homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-208

#3934 2008-01-24 22:08:30

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: ce gandesti acum 3

micanarcisa a scris:

macar ia ceva de durere...un ketonal diclofenac piroxican supoxitoare...nu ai nici o farmacie nonstop la tine in oras?

am luat un urinex si acum vad ca incepe sa-mi treaCA un pic...sper sa fiu bine maine macar sa dau examenul ca apoi vad eu...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#3935 2008-01-24 22:08:42

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

naspa rau ca nu ai net...mama eu as lua-o razna

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3936 2008-01-24 22:09:23

skumpi
Vizitator

dida a scris:

te gandesti la ceva frumos si trece timpu big_smile

sigur gandeste`te tu 8 h la ceva frumos lollollol

#3937 2008-01-24 22:10:24

skumpi
Vizitator

micanarcisa a scris:

naspa rau ca nu ai net...mama eu as lua-o razna

nici eu nu mai am mult...azi am chemat`o pe mami sa stea cu mine...a stta vreo 2 h si nu mai avea rabdare...si i`am zis...noah cum e ? tot asa ushor tzi se pare...apoi tot s`o fastacit acolo... sover

#3938 2008-01-24 22:11:42

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

iei maine am zile libera....nu am mai intrat pe forum I miss u all sad

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

Publicitate

loading...

#3939 2008-01-24 22:11:49

micicutza
Banat

pink_butterfly a scris:

micanarcisa a scris:

macar ia ceva de durere...un ketonal diclofenac piroxican supoxitoare...nu ai nici o farmacie nonstop la tine in oras?

am luat un urinex si acum vad ca incepe sa-mi treaCA un pic...sper sa fiu bine maine macar sa dau examenul ca apoi vad eu...

poti sa iei si dimin ceva de durere macar sa treci de examen...si apoi bagi tratamente ceaiuri si spalaturi...nu neaparat cu irigatorul, e de ajuns sa stai cu funduletul in ceiut cat mai fierbinte cat suporti tu...dar nu stai pana se raceste de tot ca nu rezolvi nik big_smile ...ai grija si succes la ex

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#3940 2008-01-24 22:15:30

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

lee a scris:

si 9,5 e buna

ms ms puss

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#3941 2008-01-24 22:24:03

andrutza
Vizitator

doamneee ce frumos a fost azi cu iubi....a venit la mine acasa, am plecat dupa putin timp la restaurant, am vb noi pe urma imi spune...iubi nu te duci si u putin pana la baie? eu banuiam ceva, zic ok ma duc smile cand vin aveam cadoul pe scaun intr-o punga pe care scria te iubesc mult...am scos prima data felicitarea pe care scrie trecutul nu poate pieri, caci viitorul se va naste din el hjarta ca insemn totul pt el si incepand de azi va fi mereu langa mine la bine si la rau si nu ma va mai lasa niciodata....mi-au dat lacrimile cand am citit ce scria, iar pe urma am gasit in punga o carcasa mare frumoasa, am deschis-o si inauntru un ceas super super tare rozaliu deschis....e superb, i-am zis ca imi place super mult si ca a dat o gramada de bani pe el cred, a zis te rog sa nu ma intrebi chiar nu conteaza vreau sa te fac cea mai fericita....e cel mai frumos cadou de pana acum de la el...si am papat calamar si picioruse de pui de balta cu cartofi prajiti si mujdei cu lamaie smile am venit acasa a mai ramas la mine si am facut si dragoste, ai mei erau in sufragerie si noi la mine in camera smile

#3942 2008-01-24 22:25:02

pink_butterfly
Insomniac member

micanarcisa a scris:

pink_butterfly a scris:

micanarcisa a scris:

poti sa iei si dimin ceva de durere macar sa treci de examen...si apoi bagi tratamente ceaiuri si spalaturi...nu neaparat cu irigatorul, e de ajuns sa stai cu funduletul in ceiut cat mai fierbinte cat suporti tu...dar nu stai pana se raceste de tot ca nu rezolvi nik big_smile ...ai grija si succes la ex

mersi!sper sa trec cu bine si de-asta...desi mi-e foarte frica...e foarte greu! sad...si mai am si de invatat,dar ce chef sa mai am acum...cand ma simt asa...sad

#3943 2008-01-24 22:27:07

pink_butterfly
Insomniac member

andrutza a scris:

doamneee ce frumos a fost azi cu iubi....a venit la mine acasa, am plecat dupa putin timp la restaurant, am vb noi pe urma imi spune...iubi nu te duci si u putin pana la baie? eu banuiam ceva, zic ok ma duc smile cand vin aveam cadoul pe scaun intr-o punga pe care scria te iubesc mult...am scos prima data felicitarea pe care scrie trecutul nu poate pieri, caci viitorul se va naste din el hjarta ca insemn totul pt el si incepand de azi va fi mereu langa mine la bine si la rau si nu ma va mai lasa niciodata....mi-au dat lacrimile cand am citit ce scria, iar pe urma am gasit in punga o carcasa mare frumoasa, am deschis-o si inauntru un ceas super super tare rozaliu deschis....e superb, i-am zis ca imi place super mult si ca a dat o gramada de bani pe el cred, a zis te rog sa nu ma intrebi chiar nu conteaza vreau sa te fac cea mai fericita....e cel mai frumos cadou de pana acum de la el...si am papat calamar si picioruse de pui de balta cu cartofi prajiti si mujdei cu lamaie smile am venit acasa a mai ramas la mine si am facut si dragoste, ai mei erau in sufragerie si noi la mine in camera smile

ce fumos!!!...as vrea si eu sa am parte de o dragoste asa...nu sunt fericita cu ceea ce am acum...sad...offf,ce depresie m-a apucat!nimic nu-mi merge bine sad sad sad

#3944 2008-01-24 22:27:40

micicutza
Banat

pai daca te-a mai lasat durerea nu te mai gandi si baga invatat...las' ca trece repede...la mine o fo' mai rau caci nu puteam nici sa respir...ai sa vezi ca iei si ex si trece si durerea...puuup la tine smile

#3945 2008-01-24 22:31:29

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Ma bag la nani ca maine am examen si o sa recitesc ceva dimineata,sper sa tin minte ceva :f?rv?nad:.Noapte buna puss

#3946 2008-01-24 22:33:04

micicutza
Banat

nb mandy..succes la ex

#3947 2008-01-24 22:33:25

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

frumos andrutza big_smile ma bucur ca va merge bine pusspuss eu ma duc in pat totusi ca nu mai pot de somn puss sa aveti noapte buna

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3948 2008-01-24 22:33:26

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Merci smile

#3949 2008-01-24 22:34:02

micicutza
Banat

nb dida fata frumoasa smile

#3950 2008-01-24 22:35:02

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

super andrutzaaa!! ma bucur pt tine:D dar desi am citit cu atentie nu am inteles care era cadoul:D
si..te'ai linistit cu poftele?lol asta era cel mai important:))glumesc:D

6 ani de dragoste  hjarta

#3951 2008-01-24 22:37:25

skumpi
Vizitator

am plecat si eu la nani...nb all puss

#3952 2008-01-24 22:37:45

andrutza
Vizitator

un ceas mi-a luat care e super frumos smile si o felicitare, a facut cinste si cu masa de la restaurant...si am primit bonus si o partida de sex asa fugitiva cu nadragii in vine dar a mers smile decat deloc e bine si asa tongue.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.