homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne imbracam cum ne imbracam?

#1 2008-01-11 17:55:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

De ce ne imbracam cum ne imbracam?

Adica, de ce nu ne mai imbracam in costum popular, de exemplu? Credeti ca intr-adevar haina il face pe om? Exista tot atatea stiluri vestimentare cate persoane exista, dupa parerea mea... Dar, totusi, de ce ne imbracam intr-un anumit fel? Tine sau nu de cultura noastra?

#2 2008-01-11 17:58:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: De ce ne imbracam cum ne imbracam?

la mine tine de buget ca daca as avea cava mai multi bani ......

conteaza cum te prezinti in societate normal cum te imbraci cand te duci la interviu dar degeaba te imbraci de cateva mii de euro daca tu ca om esti 0

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-01-11 18:02:23)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-01-11 18:00:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu cred ca tine de gusturile fiecaruia nu de cultura noastra.
in legatura cu costumul popular. si acolo depindea "stilul" in functie de zona geografica. nu era acelasi in toate partile tarii.
si ce treaba au hainele cu caracterul oamenilor? intradevar ele ne arata daca este vorba despre o persoana ingrijita, curata, etc dar asta tine tot de fizic si nu de caracter

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-01-11 18:07:46

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Doamne de ai avea dreptate..sa fie stiluri vestimentare pt toata lumea...
   Eu tin cont destul de mult de modul in care se imbraca o persoana...nu privit din pct de vdr financiar..dar tine extrem de mult de gust (trecand peste detaliile de curat si ingrijit,asta deja e de igiena si selfrespect)
     -moooor knd vad toate pipitele cu genti imense aurii...mor knd vad kte o gagika dasta (cum era barbara,scz dar nu pot sa ma abtin) care da o avere pe haine dar habar n-are sa le poarte...si mai si zike k nu stie sa le asorteze...
     -ma uit pe strada de multe ori si ma minunez,imi vine sa ma inchin...

In rest,palaria jos pt ;persoanele kre uneori isi confetioneaza singure kestii...pt cei care sunt in stare sa iasa in evidentza prin haine fara sa para k vin de la circ... Ma bucur sa vad k in drum spre facultate vad o gramada de persoane imbracate crazy si cu gust...gen cum sunt adolescentii din japonia...
   Pakt k de multe ori e greu sa-ti conturezi un stil exact asa cum l-ai vrea din cauza lipsei de bani...dar cu munca se fac de toate si cu ambitie

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5 2008-01-11 18:31:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dap, e cel mai important sa sti sa asortezi si sa le alegi sa vina bine pe tine

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#6 2008-01-11 21:46:50

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

fiecare se imbraca cum simte si cum ii place, dar in limita bunului simt. parerea mea. asa cum a zis si lelaina, cand vad pe strada toate fufele sclipitoare....doamneeeeee le'as lua la bataie, serios smile

Bună ! Arăți ca o curvă !

#7 2008-01-11 21:57:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

aveam si eu in primul an de facultate o tipa care se imbraca da lol si mai era si prostuta ce misto faceam de ea lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-01-11 21:58:18

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

mai ales unele care se imbraca doar doar or iesii in evidenta wink

Mamica de 2 pui scumpi

#9 2008-01-11 22:12:48

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

camysh a scris:

Adica, de ce nu ne mai imbracam in costum popular, de exemplu? Credeti ca intr-adevar haina il face pe om? Exista tot atatea stiluri vestimentare cate persoane exista, dupa parerea mea... Dar, totusi, de ce ne imbracam intr-un anumit fel? Tine sau nu de cultura noastra?

in unele mommente ale vieti am impresia ca ,chiar haina il face pe om alteori nu...e importanta si prezenta felul cum apari:)vad ca in ziua de azi se pune din ce in ce mai mult accent pe haine decat pe gandire si alte lucruri....

take me as i am or watch me as i go!

#10 2008-01-11 22:37:22

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Nu cred ca poti cataloga un om dupa felu in care se imbraca. Fiecare are gustul luii si normal, posibilitatiile difera. La imbracamintea cuiva ma uit sa vad daca e ingrizita si curata. Cred ca aia conteaze cel mai mult, nu cat de scumpa e sau cat de bine e asortata. sa fim seriosi..nu toti suntem stilisti in ale imbracatului si ne imbracam dupa vedere.

Eu imi aleg hainele in primu rand in functie de cum stau pe mine. poate sa fie oricat de frumoasa o haina si de la moda daca mie nu-mi sta bine. Nu ma iau intotdeuna dupa moda ca nu intotdeauna imi place ce e la moda. Si normal ca depinde si bugetu. Mi-as cumpara si eu multe...

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#11 2008-01-11 22:38:48

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

ma gandesc ca atunci cand esti director de banca,profesor,educator medic, conteza si aspectul,eu mi sustin parerea ,aceea ca si haina face pe om in anumite situati

take me as i am or watch me as i go!

#12 2008-01-11 23:36:16

skumpi
Vizitator

incerc sa gasesc o combinatie intre moda...ce mi se potriveste si bani ..normal...

#13 2008-01-11 23:52:27

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu ma imbrac cum ma imbrac pt ca asta gasesc de cumparat si foarte sincer va zic, ca ma imbrac cat de cat la moda si ieftin pt ca e foarte la indemana si nici nu am un stil propriu.. sunt dupa cum bate vantul.. Imi iau si eu ce mai iese nou, asta numai daca imi place si pica bine pe mine. Au fost si situatii (exemplu: blugii 3 sferturi cu vedere la genunchi) in care am ignorat moda....

Acum am observat ca s-au umplut magazinele de bluze mov... ceva de genul "movul este vechiul roz". Mi-au placut si mie si mi-am achizitionat si eu una big_smile

Sunt anumite situatii in care societatea ne impune un anumit stil vestimentar, pe care daca nu il respecti esti catalogat prost. Sincera sa fiu, pe mine nu m-ar deranja daca Basescu ar aparea la tv in boxeri, dar sa faca ceva calumea cu tara asta.

#14 2008-01-11 23:53:55

skumpi
Vizitator

oo da movvv... a fost boala mea iarna asta...am primit 5 bluze mov d la iubi papuci d casa mov...accesori mov..parfum mov rotfl2))

#15 2008-01-12 15:33:17

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

daa chiar anul asta mov. mie nu-mi place culoarea dar a trebuit sa accept un cadou de la o prietena care mi-a cumparat un shal (o esarfa de aia mareee) de lanitza..mov!!!  e super la material.. imi place de mor, pacat ca e mov!
eu ma imbrac dupa cum am bani... tin cont si de moda, ca altfel nu se poate dar nici nu is o ahtiata dintr-aia... in ultimul timp nu prea mai am ocazia sa ma imbrac cu hainele "bune" pt ca seara ma duc la servici unde ma imbrac cu pantalonii cei mai uzati pe care ii am pt ca nu vreau sa le stric pe alea bune!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#16 2008-01-12 15:43:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetelor va invidiez. Eu la seviciu trebuie sa am o tinuta ofiice. Cica nu se potriveste unui economist o tinuta casual sau spot, asa zice sefa mea. Iar cu alte oczii, desi putine, ma imbrac casual. Incerc sa combin ce e la moda cu ceea ce imi place si mai ales cu ceea ce imi sta bine, dar sa nu vad negru sau ceva care sa aminteasca de tinuta de birou. Ca ma apuca nervii.

Fericita mamica de Aida Maria!

#17 2008-01-12 15:46:42

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

eu ma imbrac cu ce implace si cu ce imi sta bine nu ce se poarta...

ps - movu se zicea k e culoarea.... lol nvm!

#18 2008-01-12 16:52:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu de obicei ma imbrac casual, sau sport, pentru ca asa ma simt eu bine, si elegant mai rar, cand ma duc in oras
sau la vreo ocazie mai speciala, tin cont si de ce se poarta dar si de ceea ce mi se potriveste mie, si intradevar  conteaza felul in care te imbraci, si spune multe despre o persoana...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#19 2008-01-12 17:11:39

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

tre sa imi stea bine si sa am bani sa imi cumpar big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.