija de ei Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #587 2008-05-17 22:47:59
Re: Poze cu animalutzele noastreasta este Gimy catelul doamnei care toata ziua numai dupa fundul meu s-a tinut dar nu m-a lasat sa pun mana pe el deloc si cand il intrebam ceva imi raspunde imediat f dulce ii ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #588 2008-05-17 22:49:57
Re: Poze cu animalutzele noastreacum o sapt nu o sa pot merge deloc ca se interneaza maica-mea si nu am cum sa ajung si acolo ca sta f departe dar o sa sun sa vad cum se simt si daca nu sunt ok ii iau si ii cresc eu ca femeia aia are 75 de ani si a spus ca ei ii este greu sa le dea de papa ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #589 2008-05-17 22:50:33
Re: Poze cu animalutzele noastre★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|