|
Nu esti logat.
Puteti sa ma ajutati..?#1 2008-01-08 16:25:34
puteti sa ma ajutati..?am 16 ani si sunt indragostita lulea de prietenul meu cu care am 6 luni impreuna.el a fost primul meu baiat si inca nu regret ce am facut; sunt perfect constienta de riscurile si obligatiile pe care le presupune o viata sexuala. Cu mama nu pot discuta despre asta pt k daca ar afla adevarul probabil k m-ar renega....mi-a maturisit ca ar fii foarte dezamagita sa afle ca eu am facut asta atat de devreme...daca eu nu sunt dezamagita de mine, de ce ar fii ceilalti? vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi va rog.. God is a DJ and life is the music we dance on Offline #2 2008-01-08 16:26:28
Re: puteti sa ma ajutati..?de ce ar trebui sa afle mama ta?daca stii ca va reactiona aiurea.de ce trebuie sa ii spui? take me as i am or watch me as i go! Offline #3 2008-01-08 16:29:19
Re: puteti sa ma ajutati..?nu intentionez sa ii spun.ma gandesc la o eventuala consultatie in urma careia sa descopere k nu mai sunt fata-mare....vreau doar cateva pareri..credeti k m-am grabit sau...k am gresit? God is a DJ and life is the music we dance on Offline #4 2008-01-08 16:36:11
Re: puteti sa ma ajutati..?daca te-ai simtit pregatita si nu regreti pasul facut inseamna ca e totul in regula...iar mama ta nu trebuie sa afle,chiar daca faci anumite consultatii...ar trebui sa fie confidentiale din cate stiu eu... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #5 2008-01-08 16:40:35
Re: puteti sa ma ajutati..?de obicei la ginecolog intri singura in cabinet nu cu mama sau tata de mana,si cum a spus si pink sunt confidentiale,ii spui mumos medicului inainte ca vrei sa ramana intre voi2 ce ati discutat si gata/ take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-08 19:21:03
Re: puteti sa ma ajutati..?mersi fetelor God is a DJ and life is the music we dance on Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|