homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac..

#1 2008-01-07 22:09:11

CredInTine
New member
Inregistrat: 2008-01-07

Ce sa fac..

Nu stiu daca cineva imi va intelege postul,dar cred ca numai asa pot vb cu cineva
Nu am prietene adevarate (pt k mi-am pierdut increderea in ele)si nu stiu cu cine as putea vb.
Nu cred ca o sa-mi dea cineva vreun sfat,dar totusi...incerc
Iubesc de 1 an , a fost primul,e prima mea iubire,nu stiu e tot ce`mi doresc si tot ce am mai scump..poate ati mai auzit cuvintele astea,dar acum le simt puternic.
Astazi am primit mesaj de la iubitul meu ca el vrea sa plece din oras(unde vede cu ochii)si m-a rugat sa-l astept,daca nu sa-l iert si ca ma iubeste mult.Am inceput sa plang f.tare si am vbit cu el(l-am sunat)si imi zice k e in drum spre gara k el pleak la bucuresti si dupa aia in afara.Avem 18 ani,dar stiti cum e?e obsedat de bani.vrea multi bani si credeti`ma ca are...parintii lui o duc bine ii dau bani de cheltuiala,dar el vrea o viata luxoasa.si nu va puteti da seama cum vrea sa faca el banii...urat , oricum sad eu nu pot fi acord de asta si astazi cand am vbit la telefon mi-a zis ca el nu vrea sa ma ia cu el pentru k nu vrea sa`mi strice viitorul (vreau sa devin medic)
Credeti`ma ca nu stiu cand am pus atata suflet...
Astazi vroia sa plece cu var'su , credeti`ma ca`l urasc pe omu` ala.e nebun, e cretin,e ciudat,dar dak iubitul meu se ia cu el , gata...deja e "printz",dar dupa ce am vbit cu el si plangeam in telefon s-a intors ...nu cred ca ma poate intelege cineva.
Apoi a ramas k`n vara plekm in afara "sa facem bani" ( tot in mod urat)dar eu aman momentul cat mai mult vreau sa`l tin sa`si ia bacul(nu mai zic k invatza bine)si ma gandesc k poate in 6 luni se mai maturizeaza.Nu eram de acord pana astazi sa mergem in strainatate,dar acum...fac orice pentru el.Stiu ca nu e bine,dar il iubesc si nu mai am ce ma face.
Ce ar trebui sa fac in leg cu var'su care`l influenteaza,cum sa ma comport eu?Sa`l mai duc cu zaharelu` k da , mergem acolo?Nu pot sa`i zic nu,nu pot concepe viata fara el grater

#2 2008-01-07 22:17:12

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: Ce sa fac..

In ce fel vrea el sa faca bani?sa isi ia bacu si pe urma sa plece in afara sa munceasca....nu stiu la ce te referi cand spui ca in mod urat dar daca e ceva ilegal ii poti baga in cap faza ca ajunge la puscarie si nu o sa te mai vada niciodata , sau nu stiu....motiveaza'l cu ceva...fa'l sa'i fie frik sa faca acel lucru...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#3 2008-01-07 22:21:08

skumpi
Vizitator

Anka_Lala a scris:

In ce fel vrea el sa faca bani?sa isi ia bacu si pe urma sa plece in afara sa munceasca....nu stiu la ce te referi cand spui ca in mod urat dar daca e ceva ilegal ii poti baga in cap faza ca ajunge la puscarie si nu o sa te mai vada niciodata , sau nu stiu....motiveaza'l cu ceva...fa'l sa'i fie frik sa faca acel lucru...

banuiesc k se refera la furat..ce se poate face dincolo` ? neutral

CredInTine...oricat l`ai iubi...nu afce prostia sa mergi cu el , sat`i lasi scoala doar pt k u creezi k nu poti fara el ! u esti constienta k nu actioneaza bine si k e inca un copil...
eu zic sa`ti vezi d scoala..si d prioritatile tale...iar dak el nu intelege acest lucru ..cu parere d rau imi permit sa spun k nu simte acelasi lucru ca tine` ! neutral

#4 2008-01-07 22:25:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu zic ca e doar o pasa de copil alintat si teribilist...sigur in mod ilegal e dupa cate povestesti...ii trece lui pana la vara...dar daca tot isi mentine ideea pana atunci nici sa nu te gandesti sa pleci cu el daca e ilegal ce vrea sa faca...tu ai un viitor in fata si nu cred ca vrei sa ajungi in zeghe...Doamne fereste!!! ... cariera pe care ti-ai ales-o cere multe sacrificii si multa munca...eu una nu as sacrifica o cariera de medic pt cineva care doreste sa faca ceva nu prea ortodox sa zic asa...oricat l-as iubi...ca doar are balta peste

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#5 2008-01-07 22:25:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

uite  ce  cred  eu...la  urma  urmei  u  esti  mai  importanta  decat  toti...ar  trebui  ft  bine  sa  te  gandesti  la  viitorul  tau, k  la  urma  urmei  o  iubire  poate  disparea  ft  usor   din  "n"  motive wink ink  nu  stii  cat  de  mult  poate  sa  dureze  relatia ....ai  18  ani  ink  e  perioada  studiilor  (am  vorbit  k  o  comunista big_smile)...incearca  sa  vezi   viitorul  tau  alaturi  de  un  baiat  care  face  "bani  urat" cum  ai  spus  u si  dc'ti  place  ce'ti  inkipui  at  tine'te  scai  de  el....dar  poate  iti  doresti  o  cariera, sa  fii  independenta  in  tot  ceea  ce  te  priveste smile  mai  gandeste'te ....bafta smile

Publicitate

loading...

#6 2008-01-07 22:29:02

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

nuj, eu knd spui in mod urat ma gandesc la trafic (ori de persoane, ori de droguri)..f probabil sa ma insel,sa fiu eu paranoia...incearca sa te gandesti si la tine si sa analizezi lucrurile un pic...daca el se lasa influentat de varul lui si e obsedat de bani nu prea e de bine...si dak n-a plecat fara tine inseamna k are sentimente pt u...poate poti sa-l santajezi incercand sa-i spui k plecatul ti-ar face rau tie si daca tine la tine sa se mai gandesca ..sau sa astepte sa poti pleca cu el...dar gandeste-te la u in primul rand k dak e usor influentabil...lucrurile de aici se pot schimba afara si acolo probabil nu mai ai la cine sa apelezi

#7 2008-01-07 23:43:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ori o sa ii treaca pana la vara ori chiar nu stie/nu vrea mai mult de atat. si daca e a 2a varianta.... banuiesc k nu prea o sa iti convina un specimen care cine stie ce face prin afara

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2008-01-08 14:36:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

astia care se lauda nu vor face niciodata asa ceva...se vor stabili langa parinti si vor trage in tara in continuare. cunosc 3 cazuri. unul dintre ei e fostul prieten care vroia sa vanda mercur smile) smile) ...in fine...acum face paine la brutaria parintilor, si-a terminat facultatea si e "normal"...

#9 2008-01-08 17:05:36

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

poate ca pana nu vede cum este si nu o simte pe propria piele nu ii va trece idea asta.nu stim ce are el de gand sa faca dar cred ca pana nu se va arde nu ii va veni mintea la cap...acum, asta e parerea mea big_smile

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#10 2008-01-08 17:19:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

CredInTine, iti vine sa crezi sau nu, toti, insa absolut toti, am avut o prima dragoste...la toata lumea a fost sau este la fel de mare ca a ta...crede-ma insa ca foarte adesea ea trece...prima iubire e rareori si ultima. Nu iti distruge viata pentru un flacau care viseaza cai verzi pe pereti(ai puscariei pina la urma daca lucrurile stau chiar asa de rau cum spui).
Sunt sigura ca esti o fata desteapta si puternica si ca, daca va fi nevoie, vei putea foarte bine trai fara el
In plus...daca chiar vroia sa plece...nu dadea mesajul...l-a scris pentru ca vroia sa il opreasca cineva...lamureste-l tu cu binisorul si mai cu seama nu pleca nicaieri...stai aici si vezi-ti de scoala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2008-01-09 01:20:16

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

mai intai gandeste-te la visul tau si nu iti distruge viata cu manutza ta. ce sa faci in afara? eu am lucrat acolo. prima data am avut grija de o batrana si a doua oara cand am fost faceam curatenie prin case. nu consider ca facea "ceva urat", dar nu e placut sa ti se spuna si sa fii tratata tot timpul ca o "straniera" cum zic ei.
gandeste-te ca noi avem nevoie de un medic in plus si urmeaza-ti visul. noi CredEMInTine si stim ca vei face o alegere buna. daca ii era de plecat nu se intorcea.
si asculta sfatul doctoressei. are mare dreptate mai ales ca e mai in varsta decat noi si mereu ne da mereu sfaturi bune.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#12 2008-01-09 02:24:45

onnytza
New member
Inregistrat: 2008-01-08

Draga CredinTine vreau sa-ti marturisesc k te inteleg perfect. am avut si eu o relatie de genu.k si in cazul tau partenerul meu nu avea nici un fel de probleme cu banii..dupa 6 luni de zile am aflat k era in relatii f stranse cu oameni din lumea interlopa.am vrut sa termin relatia, dar m-a implorat sa nu-l las si nu m-am indurat sa plec.cand am implinit un an aflu k fuge in Spania pt k nu stiu cine il urmareste..da-ti seama eram intr-o stare permanenta de soc(pana a plecat din tara am trecut prin multe..am primit amenintari, "prietenii" lui incepusera sa ma cunoasca si imi era frika sa mai ies din casa).In ziua in care m-a anuntat ca pleaca am simtit k mi se strange inima, dar m-am simtit si putin usurata...asta s-a intamplat acum 1 an jumate...nici in ziua de azi nu s-a intors, dar uneori mai primesc telefoane de la el in care imi marturiseste k ink ma iubeste. in prezent am o relatie fericita de 6 luni, dar regret ce s-a intamplat atunci...
ideea este sa-i deskizi okii pana nu face vreo prostie si sa nu te lasi niciodata condusa de el cu atat mai mult cu cat stii ce ii poate capul.u trebuie sa fii puternica si sa ai incredere in tine.te pup si mult succes

God is a DJ and life is the music we dance on hjarta

#13 2008-01-09 04:48:39

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

depinde la ce te referi cand zici ca vrea sa faca bani urat...dar oricum eu cred ca trebuie sa te gandesti f bine ianinte sa iei vre-o hotarare cu plecatul...si crede-ma nu merita sa iti sacrifici tu viitorul pentru el oricat de mult zici ca l-ai iubi. am facut si eu greseala asta in primul an de relatie...si in fine acum am ajuns sa regret si sa trag dupa mine o gramada de lucruri (nu vreau sa intru in detalii). multa bafta si ai grija de tine si de viitorul tau

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#14 2008-01-09 11:13:15

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

doctoressa a scris:

CredInTine, iti vine sa crezi sau nu, toti, insa absolut toti, am avut o prima dragoste...la toata lumea a fost sau este la fel de mare ca a ta...crede-ma insa ca foarte adesea ea trece...prima iubire e rareori si ultima. Nu iti distruge viata pentru un flacau care viseaza cai verzi pe pereti(ai puscariei pina la urma daca lucrurile stau chiar asa de rau cum spui).
Sunt sigura ca esti o fata desteapta si puternica si ca, daca va fi nevoie, vei putea foarte bine trai fara el
In plus...daca chiar vroia sa plece...nu dadea mesajul...l-a scris pentru ca vroia sa il opreasca cineva...lamureste-l tu cu binisorul si mai cu seama nu pleca nicaieri...stai aici si vezi-ti de scoala

Subscriu... Nu are rost sa faci un astfel de sacrificiu...dak te iubeste cu adevarat nu mai are nevoie de bani,mai ales k ziki k nu duce lipsa...Nu are rost

Poor is the man whose pleasure depends on another

#15 2008-01-09 14:39:05

CredInTine2
Membru
Inregistrat: 2008-01-09

Stiu ca ma iubeste si asa cum a zis doctoressa , cred ca mi-a dat mesajul ala in sinea lui vrand sa`l impiedic sa faca ceva.Eu inca cred ca e o vorba de o copilarie , dar stiu ca ar fi in stare sa plece.defapt nici nu stiu ce sa cred,ma simt dezorientata.Stiu ca nu e genu` sa dea in cap la oameni sa le ia banii(a mai vrut sa faca o data asa,in oras,dar nu a avut tupeul sa continue sa faca treaba asta) - ca asta vrea sa faca sa fure - el a zis k pentru ce sa stea in tara sa`nvete sa faca o facultate k dupa aia tot nu o duce asa de bine(el vrea sa dea la medicina veterinara) ...pur si simplu vrea hummere , e genu` de persoana care`si doreste prea mult fata de ce are.
vrea sa ma vada luxoasa , el vrea sa faca totul pentru mine ca sa nu`mi lipseasca nimic si i`am zis k`n viata asta nu am nevoie dekt de el k banii ii putem face aman2 ...(si aici ii mai ziceam k putem face un imprumut bla bla bla)
Dupa ce am primit sfaturi de la voi park nu mai incerc sa`i intru pe sub piele de fiekre data sunt Putin mai rece si nu incerc sa mai trec cu vdr orice.
Nu stiu daca sa`l numesc "naiv" dar se uita la multe filme si de acolo are atata imaginatie ...c a vazut el cum se sparg bancomatele...si etc.Credeti`ma ca ma uit la el si`mi zic in gand " doamne ce copil e" , dar cand il vad asa entuziasmat de faptele pe kre ar vrea sa le savarseasca ma sperii...
deocamdata s`a linistit.
A! eu nu vreau sa ma duc in strainatate deloc(dekt in excursii) smile si in niciun caz nu vreau sa ma duc acolo sa`l sustin pe el in poznele lui.Stiu ca i`am zis k dak este prins fara inchisoare si doamne,deci credeti`ma nu`i pasa.E imatur nu stiu ce vrea.Eu m`am gandit k dak e in vara sa aiba gandul asta o sa`i zic mamei lui si atunci o sa facem in asa fel inkt el sa nu stie k noi planuim ceva ca sa nu poata pleca

#16 2008-01-09 14:45:38

norishorulalb
Banat

din furt de genul asta nu faci lux: asta e prima chestie. eu zic sa-i dai "vant". chiar daca sunt rea...sincer am trecut prin asa ceva si stiu ca asta merita. mai devreme sau mai tarziu vei vedea ca am dreptate.

#17 2008-01-09 14:49:57

CredInTine2
Membru
Inregistrat: 2008-01-09

Nu pot sa`i dau vant pentru ca , asa cum am zis in primul post il iubesc f.mult si continui sa cred ca e o nebunie de moment.Cand s-a intors mi-a zis ca se apuca serios de invatat sa ia bacul.Dar nu aveti de unde sa stiti cum e el...Astazi zice un lucru maine`l uita...Nu stiu dak cu plekrea a uitat de tot,dar mi`a promis ca nu o sa mai plece fara mine ( si il cred,e de cuvant)si dupa bac , ne asteapta multe.M`am mai gandit sa merg cu el in Buc cum vrea el,iar cand o sa i se termine banii o sa vada k nu`i asa de usor pe cont propriu pentru ca el e obishnuit cu de toate.I-am zis k la fac nu vreau sa`l prind pe var`su in casa si nu e prea de acord cu treaba asta,dar o sa pun picioru`n prag.Varsu + banii sau eu !eu chiar consider k am un rol important in viata lui si chiar dak ar alege banii&var`su nu l`as lasa.Ma lupt pana ii aduc mintea la cap,le zic alor lui si trb sa ia o decizie...uof dak as putea sa`l bat p`ala...doamneeee ce fericita as mai fi

Ultima oara a fost editat de CredInTine2 (2008-01-09 14:51:39)

#18 2008-01-09 15:01:46

norishorulalb
Banat

nu inteleg de ce asa tinerica trebuie sa treci prin asta.. doamne da sa fie bine...insa asa imi aduce aminte de exul meu incat...

#19 2008-01-09 15:48:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

"nu inteleg de ce asa tinerica trebuie sa treci prin asta"
exact, prfect de acord cu ralluka...tu acum ar trebui sa inveti sa iti vezi de carte si de viitoarea ta cariera nu sa pierzi vremea cu pierde vara ...nu te supara poate si eu par rea dar e realitatea....gandeste-te mai tarziu...tu vei fi medic si el?...el ce cariera alege?...daca nu pleaca la furat afara atunci sigur va fi pierde vara sau jmecheras cu buzunarele goale pe aici si-l vei intretine tu...caci daca scoala nu-i place...de unde cariera?...de unde sa faca venit?....si te vei vedea prinsa intr-o relatie in care doar tu vei crede ca esti fericita dar nu va fi asa...doar tu vei crede in iubire nu si el..caci ce fel te iubeste el daca nu iti respecta parerile si nu sta langa tine...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.