Striptease-5
- c@t
- Sr. member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-02-27
Re: striptease
Loveable a scris:Si crezi ca o gasesc? Ca e luata de pe odc si titlul e "striptease 2" Oricum nu am gasit-o pe aia inca, am gasit alta fainutza.. Dar vezi...cauta si Vaya con Dios - Time flies E faina, desi pt striptease mi se par mai faine cele fara versuri
doamne, de cand caut melodia astaaaaaaaaaa. te roggggggg, te implor trimite-mi-o si mie aleka_aleka2005 e idu meu plsssssssss
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
alexina...care? time flies?
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-03 02:28:19)
- mimoo
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-01
black and jones i love u!
when god made man she was only kidding.
- andrutza
- Vizitator
adina84 eu i-am facut in urma cu 2 sapt si a ramas super surprins, nu se astepta, i-a placut f mult.... eu zic ca da, conteaza f mult lenjeria, tb sa incerci sa fi cat mai sexy, eu mi-am cumparat un corset roz pal si niste chilotei la fel de la jolidon + ciorapi cu banda, mi-am pus un halat peste mine sa nu ma vada din prima, am dansat cu el pe mine vreo 2 melodii, dupa care incet incet am inceput sa dau jos halatul, pe urma fiecare piesa, numai ciorapii i-am pastrat....in total au fost 8 melodii pe care i-am dansat continuu
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
mama.... dar l-ai tinut ceva...
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
super... sper sa imi iasa si mie. deja am emotii dar cu vinul meu cum ramane ?
- andrutza
- Vizitator
pai l-am tinut ca nu vroiam sa imi dau jos lenjeria imediat.....tot farmecul in asta sta dupa mine, asa daca o dai imediat jos mi se pare cam aiurea...barem daca e frumoasa si am dat si o gramada de bani pe ea sa ma priveasca mai mult timp asa poti sa iei orice vin rosu, demi dulce, demi sec....cum va place.
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
adina84 a scris:super... sper sa imi iasa si mie. deja am emotii dar cu vinul meu cum ramane ?
pai depinde acum de care vrei... mai scump, mai astea?
daca vrei DULCE exista ... multe incepand cu "sange de taur" - foarte sugestiv, nu?
ce beau eu cel mai des si mult rosu demidulce, mai precis busuioace : Busuioaca de Husi, Busuioc de Pietroasa, Busuioaca de Bohotin... sau ia o Feteasca Neagra de "beciul domnesc", Pinot Noir de Murfatlar...
te duci in magazin si te uiti ca scrie pe sticle... daca e "rosu demidulce", e bine pentru putzulica Daca iei alb, nu e Oricum, evita SEC, ca e si tare, si tre' sa pui apa minerala... si nu cred ca va fi moment de "combinatii" shpritz si-ala rosu dulce e bunicel, dar e cam gretzos...
- norishorulalb
- Banat
bun de stiut...si eu care-i dadeam cu alb
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
stie leo ce stie
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- albinuta_vesela
- Insomniac member
mersi, leo. kiar asteptam sugestiile unui baiat.
daca e "rosu demidulce", e bine pentru putzulica asta mi-a placut
Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-03-03 13:13:07)
- norishorulalb
- Banat
clar...ne-a lamurit pe toate
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
ah... vedeti sa nu va luati dupa soi la varii case de vinuri... soiurile dau vinuri diferite...pfff...
exemplu: Feteasca Neagra - la "Beciul Domnesc" e demidulce, la "Vinia" e dulce... Pinot Noir la Murfatlar poa' sa fie demidulce, la Recas parca e demisec... sau sec...
daca nu vreu neaparat tarie extrema in cuc, si vrei un vin mai special, care sa-ti placa si tie... e Lacrima lui Ovidiu ... e dulce, e alb... e de 5 ani, de 12 ani... parca si de 15. E cam bun... era vreo 55-60 de lei sticla.
Busuioacele de mai sus sunt intre 8,5 si 12 de lei (depinde daca iei din hipermarket sau "de la colt")
Ai zis ca tre' sa poti bea si tu, nu? Ca daca iei doar pentru el... nu stiu... ii iei ce-i place... Oricum... ca sa fie si bun, sa nici nu trebuie apa minerala, sa nu fie nici gretos, SA NU FIE neaparat "DE GAGICA", dar totusi SA POTI BEA SI TU, sa fie si tarie-n cocosel: ROSU DEMIDULCE tre' sa scrie pe sticla.
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-03 13:33:13)
- albinuta_vesela
- Insomniac member
Leo a scris:ah... vedeti sa nu va luati dupa soi la varii case de vinuri... soiurile dau vinuri diferite...pfff...
exemplu: Feteasca Neagra - la "Beciul Domnesc" e demidulce, la "Vinia" e dulce... Pinot Noir la Murfatlar poa' sa fie demidulce, la Recas parca e demisec... sau sec...
daca nu vreu neaparat tarie extrema in cuc, si vrei un vin mai special, care sa-ti placa si tie... e Lacrima lui Ovidiu ... e dulce, e alb... e de 5 ani, de 12 ani... parca si de 15. E cam bun... era vreo 55-60 de lei sticla.
Busuioacele de mai sus sunt intre 8,5 si 12 de lei (depinde daca iei din hipermarket sau "de la colt")
Ai zis ca tre' sa poti bea si tu, nu? Ca daca iei doar pentru el... nu stiu... ii iei ce-i place... Oricum... ca sa fie si bun, sa nici nu trebuie apa minerala, sa nu fie nici gretos, SA NU FIE neaparat "DE GAGICA", dar totusi SA POTI BEA SI TU, sa fie si tarie-n cocosel: ROSU DEMIDULCE tre' sa scrie pe sticla.
da, stii ca imi place de tine ?!
revenind, am baut Lacrima lui Ovidiu rosu dar cu Pepsi, ca sec e prea tare pt mine rosu demidulce, am retinut ms
- Chocolate22
- Insomniac member
adina84 a scris:da, stii ca imi place de tine ?!
si mie imi place de el
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- andrutza
- Vizitator
- Chocolate22
- Insomniac member
pt ca nu-i bun pt putzulica. numai ala rosu demidulce ii bun.
care vin ii mai bun pt sange? ala rosu sau ala alb?
- albinuta_vesela
- Insomniac member
rosu sau era intrebare retorica ?
Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-03-03 14:33:17)
- norishorulalb
- Banat
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|