homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-219

#4143 2008-01-25 15:58:20

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: ce gandesti acum 3

am inteles.............

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#4144 2008-01-25 16:02:42

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

pfuaaii ce bine am sover..de mult nu am dormit de amiaza!m-a luat somnul exact knd ma epilam..nu am reusit sa ma fac decat pe un picior lol asa k acuma ma duc sa termin tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#4145 2008-01-25 16:10:09

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

alezz.... te inteleg, stiu ce spui in mare, ca stii bine ca si eu ma lupt cu sentimentele mele pt my ex.. am momente cd ma jelesc si imi zic ca doar pe el il vreau, indiferent de tot, dar am faze cd ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat s-a schimbat, adica a revenit complet la starea de dinainte de mine... cand nu stia decat de petreceri, prieteni, afaceri etc.... e o confuzie si la mine.... neutral
sunt zile in care imi spun si eu ca nu o sa-l pot accepta niciodata asa cum e el acum, asta daca ar vrea el; imi spun ca merit mai mult, ca poate nici nu-l iubesc cu adevarat.. i mean for real!!

dar am si zile in care fie imi dau seama ca nici el nu m-a uitat si ma joc cu el, fie ii bat apropouri indecente (lucram impreuna!!), fie vad ca il roade ce fac si cu cine umblu si pun sare pe rana, fac pe secretoasa. sau mai mult, daca intreaba chestii gen "te-ai vazut cu X?" ii raspund "nu e nimic rau in asta", cand eu de fapt n-am dat ochii cu ala. si tot asa....

eu zic ca daca esti constienta ca nu-l mai vrei inapoi, ca nu e pt tine, ca vrei altceva si avand in vedere ca ai depasit momentul despartirii, poate ar tb sa renunti definitiv la ideea unei impacari eventuale. stii care e faza? eu am fost in pauza cu my ex si cd am incercat sa reluam, a durat totul 4 zile... eu eram nemultumita de el pt ca nu-l mai recunosteam, voiam mult si nu primeam nici macar jumatate. iar apoi au urmat clipe de cosmar, ore intregi de lacrimi in care imi dadeam cu pumnii in cap ca "de ce am fost asa, de ce nu am lasat de la mine etc". m-au terminat zilele alea... sunt 200% sigura ca treceam mai usor peste tot daca nu erau ele....

eu zic sa iti vezi de viata ta.. mie toate imi zice ca daca e sa fie, va fi indiferent de ce faci tu.. continua-ti viata ca si cum totul e over. poate ar fi mai bine sa eviti intalnirile cu el, sigur va incerca sa te impresioneze singur sau cu ajutorul prietenilor, mizand ca noi suntem sufletiste si cedam repede. mi-e sa nu te dea peste cap aiurea.... eu lucrez cu el si mi-am zis de 1000 de ori: ce n-as da sa nu-l mai vad deloc ca sa-l pot uita.. asa mi-e f greu, dar daca tu vrei sa rupi orice leg cu trecutul, evita-l. lasa-l si pe el sa-si revina, ca n-o sa te jeleasca la nesfarsit!!

te pop mult si sper ca ti-am fost d ajutor pusspuss
bafta

gata progr la munk.. ma duc in cora, apoi acasa...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4146 2008-01-25 16:26:10

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ora de plecat acasa...uraaaaa...merg la piata si apoi ceva sa-mi pt unghii si acasa cu mine

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4147 2008-01-25 16:28:31

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

am dat examenul ala naspa azi...nu stiu daca il iau...a fost super greu@cel mai greu de pana acum sad...asta e...bine ca nu ma mai simt rau...mi-a trecut problema de ieri,sper sa nu revina...duminica am iar examen sad...si asta e chiar cel mai naspa,e cu cel mai dobitoc prof din toata lumea,il urasc!...oarecum m-am obisnuit cu ideea ca o sa-l pic...adica am doar o zi pt a invata la el...si in conditiile in care domnul vrea sa-i redam tot cuvant cu cuvant...n-am cum sa-l iau...asa ca maine(de ziua mea sad )va trebui sa stau sa invat la distrusul asta...offf!nu mai suport!!!it's too much for me!!!si mai am atatea...sad sad sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#4148 2008-01-25 16:31:17

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

bine ca ti-e bine si nu mai doare

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4149 2008-01-25 16:44:49

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

oops!tocmai mi-am dat seama ca imi uitasem motanul inchis in balcon...a stat vreo o ora pe-acolo saracu'...ii inghetzasera mustatile big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#4150 2008-01-25 16:46:58

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita... ceva imi spune ca daca i-as mai da o sansa, ar tine si cu dintii de ea si mi-ar canta in struna, dar nu cred ca vreau asta... am zis clar ce vreau: sa ii treaca! ne-am despartit acum aproape 6 luni si in tot acest timp l-am vazut intamplator de max 4-5 ori si nu l-am cautat o data!!! el, in schimb, a tot da semne pe orice cai... as vrea sa il fac sa ii treaca si in felul asta as scapa si eu poate de el, as vrea sa il fac sa  ma vada si mai dura si nepasatoare, nu sufletista si eventual inca amorezata si vad ca prin cuvinte spuse lui direct si prietenilor lui inca nu am reusit... nu stiu, poate ca in felul asta chiar ar lasa-o balta, zic, intr-o alta relatie in care sa nu mai dau nimic. nu mai caut razbunare, mi s-a facut mila, vreau doar liniste si vad ca inca n-o am... rareori sau aproape deloc imi este dor de el in zilele noastre bune, pt mine chiar a trecut...

There ain't no sunshine now that he's gone

#4151 2008-01-25 16:48:15

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

e sesiune si eu ma rasfar cu smile cumparaturi in real..mi am luat perie rotunda cercei angel pringels;):)ma rasfat si examenu mi bate la usa,,,dumbom dumbom  dumbom

take me as i am or watch me as i go!

#4152 2008-01-25 16:50:01

SonneAle
Addicted member

luna_amara a scris:

e sesiune si eu ma rasfar cu smile cumparaturi in real..mi am luat perie rotunda cercei angel pringels;):)ma rasfat si examenu mi bate la usa,,,dumbom dumbom  dumbom

sa fii tu sanatoasa!!!! bine faci! puss si eu ma rasfat big_smile  a ne rasfata nu inseamna ca neglijam lucrurile importante! pun pariu ca acum dupa shopping ai si mai mult chef de invatat big_smile

#4153 2008-01-25 16:51:02

brunetzik
Insomniac member

este timp si pt invatat

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#4154 2008-01-25 16:53:01

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

Alezzone a scris:

luna_amara a scris:

sa fii tu sanatoasa!!!! bine faci! puss si eu ma rasfat big_smile  a ne rasfata nu inseamna ca neglijam lucrurile importante! pun pariu ca acum dupa shopping ai si mai mult chef de invatat big_smile

:f?rbryllad:sper sa am chef si mai intens ..nu de alta dar peste o saptamana vine examenul si am 2 caiete studentesti de invatat ca de rasfoit le am rasfoit rotfl rotfl

take me as i am or watch me as i go!

#4155 2008-01-25 17:05:56

SonneAle
Addicted member

omg, iar m-a sunat rotfl2)))  sa isi ceara scuze ca aseara n-a fost comunicativ si asta fiindca ii e rusine si sa imi spuna ca imi intelege neincrederea in el neutral  si bla bla  lol mi-a dat raportul, merge la lucru acum dupa ce a papat rotfl jeez, e sucit neutral

#4156 2008-01-25 17:08:07

brunetzik
Insomniac member

eiei ce face iubirea din oameni

#4157 2008-01-25 17:10:31

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ma impusc...azi nu am invatzat absolut nikaaa lol off...duca-se draq si sesiunea asta k e un mare fiasco aici la mine.... 2 restante clar lol

Si la 7 tre sa ma intalnesc cu colegii de grupa sa sarbatorim? lol habar n-am...dar dak sunt invitata,ma duc... Si la noapte dorm la bebe....si dimineata dak e la fel de insorit ca azi merem la muzeul satului, k de mult ne-am porpus sa merem...ar fi cazul.... Numa sesiune nu ziki  k e la mine

Poor is the man whose pleasure depends on another

#4158 2008-01-25 17:12:35

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

mi-e rauuuu..am baut doua paharele de vin rosu cam pe stomacul gol si acum imi plesneste capul de durere
poate imi trece pana vine iubi la mine

It's over!

#4159 2008-01-25 17:13:29

SonneAle
Addicted member

lasa Lelaina, ca si eu zic la fel.... invat in ultima clipa cu spor si bine big_smile
ma duc sa ma imbaiez, imi vine o prietena in vizita si iesim la un citro pe urma ;wink

#4160 2008-01-25 17:13:49

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

inca putin si plec de la munca....vai ce greu a trecut ziua de azi...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#4161 2008-01-25 17:14:56

brunetzik
Insomniac member

uf ca nu mai ajunge iubi, ma plicti de ata oridine prin camera

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.