homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime datorata unui stari de soc ?

#1 2008-01-10 17:37:22

dida14
Membru
Inregistrat: 2008-01-10

mancarime datorata unui stari de soc ?

Sambata trecuta era sa fim implicati intr-un accident rutier ( din fericire am scapat la milimetru... ). Din cauza socului mi-a venit menstruatia ( cu 10 zile inainte de termen ). Mai bine zis vreo 3 zile se "chinuia" sa vina, aveam cu mari pauze mici scurgeri de sange si/sau bucatele de tesut rozaliu. In fine, mi-a venit si ,mestruatia, doar ca sangele este mai deschis la culoare decat de obicei.
Interesant este ca la 2 zile dupa acest soc am inceput sa am mancarimi vaginale decateva ori pe zi.
Ma intreb daca se poate ca din cauza socului/stresului sa se fi dezechilibrat ph-ul ? sau am facut intre timp vreo infectie ?
La control gineco am fost cu aprox.10 zile inainte si eram ca noua si  nu am avut niciodata vreo boala vaginala.
Nu am alte scurgeri, nu exista mirosuri neplacute.

Ce parere aveti ?
Multumesc

#2 2008-01-10 17:59:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: mancarime datorata unui stari de soc ?

cam ciudat ar fi sa ai acele mancarimi din cauza socului...menstra e posibil sa fi aparut din cauza lui...sfatul meu e sa faci un examen de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.