|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum 3-71#1331 2008-01-13 10:41:35
Re: ce gandesti acum 3neatza fetele... in sfarsit m.am trezit si eu mai de dimineatza! mai am 2 zile pana la examen si sunt super stressed...si pe ai mei i-a palit boala sa isi invite nush ce prieteni la pranz...si eu numai de musafiri nu am chef.. mai ales ca astia au o fata de 18 ani care abia asteapta sa vina pe la mine.. si un drac de copil care imi intoarce mereu casa cu fundul in sus!! offf.... chiar ma enervez, ce naiba chiar azi trebuia sa avem musafiri? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #1332 2008-01-13 10:45:29
Re: ce gandesti acum 3gata, fetelor.. am plecat! pupici dulci tuturor si sa ne revedem cu bine Offline #1333 2008-01-13 10:48:29
Re: ce gandesti acum 3pa,pa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1334 2008-01-13 10:49:42
Re: ce gandesti acum 3finally..mi-am luat laptop si sunt tare mandra de el... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #1335 2008-01-13 10:54:07
Re: ce gandesti acum 3pa pa micaella!!! bafta! take care! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#1336 2008-01-13 10:54:43
Re: ce gandesti acum 3da vreau si eu laptop dar nu o sa imi permit prea curand VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1337 2008-01-13 11:14:23
Re: ce gandesti acum 3neatza! Am inceput aseara cartea "barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus" . O recomand tuturor fetelor si baietilor! Este geniala! Radeam de una singura de cat de bine ni se potriveau situatiile descrise in carte! Poate daca am citi toti cartea asta ne-ar fi mult mai usor sa convietuim Offline #1338 2008-01-13 11:16:43
Re: ce gandesti acum 3ciorapi cu banda adeziva,adica? vezi ca au in berceni in piata la magazinul ala.eu am o adevarata mica colectie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1339 2008-01-13 11:20:04
Re: ce gandesti acum 3adica din aia lungi pe picior pana aproape de funduletz care se "lipesc" de picior sa nu cada.. nush nici eu despre ce vorbesc ca de la janis stiu de ei Ce magazin? La big? Eu vreau sa ma duc in piata... acolo langa cinema cultural.. sper sa gasesc Offline #1340 2008-01-13 11:21:49
Re: ce gandesti acum 3stiti cum arata un trabant langa un mercedes benz? asa e calculatorul de la care scriu acum pe langa un laptop! mi s-a stricat calculatorul ce bun, asa ca am intrat la rezervele strategice! Offline #1341 2008-01-13 11:23:10
Re: ce gandesti acum 3ciorapi vu banda adeziva asa se numesc.gaasesti si in magazinul ala de la cultural de lenjerie.eu sunt fana .dar incearca sa iti cumperi ceva mai scump nu de alta da r daca sunt mai ieftini se duce banda aia adeziva repede eu asa am patit. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1342 2008-01-13 11:29:57
Re: ce gandesti acum 3neata. ma trezi si io acu vreo juma de ora, apucai sa pap http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1343 2008-01-13 11:36:52
Re: ce gandesti acum 3
eu n-am avut niciodata :-S Si cam cat ar trebui sa coste ca sa fie mai buni ? SI care e magazinul de lenjerie? Off.. sunt paralela Offline #1344 2008-01-13 11:38:03
Re: ce gandesti acum 3dar se gasesc peste tot...de toate culorile si toate modelele...cel putin la bucuresti nu au cum sa nu se gaseasca daca la galati gasesti tone...cel putin in unirea am vazut cateva standuri cand am fost ultima oara...poti sa-ti iei si un portjartier sa-i prinzi...nu ca ar cadea dar dar e mai sexy asa ... in materie de lenjerie sexy sunt taticu si mamica lenjeriei ... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #1345 2008-01-13 11:41:46
Re: ce gandesti acum 3eu n-am nicio lenjerie sexy Si ar cam fi cazu.. Offline #1346 2008-01-13 11:44:27
Re: ce gandesti acum 3alexia la cultural in piata e un magazin cu lenjerie micut in spate pe partea cu tonetele alea cu fructe.cumpara ceva pe la 20 de lei ca sunt bunicei.in unirea sunt destul de piperati la pret dar dai un ban si te tin la tavaleala am de acolo unii misto albi.urmeaza sa imi cumpar portjartiere si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1347 2008-01-13 11:45:47
Re: ce gandesti acum 3gata il stiu, sper sa fie deschis acum... daca nu e, ma duc maine.. si inca ceva te rog.. sunt pe marimi? Si.. portjartierele astea tot pe marimi? Offline #1348 2008-01-13 11:48:37
Re: ce gandesti acum 3http://www.eroticfashion.ro/det_1332_ciorapi-fish.htm VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1349 2008-01-13 11:51:28
Re: ce gandesti acum 3vai ce ghetutze frumoase mi-am luaaaaaaaaaaaaaaaaat....o nebuuuuunieeeeee...Si erau si reduse...127 de lei am dat pe ele....fffff frumusele You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|