homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?!

#1 2008-01-09 07:29:48

alissa
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-03-11

ce sa fac?!

buna!am si eu o nelamurire!iau diane 35 de 18zile!in timpul asta a trebuit sa iau antibiotice 2 zile!....dupa ce am luat antibiotice...au trecut 2 zile in care am luat doar anti.....ce ma ingrijoreaza e faptul ca am avut contact sexual....si el a ajaculat in mine!!!exista vreun risc sa raman insarcinata??sa iau postinor???multumesc anticipat!

forever trust in who u are....and nuth else matters!!!

#2 2008-01-09 10:06:57

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

Re: ce sa fac?!

postinorul se ia in primele ore si apoi la inca 12 de la contact,deci e mult prea tarziu acum pt el.dupa tratament cu antibiotice tre sa te protejezi suplimentar inca 7 zile.poate ai noroc,ca ai luat doar 2 zile antibiotice,nu stiu ce sa zic,sincer pare cam riscanta situatia ta. e prima  folie de ac?

Ultima oara a fost editat de bobita (2008-01-09 10:07:30)

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#3 2008-01-09 10:08:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hmmmm 2 zile nu prea are treaba nu de alta dar antibioticele se iau 5 ,7 zile atunci cred ca sunt probleme da nu sunt ffff sigura mai asteapta pareri

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-01-09 11:17:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

o pastila cel mult 2 de antibiotic nu are treaba...dar tu ai luat 2 zile...deci cel putin 4 pastile...ce antibiotic ai luat?si vb ralucai...trat cu ant nu se face 2 zile...facut asa e apa de ploaie...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-01-09 13:59:37

alissa
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-03-11

pai am luat enhancin ....si am luat doar 2 zile k l-am intrerupt....
si nu cred k e tarziu pt postinor..stiu k poti sa iei in 72 de ore de la contactul neprotejat..
doar ca stiam ca nu e bine sa iau postinor dc iau anti

forever trust in who u are....and nuth else matters!!!

Publicitate

loading...

#6 2008-01-09 14:05:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alissa, poti lua in primele 72 ore, ceea ce inseamna fix 3 zile....tu cite zile ai de la contactul cu risc?
ai dreptate si cind spui ca nu e bine sa iei postinor cind iei anticonceptionale...insa nu e bine nici sa iei antibiotice doar 2 zile, nici sa nu folosesti nici un fel de protectie suplimentara cind stii ca eficienta pastilelor e scazuta....se pare ca tu faci o gramada de alte lucruri pecare nu e bine sa le faci....presupun ca iti asumi consecintele...e valabil si pentru postinor...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.