homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-98

#1844 2008-01-14 22:18:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum 3

sa ai un somnik pufos y ingerii sa te vegheze puss

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-01-14 22:18:30)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1845 2008-01-14 22:19:29

rrammonna
Diamond member

vai da' ce bine dispusa sunt

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1846 2008-01-14 22:22:35

andrutza
Vizitator

annna a scris:

andrutza a scris:

da, dar pb e ca el a zis ca nu s-a culcat, iar acum am vrut sa stiu si i-am zis fara minciuni si mi-a zis tot....si ma simt f naspa sad

andrutza, eu as zice sa te linistesti si sa incerci sa iei totul de la inceput, asa cum ati stabilit... e de apreciat ca vrea sa lase totul in urma si ca e atat de sincer... altul, vazandu-se impacat cu tine n-ar mai fi recunoscut pt nimic in lume...

deci nu stiu, cand mi-a zis el acum inebunesc....simt ca mor

#1847 2008-01-14 22:24:44

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ma gandeam la ce film sa ma mai uit...si ma gandeam cat de tare'mi place jack nicholson...shtiu ca'n as good as it gets...faza aceea memorabila...din ce imputit fara suflet era el...ce i'a zis lu helen hunt
adevaru e ca nici caracteru meu nu straluceste...si pe alocuri lasa de dorit in trecut...acum 1 an si 1 luna cam asha..m'am gasit in postura sa'i zic acelasi lucru lu iubi....il shtiam de 3 saptamani si ieseam ca iubiti de 1 sapt jumate cam asha...era totul atat de special si el un om atat de dulce.....ca simteam ca n'o sa fie o prostie ca la ceilalti.era punct d referinta in viatza mea si abia'l cunoscusem...si chiar m'a facut sa vreau sa'i zic: You make me want to be a better man.(ma rog..woman:)) ) exact ca jack nicholson..atunci am inceput sa ma schimb in ce ma vedeti acum:P vroiam sa fiu buna pt el..sa ma port bine cu toti pt ca el imi inspira asta...pot sa zic ca am avut asha...o revelatie..cand l'am cunoscut.M'a schimbat in bine....sau probabil a venit sa'mi incheie procesu de maturizare.e jumatatea mea...ma bucur oricum ca l'am cunoscut..acum,sau mai devreme...de fapt a ajuns cand trebuie....

6 ani de dragoste  hjarta

#1848 2008-01-14 22:24:44

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

kram oofffff

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Publicitate

loading...

#1849 2008-01-14 22:25:25

skumpi
Vizitator

hi`hi..ce sweet...pove cu iubi...d fapt ne amintim prima zi in care am fost la el..si apoi...tot felu d intamplari...cum era el asa timiduc la inceput si se imbraca asa aiureah lol norok k m`a cunoscut pe mine si am devenit impresara lui lol
si apoi,...asa`mi place d ai mei..k il iubi asa d tare..au o parere atat d buna despre el...si tot tp..sa stea sa pape cu noi...dak cumva nu vine o zi la mine...mami " da unde`i vladutz..da dc nu vine ? " lol si de`abia avem 10 luni...miercuri implinim,...si chiar ziceam k zici k suntem impreuna d 2-3 ani...tare... big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-14 22:26:51)

#1850 2008-01-14 22:29:09

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

ma gandeam la ce film sa ma mai uit...si ma gandeam cat de tare'mi place jack nicholson...shtiu ca'n as good as it gets...faza aceea memorabila...din ce imputit fara suflet era el...ce i'a zis lu helen hunt
adevaru e ca nici caracteru meu nu straluceste...si pe alocuri lasa de dorit in trecut...acum 1 an si 1 luna cam asha..m'am gasit in postura sa'i zic acelasi lucru lu iubi....il shtiam de 3 saptamani si ieseam ca iubiti de 1 sapt jumate cam asha...era totul atat de special si el un om atat de dulce.....ca simteam ca n'o sa fie o prostie ca la ceilalti.era punct d referinta in viatza mea si abia'l cunoscusem...si chiar m'a facut sa vreau sa'i zic: You make me want to be a better man.(ma rog..woman:)) ) exact ca jack nicholson..atunci am inceput sa ma schimb in ce ma vedeti acum:P vroiam sa fiu buna pt el..sa ma port bine cu toti pt ca el imi inspira asta...pot sa zic ca am avut asha...o revelatie..cand l'am cunoscut.M'a schimbat in bine....sau probabil a venit sa'mi incheie procesu de maturizare.e jumatatea mea...ma bucur oricum ca l'am cunoscut..acum,sau mai devreme...de fapt a ajuns cand trebuie....

asa`i dlagostea asta..te schimba si nici nu`ti dai seama...
pai acu un an pe vremea asta`...nu puteai sa vb cu mine d cate figuri aveam in cap lol si nu vedeam decat cluburi..combinatii...baietii etc...
acuma cand imi amintesc...omg..I was so patetic... rotfl e ciudat cand te uiti inapoi si vezi cum erai ...si te uiti acum in oglinda si`ti dai seama k n`a mai ramas nici urma a ceea ce ai fost...
si in cazul meu schimbarea a avut loc in bine...big_smile

#1851 2008-01-14 22:31:04

rrammonna
Diamond member

JanisJoplin a scris:

ce frumos.............

#1852 2008-01-14 22:31:11

annna
Hero member
Site

smile la multi ani pt miercuri puss si need an answer la mesajul #1839... please

#1853 2008-01-14 22:34:13

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

hi`hi..ce sweet...pove cu iubi...d fapt ne amintim prima zi in care am fost la el..si apoi...tot felu d intamplari...cum era el asa timiduc la inceput si se imbraca asa aiureah lol norok k m`a cunoscut pe mine si am devenit impresara lui lol
si apoi,...asa`mi place d ai mei..k il iubi asa d tare..au o parere atat d buna despre el...si tot tp..sa stea sa pape cu noi...dak cumva nu vine o zi la mine...mami " da unde`i vladutz..da dc nu vine ? " lol si de`abia avem 10 luni...miercuri implinim,...si chiar ziceam k zici k suntem impreuna d 2-3 ani...tare... big_smile

kiar k tare.la multi ani,skumpiko.sa va iubiti mult mult de tot(pentru aniversarea de miercuri')

#1854 2008-01-14 22:35:33

skumpi
Vizitator

multu big_smile

#1855 2008-01-14 22:38:43

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

da annna....menstra nu apare deloc...daca esti gravida si iei antibebe..apai ai ramas..nu mai curge! e normal sa te intrebi asha..nu de alta dar si eu...astazi...la fel ma intrebam...dar n'oi fi totusi gravida?lol cu ciclu de ieri:P mi'am revenit repede....mi'am dat o palma singura ca sa zic asha....n'are cum...calmeaza'te...trezeste'te:D

6 ani de dragoste  hjarta

#1856 2008-01-14 22:38:44

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

imi merge greu site-ul sad

Avem 1 an si 5 lunite

#1857 2008-01-14 22:40:50

annna
Hero member
Site

JanisJoplin a scris:

da annna....menstra nu apare deloc...daca esti gravida si iei antibebe..apai ai ramas..nu mai curge! e normal sa te intrebi asha..nu de alta dar si eu...astazi...la fel ma intrebam...dar n'oi fi totusi gravida?lol cu ciclu de ieri:P mi'am revenit repede....mi'am dat o palma singura ca sa zic asha....n'are cum...calmeaza'te...trezeste'te:D

pfuai .... nu stiu ce dracu am sad ca a fost ceva menstra, dar nu ca de obicei.... de-aia ma gandeam sa fi fost doar spotting si nu menstra si sa fi ramas:| doamne fereste.... numai nenorocitele astea de kg in plus mi-au adus ganduri negre sad
ms de raspuns... turbam aici ca nu zicea nimeni nimic... kram

#1858 2008-01-14 22:41:22

skumpi
Vizitator

si la mine...

#1859 2008-01-14 22:41:45

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

pfffff, ma simt fresh si putin agitata rotfl mi-a facut precena mea masaj si eu ei big_smile  ce bine mi-a prins big_smile mi-au trosnit toate oasele ca la babe rotfl2))

mah... m-a cautat iar fostul... neutral  sa isi ceara scuze si cand i-am reamintit ca nu i le accept, mi-a povestit de accidentul nasol cu motorul pe care l-a avut ieri neutral  dupa discutie, i-am dat un msg in care i-am zis sa ma uite pe veci cuz i'm dead n always will be si ca nu imi pare rau decat pt accident si atat! si nu mi-a mai raspuns... sa vedem pana cand nu ma va mai cauta rotfl   voi ce credeti? i-o mai pasa? oare si-o fi dat seama cat a pierdut? la ce dracu ma mai cauta IAR??? de ce??? X( pfff

There ain't no sunshine now that he's gone

#1860 2008-01-14 22:42:22

skumpi
Vizitator

annna a scris:

smile la multi ani pt miercuri puss si need an answer la mesajul #1839... please

tnx big_smile

#1861 2008-01-14 22:43:24

skumpi
Vizitator

Alezzone a scris:

pfffff, ma simt fresh si putin agitata rotfl mi-a facut precena mea masaj si eu ei big_smile  ce bine mi-a prins big_smile mi-au trosnit toate oasele ca la babe rotfl2))

mah... m-a cautat iar fostul... neutral  sa isi ceara scuze si cand i-am reamintit ca nu i le accept, mi-a povestit de accidentul nasol cu motorul pe care l-a avut ieri neutral  dupa discutie, i-am dat un msg in care i-am zis sa ma uite pe veci cuz i'm dead n always will be si ca nu imi pare rau decat pt accident si atat! si nu mi-a mai raspuns... sa vedem pana cand nu ma va mai cauta rotfl   voi ce credeti? i-o mai pasa? oare si-o fi dat seama cat a pierdut? la ce dracu ma mai cauta IAR??? de ce??? X( pfff

din moment ce ink te cauta...il roade big_smile

#1862 2008-01-14 22:44:57

annna
Hero member
Site

Janis... trebuie sa iti aduc multumiri oficiale big_smile mi-a iesit in sfarsit oralul ala... ca la carte asa rodnar ... daca nu erau sfaturile tale... puteam sa ma chinui mult si bine smile si inca o veste buna... am incepu sa comunicam mai bine in pat rodnar happy me din punctul asta de vedere smile so, mersi muuuult, Janis... sunt datoare de cinste big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.