homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-301

#5701 2008-01-31 20:32:21

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: ce gandesti acum 3

ce nervi am!!!!!!!!  :f?rbannad: imi vine sa sparg tot!maine am un examen super greu,mai am de invatat o gramada...si ma mai streseaza si el...imi vine sa-mi bag picioarele in tot...cateodata simt ca nu-l suport!!!ma streseaza ingrozitor,cu rasfaturile lui...puii mei,vreau si eu un barbat adevarat,nu un vaicaros...ce m-a stresat!!!!!!dupa ce ca aveam atatea pe cap...cred ca o sa fac o criza de nervi!!!! :f?rbannad:

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#5702 2008-01-31 20:34:21

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

linisteste-te...numara pana la 10, respira adanc ...iar pana la 10 iar respira ...aloooo ce inseamna asta...calme vous ca maine tre sa fii lucida ...hai a trecut? nocry

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#5703 2008-01-31 20:35:25

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

pink_butterfly a scris:

.imi vine sa-mi bag picioarele in tot...cateodata simt ca nu-l suport!!!ma streseaza ingrozitor,cu rasfaturile lui...puii mei,vreau si eu un barbat adevarat,nu un vaicaros...ce m-a stresat!!!!!!dupa ce ca aveam atatea pe cap...cred ca o sa fac o criza de nervi!!!! :f?rbannad:

si mie mi se intampla foarte des.... butter

expect the worst , hope for the best!

#5704 2008-01-31 20:35:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

micanarcisa a scris:

rrammonna cand bem? big_smile

off, drink sper sa ajungem odata sa ne intalnim sa si bem

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5705 2008-01-31 20:38:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

@adriana..stai pitita si nu zici o vorba...ce e cu tine azi nu te-am vazut pe mess?...pe unde ai umblat?...hai cand vii la mine odata?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#5706 2008-01-31 20:41:43

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

pfoai, ce m-a enervat o p*** de om pe hi5 X(   rotfl2)

There ain't no sunshine now that he's gone

#5707 2008-01-31 20:42:24

pink_butterfly
Insomniac member

deci nu mai suport!!!...simt ca cedez nervos!sunt atat de stresata cu sesiunea asta,cu licenta cu tot...si lui ii arde de pisiceala si de ifose...chiar nu intelege nimic din ce-mi doresc eu....cred ca o sa termin cu povestea asta curand...ca vad ca nu merge,oricat m-as stradui,nu pot sa ma indragostesc de un astfel de barbat...un "copil mare" mai degraba...n-am nevoie de asa ceva!!!

#5708 2008-01-31 20:47:31

rrammonna
Diamond member

calmeaza-te pink.stai linistita.daca zici k nu vrei un copil mare,de ce nu-l transformi u in barbat?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5709 2008-01-31 20:50:53

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

micanarcisa a scris:

@adriana..stai pitita si nu zici o vorba...ce e cu tine azi nu te-am vazut pe mess?...pe unde ai umblat?...hai cand vii la mine odata?

pai am citit mai intai ce e nou pe forum.si apoi am cautat un site pt...............dar hai k mai bine iti zic pe mess

#5710 2008-01-31 21:08:50

skumpi
Vizitator

ma nou ajung numa seara pe forum...
ziua mea a inceput f prost cu o cazatura pe gheata lol era 9 fara 10 si eu la 9 aveam examen si vine iubi dupa mine...eu grabita cand sa fac coltzu la mashina...uite`o pe skumpi..nu e skumpi...si am picat pe genunche si asa tare ma doare...s`a si umflat un pic...de`abia umblu sad apoi la prostia aia d examen am luat numa 8..fuck...si am invatat destul d mult sad dupa examen am fost cu puiu la Mc cica sa sarbatorim lol si apoi la scarbici...acasa la nani si am fost acum cu iubi pana`n orash... :-"

#5711 2008-01-31 21:09:23

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

acum am venit si eu de la meditatii, ma duc sa fac o baitza si pe urma mai citesc ceva pt examenul de maine

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#5712 2008-01-31 21:14:39

pink_butterfly
Insomniac member

rrammonna a scris:

calmeaza-te pink.stai linistita.daca zici k nu vrei un copil mare,de ce nu-l transformi u in barbat?

pai asta tot incerc,dar se pare ca nu reusesc...si o sa renunt pana la urma...m-am saturat sa ma stresez atat!...trebuia sa-mi dau seama ca asa va fi,n-am cunoscut baiat singur la parinti care sa nu fie rasfatat,dar oricum el ii intrece pe toti!cateodata am senzatia ca eu sunt barbatul si el femeia...adica,puii mei...eu nu ma pisicesc atat si nu am atatea fitze cate are el...sa ma lase naiba in pace!

#5713 2008-01-31 21:16:05

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

sa o creada el ca ajung acasa cand vrea el.stiu ca nu ii convine ca ma duc maine la bacau da putin imi pasa,oricum ma duc.

expect the worst , hope for the best!

#5714 2008-01-31 21:18:45

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

pink_butterfly a scris:

pai asta tot incerc,dar se pare ca nu reusesc...si o sa renunt pana la urma...m-am saturat sa ma stresez atat!...trebuia sa-mi dau seama ca asa va fi,n-am cunoscut baiat singur la parinti care sa nu fie rasfatat,dar oricum el ii intrece pe toti!cateodata am senzatia ca eu sunt barbatul si el femeia...adica,puii mei...eu nu ma pisicesc atat si nu am atatea fitze cate are el...sa ma lase naiba in pace!

asa e si prietenul meu.... si e si el singur la parinti! mereu se pisiceste, vrea sa il alint, iar pe mine ma enerveaza treburile astea!!

#5715 2008-01-31 21:19:05

rrammonna
Diamond member

pink_butterfly a scris:

rrammonna a scris:

si al meu e singur la parinti,dar nu se pisiceste cum zici u.ba chiar imi zice sa nu-l ma alint atat,k i se urca la cap.mai,dar tu il iubesti?ca din ce scrii,nu prea imi dau seama.

#5716 2008-01-31 21:23:06

pink_butterfly
Insomniac member

nu il iubesc...am tot incercat sa ma indragostesc de el...are si parti bune...n-am ce sa zic..dar nu pot sa-l iubesc...nu pot sa mai iubesc...am fost prea dezamagita de prima iubire...nu cred ca mai sunt in stare sa iubesc...cred ca sunt defecta sad

#5717 2008-01-31 21:25:13

skumpi
Vizitator

pink_butterfly a scris:

nu il iubesc...am tot incercat sa ma indragostesc de el...are si parti bune...n-am ce sa zic..dar nu pot sa-l iubesc...nu pot sa mai iubesc...am fost prea dezamagita de prima iubire...nu cred ca mai sunt in stare sa iubesc...cred ca sunt defecta sad

pai si atunci ? ce te mai tzine lg el ?yikes
dak il iubiai macar asa stiai k suporti pt k il iubesti dar asa... butter

#5718 2008-01-31 21:27:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ma doareee maseaua...talaca de mine:( e si umflata un pic,i jos ganglion....pfff...saraca de mine

6 ani de dragoste  hjarta

#5719 2008-01-31 21:28:17

pink_butterfly
Insomniac member

pt ca tin la el...nu pot sa zic ca mi-e chiar indiferent...dar sunt momente cand simt ca ma exaspereaza...si in plus,urasc sa fiu singura...m-am gandit ca poate cu timpul ma voi indragosti de el...dar...nu mai stiu nici eu...sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.