|
Nu esti logat.
Help! rezultate analize#1 2008-01-11 18:11:07
Help! rezultate analizeAm si eu o problema! Nu stiu cum sa interpretez rezultatele unei lame pe acre am facut-o, si va rog sa ma ajutati!!!! Offline #2 2008-01-11 18:55:36
Re: Help! rezultate analizeai candida iar flora aia anaeroba n-are ne cauta acolo. la fel bacilii doderlain nu e bine ca sunt absenti avand in vedere ca ei sunt bacilii curateniei si fara ei esti predispusa la infectii cum ai patit acum. mergi si trateaza-te si dupa trebuie refacuta flora. mami de minuni Offline #3 2008-01-12 13:21:29
Re: Help! rezultate analizeMerci mult de tot pt raspuns!! Offline #4 2008-01-12 13:22:45
Re: Help! rezultate analizedupa ce afci trat.pt.candida iti pui 5 seri iaurt simplu cu o seringa mica si poti sa iei o luna si biotics VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-12 13:25:00
Re: Help! rezultate analizeCe este biotics-ul? Sub ce forma il gasesc? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-12 13:26:26
Re: Help! rezultate analizecapsule.intreba la orice farmacie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-01-12 13:45:50
Re: Help! rezultate analizeMai am inca o intrebare! Offline #8 2008-01-12 13:46:54
Re: Help! rezultate analizeeu nu fac spalaturi cu irigatorul.si ele duc la dereglarea florei faginale si de aici la aparitia problemelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-12 14:02:42
Re: Help! rezultate analizeLa ultimul tratament pt candidoza medicul mi-a spus sa folosesc irigatorul pt spalaturi cu ceai de gabenele, pelin si tantum rosa , bineinteles inainte de introducerea ovulelor.Eu nu mai inteleg nimic!Din toate postarile de pe forum legate de candidoza , se pare ca pt aceiasi afectiune doctori diferiti prescriu tratamente diferite, atat locale cat si interne!?De unde stiu ei ce este potrivit pt fiecare?! Offline #10 2008-01-12 14:11:29
Re: Help! rezultate analizetu decizi.in general spalaturile alea nu fac chiar ata de bine eu personal nu le fac si nici nu le recomand VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-12 15:48:38
Re: Help! rezultate analizeok mutumesc tare mult! Offline #12 2008-01-12 15:50:08
Re: Help! rezultate analizedaca esti din bucuresti unde ai facut analizele? iaurtul reechilibreaza flora.nu trateaza candida eu zic intai sa iti pui ovule si dupa iaurt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-01-12 15:52:54
Re: Help! rezultate analizeCred ca e mai indicat sa tratezi mai intai candida si apoi restul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2008-01-12 16:09:00
Re: Help! rezultate analizeSunt din Buc si am facut analizele la Medlife, inainte de sarbatori, dar le-am ridicat abia ieri . Offline #15 2008-01-12 16:10:47
Re: Help! rezultate analizenu stiu ce sa zic daca nu ai simptome,nu te manaca nu ai scurgere.incearca iaurt sau reva analiza aia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-01-12 16:21:34
Re: Help! rezultate analizeDa nu stiu nici eu ce sa zic! Ce ma ingrijoreaza pe mine este lipsa bacililor Doderlain ( agentii curateniei) si flora anaeroba pe care o am , deci clar treb sa fac ceva in privinta asta! Offline #17 2008-01-12 16:46:35
Re: Help! rezultate analizebiotics si iaurt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-01-12 16:50:53
Re: Help! rezultate analizeorice fel de iaurt simplu? il pun seara si stau asa pana a doua zi? Offline #19 2008-01-12 16:52:11
Re: Help! rezultate analizesimplu si cat mai ieftin ca sa nu fie prelucrat prea mult il pui seata inainte de culcare si ai grija sa iti pui pe chilot un absorbant VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|