homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-161

#3041 2008-01-21 19:23:42

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: ce gandesti acum 3

in ce an esti? nu te baza pe practica lor! pleaca voluntar sau part time la o firma! asa inveti din mers! si sigur te va angaja cineva dupa...

#3042 2008-01-21 19:28:11

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

off.. ma uit la voi ce va agitati cu examenele si eu stau calma.. sa ma vedeti si pe mine cand intru in sesiune lol

Eu ma simt cam ciudat... sunt balonata, am mancat mult... si parca tot as mai manca.. wtf?!

M-am indragostit de inghetata facuta din praful de la dr. oetker big_smile

#3043 2008-01-21 19:30:53

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

evilpink a scris:

eu am vineri unul bomba.

din categoria povesti nemuritoare:"cine ma angajeaza pe mine dupa facultate ,nu stiu sa fac nimic!!!! HELP!!!!! grater

lasa ca o sa fie bine puss pentru fiecare exista un loc in lumea asta smile

annna a scris:

evilpink a scris:

annna a scris:

maine ma duc si-mi iau un test de sarcina sa-mi iasa idioteniile din cap grater offfffffffffffffff

pai ce te face sa banuiesti un bebe ?

am mai scris pe aici sad cred ca sunt nebuna... nush; am unit 2 folii luna trecuta si am avut intr-o zi vreo 3 scaune... dupa care la vreo 4-5 ore dupa ce m-am linistit am mai luat o pastila de pe folia de rezerva (sa fiu sigura).. iar menstra a venit mai putina decat de obicei (iau antibebe de un an si jumatate) si nush daca am umplut un absorbant toata pauza neutral plus ca m-am si rotunjit oleaca cu sarbatorile astea am facut burtica si sunculitze! toata lumea imi zice tot timpul ca m-am ingrasat... si mi-a intrat mie in cap ca e ceva in neregula si ca's gravida neutral grater ce-am doooamneeee ?!!?
cred ca ma bat fetele daca ma mai aud iar cu pasarele pe creieri sad

sunt nebuna, nu? hmm neutral

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#3044 2008-01-21 19:31:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

theSame_ElaElis a scris:

in ce an esti? nu te baza pe practica lor! pleaca voluntar sau part time la o firma! asa inveti din mers! si sigur te va angaja cineva dupa...

anul 3 la drept.asa pt.bani gasesc dar vreau in domeniu si mai greu daca nu cunosti pe cineva sad.

am patit si deastea luna asta a fost doar cateva zile si putinel asa mai mai sa intru la ideei lol in plus eu am si probleme cu fierea si imi mai vine sa vomit.doar ca ma gandesc ca le-am luat cum trebuie etc.etc.cumpara testul ala si fal o sa vezi ca iese negativ puss

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-01-21 19:33:09)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3045 2008-01-21 19:52:17

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

ma doare capul si nu mai am deloc pofta de mancare sad

Avem 1 an si 5 lunite

Publicitate

loading...

#3046 2008-01-21 19:53:34

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

salutariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!   in sfarsit mai apuc si eu sa dau cu buna seara tongue
am fost tot weekendul la ai mei parinti si acolo n-am net X(   sper ca-s toate bune smile 
ma pun sa imi fac cu un proiect urgent si sa invat pt exam de miercuri
take care of uuu pusspusspusspusspuss

There ain't no sunshine now that he's gone

#3047 2008-01-21 19:57:58

skumpi
Vizitator

ce ma dispera tati asta...auzi u la el... " vedem la vara cate restante ai " d parca as sta toata ziua si as beli.... x-( pfuaiiiiii....ca ma dispera cateodata ....k asa`mi vine sa plec din casa` asta uneori sad

#3048 2008-01-21 19:58:08

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

in sfarsit am ajuns si eu acasa si pe forum... big_smile
azi am avut o zi mai libera..smile n-am avut examen asa ca am iesit cu colege la un suc si apoi am mers prin carefour..da n-am gasit nimic sa-mi placa...reduceri peste reduceri da lucruri naspaaaa
maine cred ca merg putin in oras daca am timp...ca as vrea sa-mi iau o camasa si un sacou...si-mi caut de ceva timp un sacou de catifea neagra
in rest examene examene examene:D

#3049 2008-01-21 20:09:55

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

in sfarsit am lasat masina la spalatorie...nu se mai vedea culoarea de mizerie ce avea pe ea....ce ca nu se mai vedea ca e masina smile ... mi-e somn de crap si tre sa gatesc..uufff

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3050 2008-01-21 20:14:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nu demult am venit de la aerobic...am stras o sperietura buna cand am iesit de acolo ca mi s-a facut rau... si nu mai vedeam nimic... conteaza ca acuma mi mai bine

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3051 2008-01-21 20:18:31

lee
Hero member
Inregistrat: 2006-08-14

am scapat de un examen....yeeaaaahhhh!!! mai am 5 grater

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#3052 2008-01-21 20:21:34

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

am fost la coafor...mi-am tuns varfurile si m-am coafat!!! da nu-s foarte multumita, a iesite bine, dar ca de obicei...grater

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3053 2008-01-21 20:21:54

skumpi
Vizitator

dida a scris:

nu demult am venit de la aerobic...am stras o sperietura buna cand am iesit de acolo ca mi s-a facut rau... si nu mai vedeam nimic... conteaza ca acuma mi mai bine

salaca...
ai bagat cam mult poate si d aia`
ai grija si nu exagera puss

#3054 2008-01-21 20:22:19

skumpi
Vizitator

nicolle_rox a scris:

am fost la coafor...mi-am tuns varfurile si m-am coafat!!! da nu-s foarte multumita, a iesite bine, dar ca de obicei...grater

cum mai e sotul tau ?

#3055 2008-01-21 20:25:59

Soleil
Addicted member

skumpi a scris:

nicolle_rox a scris:

cum mai e sotul tau ?

mai binisor...poate sa mearga, dar mai teapan ca inca il doare...o sa mergem sa faca radiografii si sa vedem ce-i de facut...de mers la srvici se duce, ca il cheama si deh...barbatii...nu suporta sa fie bolnavi...

mersi frumos de intrebare!!! puss esti o scumpa!!!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3056 2008-01-21 20:27:31

skumpi
Vizitator

e bine atunci` puss
sa se faca bine d tot..tzinem pumnii big_smile

#3057 2008-01-21 20:35:49

Soleil
Addicted member

multumesc, multumesc! oricum, de-acu o sa fie mereu cu probleme si o sa trebuiasaca sa se pazeasca...rau e ca si eu am probleme cu spatele-scoloioza dubla- si eu trebuie sa ma menajez mult...saracutul copilul nostru, n-o sa prea poat fi tinut in brate sad

Thé à la menthe hjarta

#3058 2008-01-21 20:37:19

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

skumpi a scris:

dida a scris:

salaca...
ai bagat cam mult poate si d aia`
ai grija si nu exagera puss

cam da ...si azi mancat cam putin .... si se mai intampla smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3059 2008-01-21 20:39:26

Amaria
Hero member
Inregistrat: 2007-02-11

am mancat bomboane cu visine cu pofta si acu mie rau:((

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.