|
Nu esti logat.
Help shopping online-4#58 2008-03-15 17:36:35
Re: help shopping onlineSi eu am comandat 3 produse de la Quelle acum mai bine de o luna. Mi-a venit un produs destul de repede, peste vreo 2 saptamani a venit si al doilea iar pe al treilea inca il mai astept!!! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #59 2008-03-16 10:48:30
Re: help shopping onlineam pus pozele cu tot cu explicatii despre transport si vama la topicul celalalt Haine pe site...maine fac o noua comanda la Victoria secret's N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #60 2009-03-25 14:37:39
Re: help shopping onlinedaa, invii eu un topic vechi, dar asta e "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #61 2009-03-25 15:50:53
Re: help shopping onlineprodusle elf sunt geniale:x cel putin lipstickurile si vezi ca acum exista site romanesc cu produsele lor www.eyeslipsface.com.ro si costa 8lei/produsul. eu am dat o comanda, din pacate inca astept confirmrea[merge mai greu ca au sediu in arad ] mai stii alte siteuri de cosmetice? "defineste'mi fericirea.." Offline #62 2009-03-25 15:51:42
Re: help shopping onlineunde scrie ca e 8 lei? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-25 15:54:13
Re: help shopping onlineAsa am vazut.........in varianta pdf a catalogului scrie ca fiecare produs e 8 lei "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #64 2009-03-25 15:56:36
Re: help shopping onlineeu le-am trimis mail ca vroiam sa stiu cum pot sa comand... "defineste'mi fericirea.." Offline #65 2009-03-25 15:58:24
Re: help shopping onlinecare pensule??k eu nu gasesc :f?rbryllad: "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #66 2009-03-25 15:58:34
Re: help shopping onlineam vazut si acolo........par suspect de ieftine :f?rv?nad: "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #67 2009-03-25 16:02:01
Re: help shopping onlinefaceti-ma si pe mine sa vad ce vedeti voi a eu nu vad decat gene false si ink vreo 3 prod "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #68 2009-03-25 16:05:09
Re: help shopping onlineuita-te la accesorii[mai in dreapta cu scroll baru'] "defineste'mi fericirea.." Offline #69 2009-03-25 16:09:37
Re: help shopping onlineio nu gasesc "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #70 2009-03-25 16:11:35
Re: help shopping online
aici cred ca ziceai de shopcraze scuze pai de mac cred ca majoritatea am auzit si sunt f scumpe, doar ca dupa cum ai citit sunt considerate mostre de astea sunt mai ieftine..mie mi se par genialeeeeeeee "defineste'mi fericirea.." Offline #71 2009-03-25 16:14:28
Re: help shopping onlinepai fata eu n-am dat peste catalog "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #72 2009-03-25 16:16:30
Re: help shopping onlinee pe prima pagina dar chiar si fara catalog daca intri pe www.eyeslipsface.com.ro si dai la produse o sa iti apara acolo ochi buze fata unghii si accesorii si dai la accesorii Ultima oara a fost editat de dadalici (2009-03-25 16:17:12) "defineste'mi fericirea.." Offline #73 2009-03-25 16:23:46
Re: help shopping onlinepai mie nu=mi apare nici un scroll... de asta ziceam... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #74 2009-03-25 16:30:04
Re: help shopping onlinenu imi dau seama de ce..oricum tot ce e pe siteul lor e si in catalog..uite alt site: "defineste'mi fericirea.." Offline #75 2009-03-25 16:41:52
Re: help shopping online8 lei fiecare produs la elf cosmetics?misto.. Offline #76 2009-03-25 16:45:38
Re: help shopping onlinenu stiu ca n-am dat comanda pana acum..incerc sa'mi strang adepti..oricum comanda nu vine pana in tara prin posta romana ci printr'un fel de curier rapid..si apoi e livrata la posta romana(sau ceva in genu asta) "defineste'mi fericirea.." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|