|
Nu esti logat.
Banii in casa etc.etc.#1 2008-01-10 13:33:34
banii in casa etc.etc.deci pt.cei care stau cu prietenii sunt casatoriti cum impartiti voi cheltuielile? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-01-10 13:41:21
Re: banii in casa etc.etc.eu am stat un an si 3 luni cu un baiat. eram cu banii separat. adica imparteam banii de chirie+intretinere+mancare in doua si plateam amandoi. ce avea fiecare in buzunar ... treaba lui. bani unul de la altul doar cu imprumut. ii scoteam ochii si pt cea mai mica suma pe care i-o dadeam. :f?rbannad: am o scuza: stau pe banii parintilor. daca nu is ai mei de ce sa ii impart cu el? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-01-10 13:42:30
Re: banii in casa etc.etc.revenind la subiect:nu stam impreuna,dar banii sunt la comun Cand are el,imi da mie,cand nu are el,ii dau eu,cand nu are nici unul..stam acasa Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-01-10 15:02:51) Offline #4 2008-01-10 13:44:58
Re: banii in casa etc.etc.pai e simplu...vine fluturasul si incepi: Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-10 13:45:29) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-01-10 13:51:22
Re: banii in casa etc.etc.avand in vedere ca noi suntem impreuna dar separati in acelasi timp ce se intampla efectiv cu banii nu stiu. stiu doar ca el se ocupa de tot si ca eu cu bb nu ducem lipsa de nimic oricum la noi nu exista bani la comun avand in vedere ca eu nu lucrez si nu am venituri de nicaieri...rate la banci, benzina, chirii aici si acolo si de astea avem si noi dar el se ocupa de tot, inclusiv de cumparaturi pt casa avand in vedere ca eu sunt la petrecere in pijama mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-10 13:51:46
Re: banii in casa etc.etc.idem micanarcisa cu casa si masina cu tot ) Offline #7 2008-01-10 13:52:17
Re: banii in casa etc.etc.da.noi se pare ca nu avem bani in comun fiecare cu ce are in buzunar si nu stiu d ece da nu prea imi place chestia asta......???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-01-10 13:54:58
Re: banii in casa etc.etc.pai acum ca v-ati mutat impreuna cred ca va trebui sa aiba loc un consiliu si sa vedeti ce se poate face. vrea mancare cand vine de la serviciu sa contribuie...nici sa manance din frigider fiecare ce si-a cumparat si sa iti curga ochii dupa salamul lui si lui dupa pizza ta sau mai stiu eu ce. intretinerea la fel...trebuie vb si stabilit. mami de minuni Offline #9 2008-01-10 13:57:05
Re: banii in casa etc.etc.faceti ca micanarcisa: lista-jumi-juma,ce ramene e pt. placerile fiecaruia Acum cum faceti? Cine plateste intretinerea,lumina,etc.? Nu imi spune ca tu.... Offline #10 2008-01-10 13:58:03
Re: banii in casa etc.etc.pai am stalilit intretinere,cablu,net lumina jumate,jumete.mancarea dupa ce o cumparam impartim la 3(el zice ca mananca mai mult si din cauza asta impartim asa).asta am stabilit da ma irita ca nu exista notiunea de banii nostrii.ratele la garsoniera le plateste singur. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-10 13:59:16
Re: banii in casa etc.etc.aoleu cum sa platesc eu singura toate cele ce am????? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-01-10 13:59:48
Re: banii in casa etc.etc.
te rog sa incerci sa scrii cu litere romanesti si conform gramaticii noastre pt ca e greu de citit ce scrii mami de minuni Offline #13 2008-01-10 14:03:37
Re: banii in casa etc.etc.noi am avut mai multe variante...pana la urma, pentru ca el nu reuseste sa stranga nici un leut am convenit ca el sa plateasca toate facturile, ratele etc - ce-i ramane (adica foarte putin) treaba lui; eu platesc papica si din ce ramane punem de-o parte...din pacate nu prea raman multi de-o parte si nevoile sunt multe: consultatii la dr, medicamente, lucruri pentru casa...rasfaturile (haine etc) odata la cateva luni. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2008-01-10 14:14:18
Re: banii in casa etc.etc.mai eu consider ca o familie e exact asta....o familie. noi nu suntem fiecare cu banii lui, punem totul la gramada cand luam salariul, ne platim toate datoriile, iar ce ramane ii cheltuim tot impreuna, fara sa ne gandim ca unul a cheltuit mai mult ca altul. mie una mi se pare cam ciudat sa fie fiecare cu banii lui. Don't drink water, fish have sex in it Offline #15 2008-01-10 14:59:56
Re: banii in casa etc.etc.eu sunt cam ciudata...am avut un prieten (pe atunci eram la scoala si bani-ioc) si el imi platea totul haine mancare distractii munte mare...cand am inceput sa lucrez dadeam bani....iar acum ca am alt prieten nu prea imi place cand da numai el.....am ramas....cu...urmari.. Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #16 2008-01-10 15:38:30
si la noi e la fel ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #17 2008-01-10 16:04:38
exact... Don't drink water, fish have sex in it Offline #18 2008-01-10 16:09:29
Re: banii in casa etc.etc.nici noi nu stam impreuna...el plateste tot ce tine de keltuielile garsonierei in care sta (cu sor'sa),benzina si mancare la care mai particip si eu din cand in cand...daca ramane fara bani in portofel ii dau fara sa ma gandesc vreo secunda k i'as mai vrea inapoi ....cazare la munte si alte nebunii fiecare cu banii lui, asa mi se pare corect Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #19 2008-01-10 17:44:45
Re: banii in casa etc.etc.Iubi aduce banii si eu ii cheltui! )Asta fiindca eu sunt casnica deocamdata si el munceste..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|