|
Nu esti logat.
Nu mai suport:(#1 2008-01-07 07:32:59
nu mai suport:(nu inteleg...de ce mi se face rau de fiecare data cand i-au a 3-a pilula din fiecare folie?am fost la planning sa mi le schimbe si a zis ca anticonceptionale mai bune decat Harmonet(Karissa) nu are ce sa-mi dea.e adevarat?si mi-a spus k faptul k vomit de fiecare data dupa ce iau a 3-a pilula din folie se datoreaza psihicului..... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2 2008-01-07 08:03:13
Re: nu mai suport:(eu ma gandesc ca daca ar fi de la ele ar trebui sa iti fie rau pe tot parcursul foliei.de cat timp iei? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-07 09:22:23
Re: nu mai suport:(de vreo 2 ani jumate ....am luat si yasmin dar le-am schimbat din cauza k mi se facea rau de la ele.acum nush ce sa mai fac:( e posibil sa am ceva pb cu stomacu? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2008-01-07 09:25:02
Re: nu mai suport:(cu stomacul nu cred poate cu fierea.eu pateam asa de la Karissa am luat cam 7 luni di dimineata ma trezeam cu senzatie de voma m-au terminat starile astea.in principal fierea era vinovata dar si ac.le accentuau.am fost la doctoressa si le-am schimbat lu logest aceiasi compozitie doar firma difera si imi e bine greturi nu mai am doar rar si atunci seara in principal cand manac mai greu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-07 09:29:50
Re: nu mai suport:(as vrea sa aflu si parerea doctoressei ...daca chiar nu mai sunt alte pilule cu care as putea sa schimb..sau ce sa fac.oricum ma duc si la un control,sa fac niste analize k nu mai rezist asa. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-07 09:31:11
Re: nu mai suport:(daca esti din Bucuresti eu iti recomand sa mergi la doctoressa nu vad de ce sa nu mai fie variante iar ideea cu analize nu este rea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-01-07 09:33:52
Re: nu mai suport:(sunt din cluj dar astept sa intre doctoressa si sa vedem ce zice.doctorita de la planning nu mi-a dat nici o speranta.dupa parerea ei is 2 solutii..ori renunt la ele,ori rabd starile astea de greata. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #8 2008-01-07 09:35:26
Re: nu mai suport:(nu comentez nimic despre doctora.asteapta sa vezi ce zice si doctoressa.dar eu nu inteleg iti e rau pe tot parcursul foliei sau doar la a3a pastiluta? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2008-01-07 09:35:38) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-07 09:39:09
Re: nu mai suport:(la a-3a si uneori si pe parcurs.dar rar.dar deja de mult se int asta si m-am saturat...ma doboara psihic.tot timpu is cu stresu ala sa nu cumva sa vomit inainte sa se absoarba pastila. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-01-07 09:41:18) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2008-01-07 09:40:53
Re: nu mai suport:(sa nu fie si ceva psihic.si oricum daca vomiti la mai putin de 4 ore de la pastila iei alta in locul ei si nu e nevoie de protectie suplimentara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-07 13:14:37
Re: nu mai suport:(nu te mai stresa...vb ralucaelenei sa nu fie si ceva psihic..succes! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #12 2008-01-08 20:28:42
Re: nu mai suport:(Pt doctoressa: Va rog cand puteti sa-mi spuneti parerea in legatura cu pb mea:( "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2008-01-08 20:29:57
Re: nu mai suport:(
ceva analize ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-01-08 21:10:20
Re: nu mai suport:(am fost azi la doctor si mi-a dat tratament pt 1 luna su Nexium. faptu k mi se face rau la a -3a pilula din fiecare folie are vreo legatura cu o posibila gastrita?sau trebuie sa schimb pilulele?si vroiam sa stiu parerea doctoressei in legatura cu ce mi-a spus doctorita de la planning cum ca alte pilule mai bune de harmonet/karrisa nu are ce sa-mi dea. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2008-01-11 14:07:20
Re: nu mai suport:(deci..acuma am venit de la doctor.mi-a facut endoscopie(oribil..)si mi-a spus ca am gastrita si bila f mare.ca si cauza mi-a spus k sunt anticonceptionalele si m-a sfatuit sa-mi pun sterilet:( am citit si aici pe forum k sunt avantaje dar mai mult dezavantaje si nu pot sa-mi pun pt k nu am nascut niciodata. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #16 2008-01-11 14:09:59
Re: nu mai suport:(deci nu faci gastrita de la ac.si nici fierea nu ti se mareste de la ele. ca varianta la karissa este logestul. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-01-11 14:15:58
Re: nu mai suport:(ms pt rasp:*...astept si parerea doctoressei "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #18 2008-01-11 14:39:39
Re: nu mai suport:(si eu stiam sigur k AC nu sunt motiv de gastrita.asteapta si parerea doctoressei Offline #19 2008-04-17 20:58:36
Re: nu mai suport:(buna.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|