homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menopauza?

#1 2008-01-10 11:53:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

menopauza?

fina mea de cununie are menstra o data la 3-4 luni si atunci slab cantitativ.
a reusit si si-a facut acum dozarile hormonale si astea 3 au iesit mai ciudat:

estrogenul scazut (cu o unitate)
progesteronul trebuia sa fie cel putin 16 si ei i-a iesit 4
LH-ul se incadreaza la menopauza.

restul sunt ok.

nu am retinut valorile insa am retinut ce nu era in regula. era in ziua 20 a ciclului.

insuficienta progesteronica sa zicem ca se trateaza, dar cu LH-ul ala se poate face ceva?

vineri merge la medic pt interpretare si concluzii. mesajul asta e postat pt cultura mea.

mami de minuni hjarta

#2 2008-01-10 12:25:20

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: menopauza?

cati ani are fina ta? si eu am menstra cam la acelasi interval. doar ca la mine sangerarea dureaza 3-4 saptamani si e abundenta. nu cred ca la 21 de ani sa fiu la menopauza, mai ales ca ciclul meu e asa de cand mi-a venit prima oara, acum 10 ani.
stiu ca analizele astea se fac in zilele 7, 14 si 21 de ciclu si ca sa iasa rezultate corecte trebuie sa ai ciclu regulat (asa mi-a zis medicul ginecolog).

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-01-10 13:27:35

o'hara
Platinum member

pai si daca n-ai ciclu regulat nu mai faci analizele? iti dai seama ca tot le faci. ziua 21 la ea pica duminica si de asdta le-a facut in ziua 20. are 26 de ani. tu de ce nu faci niste analize?

am uitat sa mentionez ca la echo i s-au descoperit dintr-o ochire 15-16 chisturi pe fiecare ovar.

mami de minuni hjarta

#4 2008-01-10 14:46:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai de LH-ul ala mic se leaga insuficienta progesteronica....din cite stiu eu sunt tratamente hormonale
cele 15-16 chisturi....ei bine...eu am dubii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-01-10 15:16:20

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu fac analizele. mi-a zis doctorul ca nu merita sa le fac pentru ca nu are cum sa se afle ce am. si costa foarte mult. cam 100 de euro de fiecare data  oricum am dereglare hormonala. am un chist pe ovarul drept si mi-a zis ca ar fi din cauza asta. cica nu e problema si ca atunci cand vreau sa raman insarcinata sa ma duc la el. de chist stiam mai de mult. avea 2,8 cm. dupa 3 ani ajunsese la 3 cm (nu de mult mi-am dat si eu seama cat e de mare yikes ).
cica nu mi se poate rezolva problema decat cu ac. iau de la 15 ani, desi nu imi incepusem viata sexuala. de curand am facut si o pauza mai lunga , dar se pare ca nu se poate fara ele smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#6 2008-01-10 16:40:06

o'hara
Platinum member

dubii ca ar exista? i s-a spus ca dupa analize o interneaza sa i se faca laparoscopie, eventual nu numai diagnostic ci si ca tratament suspectand-o de niste "coji" pe ovare (?) cum fuseses vb si la cryss26buc...

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.