|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum 3-219#4143 2008-01-25 15:58:20
Re: ce gandesti acum 3am inteles............. dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4144 2008-01-25 16:02:42
Re: ce gandesti acum 3pfuaaii ce bine am ..de mult nu am dormit de amiaza!m-a luat somnul exact knd ma epilam..nu am reusit sa ma fac decat pe un picior asa k acuma ma duc sa termin Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #4145 2008-01-25 16:10:09
Re: ce gandesti acum 3alezz.... te inteleg, stiu ce spui in mare, ca stii bine ca si eu ma lupt cu sentimentele mele pt my ex.. am momente cd ma jelesc si imi zic ca doar pe el il vreau, indiferent de tot, dar am faze cd ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat s-a schimbat, adica a revenit complet la starea de dinainte de mine... cand nu stia decat de petreceri, prieteni, afaceri etc.... e o confuzie si la mine.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4146 2008-01-25 16:26:10
Re: ce gandesti acum 3ora de plecat acasa...uraaaaa...merg la piata si apoi ceva sa-mi pt unghii si acasa cu mine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4147 2008-01-25 16:28:31
Re: ce gandesti acum 3am dat examenul ala naspa azi...nu stiu daca il iau...a fost super greu@cel mai greu de pana acum ...asta e...bine ca nu ma mai simt rau...mi-a trecut problema de ieri,sper sa nu revina...duminica am iar examen ...si asta e chiar cel mai naspa,e cu cel mai dobitoc prof din toata lumea,il urasc!...oarecum m-am obisnuit cu ideea ca o sa-l pic...adica am doar o zi pt a invata la el...si in conditiile in care domnul vrea sa-i redam tot cuvant cu cuvant...n-am cum sa-l iau...asa ca maine(de ziua mea )va trebui sa stau sa invat la distrusul asta...offf!nu mai suport!!!it's too much for me!!!si mai am atatea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#4148 2008-01-25 16:31:17
Re: ce gandesti acum 3bine ca ti-e bine si nu mai doare N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4149 2008-01-25 16:44:49
Re: ce gandesti acum 3oops!tocmai mi-am dat seama ca imi uitasem motanul inchis in balcon...a stat vreo o ora pe-acolo saracu'...ii inghetzasera mustatile http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #4150 2008-01-25 16:46:58
Re: ce gandesti acum 3senorita... ceva imi spune ca daca i-as mai da o sansa, ar tine si cu dintii de ea si mi-ar canta in struna, dar nu cred ca vreau asta... am zis clar ce vreau: sa ii treaca! ne-am despartit acum aproape 6 luni si in tot acest timp l-am vazut intamplator de max 4-5 ori si nu l-am cautat o data!!! el, in schimb, a tot da semne pe orice cai... as vrea sa il fac sa ii treaca si in felul asta as scapa si eu poate de el, as vrea sa il fac sa ma vada si mai dura si nepasatoare, nu sufletista si eventual inca amorezata si vad ca prin cuvinte spuse lui direct si prietenilor lui inca nu am reusit... nu stiu, poate ca in felul asta chiar ar lasa-o balta, zic, intr-o alta relatie in care sa nu mai dau nimic. nu mai caut razbunare, mi s-a facut mila, vreau doar liniste si vad ca inca n-o am... rareori sau aproape deloc imi este dor de el in zilele noastre bune, pt mine chiar a trecut... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4151 2008-01-25 16:48:15
Re: ce gandesti acum 3e sesiune si eu ma rasfar cu cumparaturi in real..mi am luat perie rotunda cercei pringels;):)ma rasfat si examenu mi bate la usa,,, take me as i am or watch me as i go! Offline #4152 2008-01-25 16:50:01
Re: ce gandesti acum 3
sa fii tu sanatoasa!!!! bine faci! si eu ma rasfat a ne rasfata nu inseamna ca neglijam lucrurile importante! pun pariu ca acum dupa shopping ai si mai mult chef de invatat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4153 2008-01-25 16:51:02
Re: ce gandesti acum 3este timp si pt invatat dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4154 2008-01-25 16:53:01
Re: ce gandesti acum 3
:f?rbryllad:sper sa am chef si mai intens ..nu de alta dar peste o saptamana vine examenul si am 2 caiete studentesti de invatat ca de rasfoit le am rasfoit take me as i am or watch me as i go! Offline #4155 2008-01-25 17:05:56
Re: ce gandesti acum 3omg, iar m-a sunat ))) sa isi ceara scuze ca aseara n-a fost comunicativ si asta fiindca ii e rusine si sa imi spuna ca imi intelege neincrederea in el si bla bla mi-a dat raportul, merge la lucru acum dupa ce a papat jeez, e sucit There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4156 2008-01-25 17:08:07
Re: ce gandesti acum 3eiei ce face iubirea din oameni dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4157 2008-01-25 17:10:31
Re: ce gandesti acum 3Ma impusc...azi nu am invatzat absolut nikaaa off...duca-se draq si sesiunea asta k e un mare fiasco aici la mine.... 2 restante clar Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4158 2008-01-25 17:12:35
Re: ce gandesti acum 3mi-e rauuuu..am baut doua paharele de vin rosu cam pe stomacul gol si acum imi plesneste capul de durere It's over! Offline #4159 2008-01-25 17:13:29
Re: ce gandesti acum 3lasa Lelaina, ca si eu zic la fel.... invat in ultima clipa cu spor si bine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4160 2008-01-25 17:13:49
Re: ce gandesti acum 3inca putin si plec de la munca....vai ce greu a trecut ziua de azi... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #4161 2008-01-25 17:14:56
Re: ce gandesti acum 3uf ca nu mai ajunge iubi, ma plicti de ata oridine prin camera dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|