homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-264

#4998 2008-01-28 23:37:14

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: ce gandesti acum 3

in cazul meu fetelor povestea e mai complicata.... ca eu i-am gresit fff mult si el a trecut prin momente f grele.. a facut crize de nervi la propriu... am stat cu el, plangea ca un copil si tremura, i se inclestasera mainile.... a fost f naspa. relatia noastra a fost f intensa.. am avut momente f frumoase, dar si unele extrem de triste si tensionate.... nu stiu cum reuseam sa ne certam peste tot unde mergeam... in vacante, peste tot...
iar cearta mare a plecat tot d la mine ca am inceput sa ii impun chestii.. sa se lase de fumat, sa renunte la pasiunea lui.. etc.. in fine... dupa aia mi-am dat seama ca am exagerat si a urmat o per d pauza ca sa-si revina si el... si au trecut vreo 2 luni, timp in care eu eram nerabdatoare sa ne impacam.. imi doream f mult, avea nevoie de afectiune.. si impacarea a venit, numai ca n-a fost totul roz din prima.. si eu am clacat si am inceput iar cu scandalul.. ca ori ma vrea 100% ori deloc.. nu asa... iesim o zi da, 4 nu... stiam ca e f ocupat dar nah.. se adunasera si la mine...
si de atunci ne-am despartit pr-zis.. in noiembrie, mai aveam o sapt si faceam un an.... au urmat clipe f grele pt aman2... el a tinut-o numai in betii, eu in lacrimi... am aflat mai tz ca s-a "vindecat" cu xanax, antidepresive super strong neutral
am aflat in weekend ca de cd ne-am despartit nu a putut sa ma insele cu niciuna, ca a incercat o data cu un care tragea de el ca il iubeste.. etc... si nu a putut... cica nu i s-a intamplat niciodata asa ceva... ca inca ma iubeste, ca s-ar impaca cu mine, ca vrea sa ma sarute, sa ma ia in brate, dar ca e convins ca nu m-am schimbat si ca ar fi totul roz 2 sapt, apoi iar ne-am scoate ochii....
mi-a iertat f multe la viata lui... l-am calcat in picioare... au fost momente cd plangea in fata mea si eu ii ziceam sa plece... Doamne.. roata asta grater(((((
nu stiu ce sa fac.. e f greu, mai ales ca lucram aman2 si ne vedem zilnic... iar mie, pe scurt, mi-e aproape imposibil sa plec de aici, din motive bine intemeiate.. sad
e traumatizat si el.. mi-a demonstrat.. m-am dus si l-am pupat intr-o zi si era alb ca varul.. tremura ca varga si i-au dat lacrimile.... dar e atat de inversunat sa nu mai sufere, ca zici ca se inchide intr-o cochilie sa nu mai simta nimic.....

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-01-28 23:39:32)

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4999 2008-01-28 23:38:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

andrutza a scris:

@adriana a scris:

hai mah andrutza k deja eu ma gandeam la tot felul de prostii tongue

lol ocoleste Pamantul dupa cum ai citit deci nu e nimic grav smile

lol rotfl fac misto cu un fost coleg pe mess, cica noi mergem sa vedem meteoritul, merge sa cumpere bilete si i-am zis ca vreau pe randul din fatza sa il vad bine rotfl

There ain't no sunshine now that he's gone

#5000 2008-01-28 23:39:28

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

andrutza a scris:

@adriana a scris:

hai mah andrutza k deja eu ma gandeam la tot felul de prostii tongue

lol ocoleste Pamantul dupa cum ai citit deci nu e nimic grav smile

dupa ce am citit am ras singura stiind la cate prostii m-am gandit in cateva secunde lol

#5001 2008-01-28 23:39:33

andrutza
Vizitator

dar u dc ii impui lui anumite chestii? nu poti sa-l lasi sa fie El? poate daca nu incercai sa-l schimbi era ok....

#5002 2008-01-28 23:42:23

senorita
Insomniac member

andrutza a scris:

dar u dc ii impui lui anumite chestii? nu poti sa-l lasi sa fie El? poate daca nu incercai sa-l schimbi era ok....

pt ca initial el a zis ca se lase de fumat ca stie ca eu nu fumez si nu-mi place... si dintr-o data s-a reapucat.. si nah.. eu eram derutata.. ce e cu el, imi scapa din mana...si fiind invatata sa imi inghita toate cele, i-am dat ultimatumuri... gandindu-ma "cum il inveti, asa-l ai" neutral

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#5003 2008-01-28 23:43:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Aoleu senorita..ar trebui sa scrii o carte...

Ce sa zik....aici deja e vb de amandoi... Tu simti k ai putea sa lasi mai mult de la tine,si sa te schimbi in asa fel incat sa fie totul mai bine intre voi doi? E clar k tipul a fost implicat...dak a ajuns si pe antidepresive... Si apropo de asta..nush,deja pare k merge spre genul de relatie de auto-distrugere... Park mai mult ati suferit (sau e doar o impresie data de povestirea ta)... Dar dak e asa,poate k mai bine ar fi sa tai raul de la radacina,oricat de greu ar fi... De serviciu niki nu mai zik....cum rezisti in stresul asta? offf.... biiig huuug.... pusspusspuss

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5004 2008-01-28 23:43:48

senorita
Insomniac member

sunt constienta ca am gresit mult... tocmai de-aia am atata rabdare.. si mai stiu ca asa cum m-a iubit baiatasul asta, nu stiu cati au facut-o...

Ready? Steady... Go!

#5005 2008-01-28 23:45:16

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

ufff daca a ajuns sa ia antidepresive , e cam greu probabil pt el acum sa'si revina. incercati sa o luati de la 0 sa nu mai aduceti vorba de nimic din trecut ce a fost naspa. si la faza cu fumatul si sa renunte la pasiunea lui e cam greu sa'l convingi, mai bine incearca acum sa'l accepti asa si dupa poate se schimba singur fara sa'i mai spui tu nimic  bafta pe viitor puss

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2008-01-28 23:47:07)

Avem 1 an si 5 lunite

#5006 2008-01-28 23:46:06

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

andrutza a scris:

exact!  nu trebuia sa fi incercat sa il schimbi si sa ii impui unele altele... daca la inceputul relatiei ai observat ca sunt atatea care nu-ti plac la el si ai vrea sa le schimbi in ciuda vointei lui, de ce ai mai continuat relatia? iti era mult mai simplu sa te desprinzi atunci... parerea mea...
iti urez bafta la intalnirea cu el si daca e cazul sa recunosti in fatza lui ca ai gresit incercand sa il schimbi, fa-o, nu te costa nimic smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#5007 2008-01-28 23:46:59

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

uoff...senorita...stiu cum e..
e groaznic sa te tina azi t iub maine lasa-ma... sad
c po sa zic...sad groaznic...
si io mi-s la fel... da la me s-a terminat TOT
tin pumnii...makr u sa fii happy..
la me o sa mai dureze ceva timp puss

Sim y 

#5008 2008-01-28 23:49:26

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Mah...eu o inteleg intr-un fel... K si eu merg pe pirncipiul asta..cum ti-l faci asa il ai... Dar niki cu ultimatumurile nu e bine.... Problema cea mare asta e:depinde de la cuplu la cuplu.. Poate dak eu faceam ce a facut senorita,poate la mine ar fi mers... Clar e ca la ex-ul ei nu a mers...deja e si o kestie de..cum ii zike..ahh...nu premonitie...prevedere (ma rog,e un cuvant kre-mi scapa grav...va dati voi seama).... Dar eu tind sa cred totusi k merita sa incerce,sa aiba rabdare... Si da,sa recunosti k ai gresit este un lucru important si pt tine si pt el..

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5009 2008-01-28 23:50:11

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

noapte buna tuturor puss

#5010 2008-01-28 23:51:38

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

ce fericita ma fac 2 poze de la revelion...nu pot sa nu zambesc si sa imi aduc aminte cat de mult il iubesc cand ma uit la ele hjarta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#5011 2008-01-28 23:51:45

senorita
Insomniac member

Lelaina a scris:

Aoleu senorita..ar trebui sa scrii o carte...

Ce sa zik....aici deja e vb de amandoi... Tu simti k ai putea sa lasi mai mult de la tine,si sa te schimbi in asa fel incat sa fie totul mai bine intre voi doi? E clar k tipul a fost implicat...dak a ajuns si pe antidepresive... Si apropo de asta..nush,deja pare k merge spre genul de relatie de auto-distrugere... Park mai mult ati suferit (sau e doar o impresie data de povestirea ta)... Dar dak e asa,poate k mai bine ar fi sa tai raul de la radacina,oricat de greu ar fi... De serviciu niki nu mai zik....cum rezisti in stresul asta? offf.... biiig huuug.... pusspusspuss

sar'na mult....
au fost multe momente nasoale, dar si foarte multe frumoase.... si cumva tot sper ca ele se pot repeta si se vor diminua cele triste... nu stiu, am si eu momente in care ma gandesc ca si el s-a schimbat, ca nu mai e asa ca la inceput, nu mi-ar mai canta niciodata in struna, probabil mi-ar reteza-o din scurt... ma asteapta o per f grea daca ar fi el de acord sa mergem mai departe.... dar si daca am da gres, cred ca ajung eu la antidepresive.. de aproape jumatate de an ma lupt cu relatia asta.... sa fie bine.. si uite ca e din ce in ce mai greu.... toata lumea mi-a luat seama. treaba cu lucratul ma termina cel mai tare.. ca il vad 8 ore zilnic... e o lupta continua. si le multumesc prietenelor mele care m-au suportat cu orele pe mess.... facem zilnic conferinta si-l balacarim de e va i de capul lui lol
oricum.. daca sapt asta tot se da la fund, ma gandesc serios sa fac ceva cu munk... sa plec.. nush.. o sa-i zic si lui ca merit un nou inceput, pe cdare din pacate n-o sa-l am niciodata cu el non stop langa mine... si daca retez craca, o retez de tot.. cu sters din lista de mess.. tot.... sad( am un nod in gat numai cd ma gandesc....

Ready? Steady... Go!

#5012 2008-01-28 23:55:14

senorita
Insomniac member

va multumesc mult fetelor.... va tin la curent...

inca o data.. stiu ca am gresit mult... dar timpul nu-l mai poti da inapoi stii.. fac tot posibilul sa invat din asta si sa ma schimb cu adevarat, sa las nemultumirile deoparte, pt ca asta e o decizie inteleapta fie ca e vba de el sau nu... offf...

simy, imi pare rau pt tine.. dar nu ai zis ca mai stai 2 sapt?

Ready? Steady... Go!

#5013 2008-01-28 23:55:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

am maine un examen si nu stiu nimiccccccccccccccccccccc

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5014 2008-01-28 23:58:53

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

si eu am maine examen la fizica si in loc sa mai repet cate ceva ma tot uit pe forum...tongue oricum sper sa stiu...Doamne ajuta!!!

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#5015 2008-01-28 23:59:59

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

maryahs a scris:

si eu am maine examen la fizica si in loc sa mai repet cate ceva ma tot uit pe forum...tongue oricum sper sa stiu...Doamne ajuta!!!

BAFTAAAAA

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#5016 2008-01-29 00:00:35

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

va multumesc mult fetelor.... va tin la curent...

inca o data.. stiu ca am gresit mult... dar timpul nu-l mai poti da inapoi stii.. fac tot posibilul sa invat din asta si sa ma schimb cu adevarat, sa las nemultumirile deoparte, pt ca asta e o decizie inteleapta fie ca e vba de el sau nu... offf...

mda..trecusem si eu candva prin aceiasi poveste..o relatie de 3 ani juma..aprox ... eu il inselam ..el ma ierta si prostii de`astea si cand m`am hotarat sa ma schimb...a inceput el si uite asa...si tot tp o luam d la capat...pan la urma s`a terminat pt k trecutu reaparea mereu intre noi...si acum fiecare`isi vede d viata lui...
il inteleg pe iubi tau...probabil k nu mai are puterea de a o lua iar si iar d la inceput sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.