|
Nu esti logat.
Varicela pt doctoressa-2#20 2008-01-09 23:10:35
Re: varicela pt doctoressadeja am iesit ce sa mai fac acum? #21 2008-01-09 23:11:47
Re: varicela pt doctoressanoi te sfatuim de bine....iti vrem binele...asta e tot...nu oz icem cu rautate... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #22 2008-01-09 23:12:01
Re: varicela pt doctoressasa nu mai iesi;chiar nu e de gluma;iti zic din proprie experienta;stai pana iti cad toate cojitele Offline #23 2008-01-09 23:12:41
Re: varicela pt doctoressade acord cu adriana ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #24 2008-01-10 01:39:43
Re: varicela pt doctoressapot aparea complicatii si chiar foarte grave. ai auzit de zona zoster? eu am si vazut si iti spun ca e nasol de tot si durerile is foarte mari. sau se poate face o suprainfectie. sa speram ca la tine nu e cazul, dar de acum incearca sa stai linistita in casa pana iti trec toate bubitele. ce sa-i faci daca nu ai facut si tu varicela mai devreme (cam atunci cand erai copil) si ai facut acum? mai ai 4 zile. cum ai rezistat pana acuma mai poti rezista pentru sanatatea ta. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-10 08:07:16
Re: varicela pt doctoressaacum sa speram ca o sa fii bine. doamne ajuta sa te "bucuri de libertate" cat mai repede Offline #26 2008-01-10 08:39:25
Re: varicela pt doctoressaeu am facut zona zoster tot de la o complicatie a varicelei......dar la vreo cativa ani dupa de facusem varsatul de vant ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #27 2008-01-10 13:24:27
Re: varicela pt doctoressaMai fetelor, eu am avut o fr foarte usoare de varicela, pe fata am avut 4 bubite mi-au cazut cojile, mai am pe spate vreo 5 si pe burta vreo 4 fff mici care deja sunt uscate demult, pe picioare n-am avut deloc si pe o mana am avut 2....deci nu va imaginati ca am fost plina o sa merg marti la medicul homeopat sa-mi dea ceva pt perioada de convalescenta, am grija de mine si eu ca nu sunt inconstienta sa umblu prin frig de nebuna, am iesit doar sa ma pensez si ieri pana la taxi, deci 15 min am umblat prin frig si cat am stat la cafenea 3 ore dar vad ca nu s-a intamplat nimic rau, chiar m-am simtit mai bine si am dormit si eu bine ca m-am miscat putin #28 2008-01-10 15:11:16
Re: varicela pt doctoressace simpatica esti tu!nu exista varicela mai usoara sau mai grea.e varicela si atat....ai avut timp sa le numeri?sau de plictiseala:)) ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #29 2008-01-10 15:32:08
Re: varicela pt doctoressaandrutza, iesi afara fata buna...si spala-te si pe cap Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2008-01-10 15:36:28
Re: varicela pt doctoressain sfarsit, am primit un raspuns care ma linisteste, multumesc #31 2008-01-10 19:35:11
Re: varicela pt doctoressa
de cand voiai tu raspunsul asta..... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #32 2008-01-10 19:36:15
Re: varicela pt doctoressaexact vedeti ca nu e cum ziceati voi ca fac alte minuni? prapastioaselor #33 2008-01-10 19:39:40
Re: varicela pt doctoressasimple pareri...a medicului conteaza......daca doctoressa a zis ca poti iesi...profita;) ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #34 2008-05-02 20:25:23
Re: varicela pt doctoressaHello fetele ! sunt din problema in problema .... pff.... de 2 zile mi-au iesit niste blande rosii am zis ca m-o fi piscat tantarul .Ieri mi s-au facut pete rosii ... blande nu mai am ca nu ma mai scarpin .Petele astea rosii pe maini si pe picioare ma aaaaard si mi s-au umflat un pic manutzele si piciorushele apoi mai am si un pic pe burtica si pe spate am ... dupa urechi .. pe gat ... pe scalp ... si pe fata .Doar cele de pe maini si picioare ma ard si mi s-au umflat zici ca m-au inteat albinele si ma doare .Azi am fost la medic , la urgenta ca nu era deschis la medicul meu si a zis ca e varicela.Am avut si febra azi si imi simt muschii asa aiurea de abia misc degetele de la maini si de la picoare si simt cum mi se ridica parul din cap )) Sunt normale simptomele acestea la varicela la varsta de 15 ani si 8 luni ? inca nu am nici o bashicutza hmm .... Daca tot e varicela nu ar trebui sa iau vreun antiviral sau ceva ? Ce dieta trebuie sa urmez ? Ultima oara a fost editat de Britney (2008-05-02 20:36:23) Offline #35 2008-05-12 19:13:44
Re: varicela pt doctoressaBuna, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|