homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-506

#9596 2008-02-13 17:23:11

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: ce gandesti acum 3

skumpi a scris:

Alezzone a scris:

am reusit si eu sa adorm putin si m-am trezit cu o durere de cap
am citit ce ati scris cat am lipsit eu, multam mult fetele, sper din suflet sa isi mai revina buni meu sad
senorita, dap, m-am vazut cu ex-ul si o sa ma vad si azi neutral   nu stiu ce e cu el, s-a schimbat radical!!! pe langa scriul de pe strada, a venit si cu ditamai ursul la mine, pe care mi l-a lasat in fatza blocului si a plecat nevazut, asta vinerea trecuta neutral  ei, de atunci vorbim zilnic diverse, azi sau maine ma astept la alta surpriza, s-a scapat prietena mea care ii e complice neutral   i-am zis nu stiu ce de un catel pe net si la misto, ca daca isi ia unul, i-l plimb eu neutral  s-a pus sa caute catzei de cumparat lol  it was just a joke, mi-ar da mama cu un catel in cap, sper ca l-am facut sa inteleaga ca nu e cazul sa ia caine neutral rotfl  offfff, e nebun, ar face orice sa ii mai dau o sansa, azi am masa rezervata la un concert, rezerare facuta de el pe numele meu neutral  nu stiu... e zalud!!!!
cat despre accidentele astea, mi-e si groaza!!!!  hai sa facem o tzara a tziganilor si sa ii teleportam pe toti acolo fara posibilitatea ca ei sa isi paraseasca respectiva tara-cocina, cum s-o numi! eu ma bag!!! big_smile

revin, ma duc sa ma aranjez, imi astept niste prietene cu care voi merge la party... numa de party n-am chef sad

sa vezi ce te asteapta maine...de Valentine`s day applause

am ajuns si eu hommie d la scarbic...am fost cu iubi la pizza k mi s`a facut o pofta yikes si puiu trb sa meraga sa vada ceva pamanturi..uoff..
sa ma pun la nani sau nu ? nustiu

dar ink mai mergi la scarbi?sau a fost ceva nou si am pierdut eu?

#9597 2008-02-13 17:30:51

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

mi-e somn...azi nu am mai dormit sad

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#9598 2008-02-13 17:32:04

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

@adriana a scris:

dar ink mai mergi la scarbi?sau a fost ceva nou si am pierdut eu?

Parca zicea ca pana pe 3 martie mai are de lucrat acolo.

#9599 2008-02-13 18:00:43

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

maine e 14 si eu am examen:(izbitu mie departe:((

take me as i am or watch me as i go!

#9600 2008-02-13 18:04:03

Mandy
Hero member

luna_amara a scris:

maine e 14 si eu am examen:(

SI eu am examen maine..i feel your pain tongue

Publicitate

loading...

#9601 2008-02-13 18:07:34

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

doamne cat de rele si razbunatoare pot fi femeile...... Or fi barbatii porci, dar femeile sunt vulpi sirete.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#9602 2008-02-13 18:09:42

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am facut baitza cu iubi big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#9603 2008-02-13 18:09:51

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

fetele sa va zic...am fost la plafar sa mai iau niste ceaiuri ginecologice ca eu mai fac din cand in cand spalaturi...acum am un fel de leucoree si am zis sa-mi iau cretisoara si un alt amestec de mai multe plante..si doamna de acolo mi-a zis sa iau niste ovule Monofemina1 se cheama si au extract de musetel galbenele si ulei de catina...am luat si am zis sa folosesc caci rau nu poate sa faca ..sa scap de leucoreea asta...dar pe prospect scrie ca inainte de introbagare lol se tin o ora la rece eventual la frigider...pai le bag reci?...nu racesc?...si nu scrie nimic ca nu ai voie sa faci prostioare inainte de folosire...ce ziceti?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#9604 2008-02-13 18:12:40

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Mandy a scris:

luna_amara a scris:

si eu am examen maine ...ma consolez cu ideea ca e ultimul din sesiunea asta

#9605 2008-02-13 18:19:50

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

annna a scris:

dulcinika007 a scris:

ce bine k ajunsai acasaaaaa,ce bine k terminai in sfarsit cu proiectul la romana,abia astept sa ma int cu pilu meu deseara....facuram azi 1an si 9 luni:Xhjartahjarta:hjartahjartahjarta

hehehe.. la multi ani puss noi ieri am facut un an si 8 luni hjartahjarta sarbatorim la patrat  rotfl

sar'mana...multi ani si multe luni inainte:*pusspusspusspusspusspusspuss

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#9606 2008-02-13 18:23:55

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

a ajuns fl@werp@wer la mine, mergem sa halim ceva si pe urma ne aranjam de iesire smile puss
fetele va pup si va multumesc iar big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#9607 2008-02-13 18:25:52

Mandy
Hero member

Pofta buna atunci si have a lot of fun smile puss

#9608 2008-02-13 18:26:23

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ma doare burtica de mor...n'am chef de nimic..am citit..am vazut un grey's...si tot asha azi..zice ca vine iubi sa ma poope..da' nici n'a plecat inca de la munca...talacu!

6 ani de dragoste  hjarta

#9609 2008-02-13 18:31:20

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

micanarcisa a scris:

fetele sa va zic...am fost la plafar sa mai iau niste ceaiuri ginecologice ca eu mai fac din cand in cand spalaturi...acum am un fel de leucoree si am zis sa-mi iau cretisoara si un alt amestec de mai multe plante..si doamna de acolo mi-a zis sa iau niste ovule Monofemina1 se cheama si au extract de musetel galbenele si ulei de catina...am luat si am zis sa folosesc caci rau nu poate sa faca ..sa scap de leucoreea asta...dar pe prospect scrie ca inainte de introbagare lol se tin o ora la rece eventual la frigider...pai le bag reci?...nu racesc?...si nu scrie nimic ca nu ai voie sa faci prostioare inainte de folosire...ce ziceti?

nimeni nu-mi raspunde? grater

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#9610 2008-02-13 18:35:20

andrutza
Vizitator

Off ce ma enerveaza Cta asta....m-am dus sa caut lenjerie pt weekend nu am vazut nimic cine stie ce sad am fost la jolidon si la galeriile Union, ce fac eu nu stiu....ca tb neaparat sa-mi iau ceva pana sambata sa-i fac striptease, vroiam cu ciorapei cu portjartier sau din aia cu banda....daca imi iau sutien si chiloti frumosi si ciorapi oare merge? dar parca mai marfa era un corset ceva nu?

#9611 2008-02-13 18:49:43

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ioana_4 a scris:

Mandy a scris:

luna_amara a scris:

si eu am examen maine ...ma consolez cu ideea ca e ultimul din sesiunea asta

si la mine e la fel storstark :sal:ultimu smoke2

take me as i am or watch me as i go!

#9612 2008-02-13 18:53:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu ti-as raspunde q mare placere micanarcisa,dar nu m pricep.dak scrie k trebuie bagate la rece pai asa sa faci.de faza cu iubi iubi,nu stiu.asteapta pareri profesioniste.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#9613 2008-02-13 18:57:45

andrutza
Vizitator

micanarcisa scoate-le putin pe balcon si lasa-le putin la rece, dar nu o ora....si apoi puneti-le si daca pe prospect nu scrie nimeni de contact sexual poti avea si contact nu e pb.

#9614 2008-02-13 19:02:00

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

ink o zi de munca... 3 la numar pana acu big_smile ... maine ne mutam sediu...o sa fie departe....dar totusi imi place ce fac... poate imi dau si masina...wouldn't that be niceeeee?!?!?!? big_smile big_smile big_smile
ma duc la ubitu la 8, si maine tre sa ma duc iar la el, ca sa pot sa vin vineri sa ma intalnesc, cu voi...ca la noi nu e voie sa teaca 2 zile fara sa ne vdm...si daca  maine nu m'as duce, vineri nu as mai ajunge...nu nu, nu e bine punish puss

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.