homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-567

#10755 2008-02-17 15:08:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: ce gandesti acum 3

andrutza a scris:

tre sa vina la mine, mi-amf acut playlistul de muzica pt diseara....off am emotii smile sper sa iasa misto

ohooo big_smile distractie placuta big_smile si lasa emotiile k nu are cum sa nu iasa bine big_smilebig_smile repeta un pic inainte lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10756 2008-02-17 15:08:54

skumpi
Vizitator

eu am pus la 18 juma big_smile acu 11 luni si o zis ..oficial big_smile

#10757 2008-02-17 15:08:57

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

luna_amara a scris:

el a zis k nu putem ramane prientii k ma iubeste inka si cam atata:((

nici eu nu sunt adepta priteniei dupa o relatie serioasa (nu imediat cel putin)...
uite si in cazul meu e tragic ca il vad zilnic aproape si in ritmul asta mi-e f greu sa-l uit.. la fel gandeste si el sunt sigura.. daca vrei sa-i fie mai usor, lasa-l in pace o perioada....

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#10758 2008-02-17 15:10:45

skumpi
Vizitator

luna_amara a scris:

:smile(el a zis k nu putem ramane prientii k ma iubeste inka si cam atata:((si mi reproseaza planurile pe care le am facut :(un an juma ce mai lunga relatie,,desi a fost la distanta

trb sa`l intelegi...peste un tp o sa fie si el mai linistit si o sa mai vb ca amici...sunt sigura..
vezi...bine k i`ai spus acum..mai tarziu avea mai multe planuri si ii era mult mai greu...
tu cum te simti ? nu esti mai usurata ? smile

#10759 2008-02-17 15:11:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Lelaina a scris:

lol eu desi sunt cu el de o gramada de timp...nikiodata nu am  avut cum sa gandesc k nu mai sunt... Faza cea mai nasola,e k se nimeresc navala mai multi deodata,si nu mai stii ce sa alegi.... Am intalnit destui baieti care sa consider k ar merita o cafea in oras alaturi de mine.. Pakt k eram cu bebe,si el merita cafea de dimineata la pat (pakt k nu bea cafea)

Asta-i de retinut:
Sunt multi care merita o cafea in oras cu mine, numai el merita o cafea la pat smile

hjarta

Publicitate

loading...

#10760 2008-02-17 15:11:10

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

el e la distanta e mai bine asa...insa,,,trebuie sa ma calmez de ce sufar daca nu l mai iubesc?smile

take me as i am or watch me as i go!

#10761 2008-02-17 15:11:22

andrutza
Vizitator

da o sa-l pun sa-mi faca poze si sa ma si filmeze daca vrea material pt voiaj rotfl

nu vine nici un musafir...si chiar daca suna careva nu dau drumul.

#10762 2008-02-17 15:12:35

skumpi
Vizitator

luna_amara a scris:

el e la distanta e mai bine asa...insa,,,trebuie sa ma calmez de ce sufar daca nu l mai iubesc?smile

probabil esti suparata k el e suparat...si te invinovataesti intr`o anumita masura...da trece..ai sa vezi...e mai bine asa :k?ra:

#10763 2008-02-17 15:13:43

luna_amara
Hero member

acuma mi zice ce strege fotografiile:(si tot ce ne leaga de ce mi zice pe fataa:((

#10764 2008-02-17 15:15:18

skumpi
Vizitator

sa te faca sa te simti vinovata ?
eu zic sa iesi de pe mess...sau macar sa te pui pe invisible la el..
nu e corect si normal ceea ce face dar sa sti ca "vorbeste" durerea din el neutral
o periooada ar fi mai bine sa nu mai vb... zic eu ...sa`l lasi sa se calmeze...altfel o sa te tot atace cu mici chestii`...

#10765 2008-02-17 15:17:57

luna_amara
Hero member

skumpi a scris:

sa te faca sa te simti vinovata ?
eu zic sa iesi de pe mess...sau macar sa te pui pe invisible la el..
nu e corect si normal ceea ce face dar sa sti ca "vorbeste" durerea din el neutral
o periooada ar fi mai bine sa nu mai vb... zic eu ...sa`l lasi sa se calmeze...altfel o sa te tot atace cu mici chestii`...

nu mai inteleg vrea s ama vada pe web pt ultima oara ma chinuie gratergrater

#10766 2008-02-17 15:18:04

senorita
Insomniac member

luna_amara a scris:

e normal sa suferi... ati impartit multe intr-un an jumate... nu poti sa stergi asta cu buretele...
oricum o sa mai fie momente in care iti va fi greu si o sa plangi.. dar conteaza ca ai facut alegerea buna.. daca nu-l mai iubesti nu avea rost sa va chinuiti aman2, sa va pacaliti ca e totul ok...

sufera acum (apropo de faza cu pozele).. e normal, il doare si asa reactioneaza din impuls.. mai tarziu o sa-i para rau, eu am trecut prin asta si s-a intamplat exact la fel... hai, capul sus puss

nu mai vb cu el pe mess... va chinuiti aman2!!

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-02-17 15:18:48)

Ready? Steady... Go!

#10767 2008-02-17 15:21:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am picat la un examen grater offfff si cica in restanta e si mai varza profesoara grater ma busit depresia

si mai am unul din anul 2 rotfl nu picat am avut o problema si nu am putut sa ma duc la examen.cat la asta picat imi efrica ca e profa dusa si pica aiurea si in restante si in reexaminari se stie si sincer imi e frica sa nu ma pice aiurea.ma rog nici la examenul asta de acum nu am facut mare filozovie era de 5 dar se stie ca daca nu scri perfect pici din cauza asta sunt suparata

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-02-17 15:43:42)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10768 2008-02-17 15:24:28

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

luna_amara, te inteleg perfect , eu am trecut prin aceeasi situatie acum 2 luni cand m-am despartit de fostul cu care am fost 4 ani si ne mutasem si impreuna...am suferit f mult pt ca a trebuit sa-i fac lui asta, pt ca ma simteam ultimul om ca il fac sa sufere...pt ca eu nu-l mai iubeam si eram indragostita de altcineva..ne-am si certat urat de tot si am intrerupt orice legatura si poate ca e mai bine asa ca altfel am fi suferit amandoi mai mult..si acum sunt cu cineva la care tin si e cu totul altceva.. e greu acum, cateva zile apoi va va fi mai bine si tie si lui..puss

#10769 2008-02-17 15:26:07

ioana_4
Diamond member

evilpink a scris:

am picat la un examen grater offfff si cica in restanta e si mai varza profesoara grater ma busit depresia

n-are nimik, evilpink, mai toti studentii au restante! e normal sa fi suparata, dar gandeste-te ca sunt alte lucruri mai rele decat sa pici un examen..o sa-l iei in sesiunea de restante puss

#10770 2008-02-17 15:27:14

luna_amara
Hero member

ioana_4 a scris:

luna_amara, te inteleg perfect , eu am trecut prin aceeasi situatie acum 2 luni cand m-am despartit de fostul cu care am fost 4 ani si ne mutasem si impreuna...am suferit f mult pt ca a trebuit sa-i fac lui asta, pt ca ma simteam ultimul om ca il fac sa sufere...pt ca eu nu-l mai iubeam si eram indragostita de altcineva..ne-am si certat urat de tot si am intrerupt orice legatura si poate ca e mai bine asa ca altfel am fi suferit amandoi mai mult..si acum sunt cu cineva la care tin si e cu totul altceva.. e greu acum, cateva zile apoi va va fi mai bine si tie si lui..puss

sper...insa nu inteleg acuma de ce arunca in mine cu afirm,atii si altele nu e vina mea k s a transformat iubirea in prietenie ...el nu vede asta distanta si timpu...sper ca va fi bine si a mine cu timpu

ms fetele de incurajarii kapitulation

#10771 2008-02-17 15:29:00

senorita
Insomniac member

ioana_4 a scris:

si cum e ioana? nu ai tendinta sa-l compari pe actualul cu fostul? ai reusit sa-l uiti pe ex? nu ai momente cand regreti ca nu mai esti cu el?
te-ai intrebat vreodata "cum de am putut sa stau atatia ani cu el"?

pe mine ma sperie lucrurile astea.. sa iti imparti viata cu un om ani de zile, sa faceti planuri.. eventual o nunta si-un copil si sa vina ziua in care fie iti gasesti pe altcineva, fie descoperi ca nu mai simti pic de iubire.. neutral

Ready? Steady... Go!

#10772 2008-02-17 15:29:01

skumpi
Vizitator

o sa fie...intr`o saptamana ai sa vezi k po sa vada altfel lucrurile smile

#10773 2008-02-17 15:29:07

ioana_4
Diamond member

si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru..eram cei mai buni prieteni, dar nu mai eram demult iubiti...si el a facut la fel, ne-am certat urat desi eu nu vroiam asta..pt ca i-am distrus planurile, isi planificase toata viata cu mine...iti dai seama cat de greu e pt ei, dar eu zic ca si tu si eu le-am facut un bine pana la urma.

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-02-17 15:29:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.