|
Nu esti logat.
Urgent!!!-2#20 2008-01-12 02:45:49
Re: urgent!!!mariana28 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-01-12 14:46:08
Re: urgent!!!am si eu o intrebare....cat timp iei anticonceptionale...se poate sa mai apara semne ale SPM ...sau poa sa vina mentruatia asa neanuntata ( fara a fi nevoie de vreun semn) in cele 7 zile de pauza? adica se poate manifesta si fara nu? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #22 2008-01-12 14:47:05
Re: urgent!!!da.spm se reduce sau dispare chiar de tot VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-01-12 14:54:58
Re: urgent!!!merci..intreb ca ar trebui sa-mi vina maine in a 3a zi de pauza si nah... nu prea am semne...mai deloc chiar. le-am luat corect fara intarzieri...am laut doar pe parcurs cateva pastile de furazolidon si nuiste clorfeniramin ( pt alergie) si am mai avut cavteva scuane moi dar la distante fffff mari intre pastile si niciunul la 4 h dupa pastila...e ok nu? i shouldn't be worried. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #24 2008-01-12 14:55:58
Re: urgent!!!nu iti face griji nu ai de ce VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-12 14:56:56
Re: urgent!!!merci de promptitudine scumpa Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|