|
Nu esti logat.
De ce ne imbracam cum ne imbracam?#1 2008-01-11 17:55:39
De ce ne imbracam cum ne imbracam?Adica, de ce nu ne mai imbracam in costum popular, de exemplu? Credeti ca intr-adevar haina il face pe om? Exista tot atatea stiluri vestimentare cate persoane exista, dupa parerea mea... Dar, totusi, de ce ne imbracam intr-un anumit fel? Tine sau nu de cultura noastra? Offline #2 2008-01-11 17:58:20
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?la mine tine de buget ca daca as avea cava mai multi bani ...... Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-01-11 18:02:23) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-11 18:00:50
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?eu cred ca tine de gusturile fiecaruia nu de cultura noastra. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-01-11 18:07:46
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?Doamne de ai avea dreptate..sa fie stiluri vestimentare pt toata lumea... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2008-01-11 18:31:06
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?dap, e cel mai important sa sti sa asortezi si sa le alegi sa vina bine pe tine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-11 21:46:50
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?fiecare se imbraca cum simte si cum ii place, dar in limita bunului simt. parerea mea. asa cum a zis si lelaina, cand vad pe strada toate fufele sclipitoare....doamneeeeee le'as lua la bataie, serios Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #7 2008-01-11 21:57:21
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?aveam si eu in primul an de facultate o tipa care se imbraca da si mai era si prostuta ce misto faceam de ea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-01-11 21:58:18
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?mai ales unele care se imbraca doar doar or iesii in evidenta Mamica de 2 pui scumpi Offline #9 2008-01-11 22:12:48
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?
in unele mommente ale vieti am impresia ca ,chiar haina il face pe om alteori nu...e importanta si prezenta felul cum apari:)vad ca in ziua de azi se pune din ce in ce mai mult accent pe haine decat pe gandire si alte lucruri.... take me as i am or watch me as i go! Offline #10 2008-01-11 22:37:22
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?Nu cred ca poti cataloga un om dupa felu in care se imbraca. Fiecare are gustul luii si normal, posibilitatiile difera. La imbracamintea cuiva ma uit sa vad daca e ingrizita si curata. Cred ca aia conteaze cel mai mult, nu cat de scumpa e sau cat de bine e asortata. sa fim seriosi..nu toti suntem stilisti in ale imbracatului si ne imbracam dupa vedere. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #11 2008-01-11 22:38:48
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?ma gandesc ca atunci cand esti director de banca,profesor,educator medic, conteza si aspectul,eu mi sustin parerea ,aceea ca si haina face pe om in anumite situati take me as i am or watch me as i go! Offline #12 2008-01-11 23:36:16
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?incerc sa gasesc o combinatie intre moda...ce mi se potriveste si bani ..normal... #13 2008-01-11 23:52:27
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?Eu ma imbrac cum ma imbrac pt ca asta gasesc de cumparat si foarte sincer va zic, ca ma imbrac cat de cat la moda si ieftin pt ca e foarte la indemana si nici nu am un stil propriu.. sunt dupa cum bate vantul.. Imi iau si eu ce mai iese nou, asta numai daca imi place si pica bine pe mine. Au fost si situatii (exemplu: blugii 3 sferturi cu vedere la genunchi) in care am ignorat moda.... Offline #14 2008-01-11 23:53:55
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?oo da movvv... a fost boala mea iarna asta...am primit 5 bluze mov d la iubi papuci d casa mov...accesori mov..parfum mov )) #15 2008-01-12 15:33:17
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?daa chiar anul asta mov. mie nu-mi place culoarea dar a trebuit sa accept un cadou de la o prietena care mi-a cumparat un shal (o esarfa de aia mareee) de lanitza..mov!!! e super la material.. imi place de mor, pacat ca e mov! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2008-01-12 15:43:16
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?Fetelor va invidiez. Eu la seviciu trebuie sa am o tinuta ofiice. Cica nu se potriveste unui economist o tinuta casual sau spot, asa zice sefa mea. Iar cu alte oczii, desi putine, ma imbrac casual. Incerc sa combin ce e la moda cu ceea ce imi place si mai ales cu ceea ce imi sta bine, dar sa nu vad negru sau ceva care sa aminteasca de tinuta de birou. Ca ma apuca nervii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #17 2008-01-12 15:46:42
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?eu ma imbrac cu ce implace si cu ce imi sta bine nu ce se poarta... Offline #18 2008-01-12 16:52:03
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?eu de obicei ma imbrac casual, sau sport, pentru ca asa ma simt eu bine, si elegant mai rar, cand ma duc in oras „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2008-01-12 17:11:39
Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?tre sa imi stea bine si sa am bani sa imi cumpar "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|