|
Nu esti logat.
Cat de des spune-ti#1 2008-01-11 18:39:52
cat de des spune-ticat de des spune-ti "te iubesc" partenerului / partenerei? preferati sa-i spuneti sau sa-i aratati ca il / o iubiti ? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #2 2008-01-11 18:44:16
Re: cat de des spune-ticred ca ambele... ii zic ca-l iubesc de 'nspe mii de ori pe zi . si la fel imi spune si el mie . Offline #3 2008-01-11 18:49:30
Re: cat de des spune-tiMie dupa ceva timp mi se pare parca aiurea sa zici te iubesc de nu stiu cate ori pe zi, parca e mai misto sa spui mai rar cand simti...dar asa de multe ori, nu stiu #4 2008-01-11 18:51:34
Re: cat de des spune-ti
si mie. mi se pare mai important sa arati decat sa spui http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-01-11 18:54:45
Re: cat de des spune-tidesi ne spunem in fiecare zi, nu lasam sa treaca zi fara sa spunem, am unele momente cand mi se pare ca o spune doar asa, ca sa fie, si in acele clipe as vrea sa imi zik atunci cand simte cu adevarat....nu stiu daca intelegeti...idee e ca ne spunem in fiecare zi de multe ori pe zi Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-11 18:56:51
Re: cat de des spune-tiexact, tb s-o arati...ca asa o pot spune si eu de 10 ori pe zi, dar clar n-as spune-o cu placere de fiecare data, mi se pare plictisitor sa zici de nspe mii de ori...si nici nu-mi place sa mi se zica de atatea ori. cu cat mai rar cu atat mai bine #7 2008-01-11 18:58:01
Re: cat de des spune-tisi noi...zilnic, la orice ora, indiferent de context. daca el e la wc si eu vreau sa-i spun ca il iubesc ii spun prin usa. oriunde, oricand la fel si el noua mami de minuni Offline #8 2008-01-11 19:05:35
Re: cat de des spune-tiIi spun destul de des ca il iubesc. Insa prefer sa ii arat prin fapte cat de mult insemna pentru mine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-01-11 19:12:25
Offline #10 2008-01-11 19:13:26
Re: cat de des spune-ticam o data in cursul zilei si o data la culcare mult mai important e sa arati, sa simta partenerul ca il iubesti. dar nu suport sa treaca zi fara sa spun si sa aud... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2008-01-11 19:19:33
incercam sa exemplific ca ii spun cand am eu chef mami de minuni Offline #12 2008-01-11 19:20:05
Re: cat de des spune-tiDesi avem 7 ani de casnicie....tot ne mai spunem zilnic... Offline #13 2008-01-11 19:39:26
Re: cat de des spune-tieu nu i-am spus niciodata pana acum,el mi-a zis mie de mai multe ori...si chiar ma simt aiurea ca nu pot sa-i raspund la fel...dar chiar nu simt asta inca...tin la el,dar nu pot sa spun ca il iubesc...am discutat pe tema asta si a inteles,a zis ca asteapta pana cand o sa-i spun din tot sufletul si sa nu ma simt aiurea cand imi spune el,ca nu poate sa se abtina sa nu-mi spuna...dar e aiurea situatia totusi...cred ca avem conceptii diferita asupra iubirii... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #14 2008-01-11 19:42:52
asa si la noi You are the sunshine of my life.. Offline #15 2008-01-11 19:45:11
si noi la fel...iar cand ne iubim ne spumen de zeci de ori...de aratat nu e nevoie sa mai zic ca ne-o aratam zilnic...prin tot ce facem...mamaaaa si cat de tare il iubesc N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #16 2008-01-11 19:53:43
Re: cat de des spune-tiwoaaaaa! ((((((( Offline #17 2008-01-11 19:58:04
Re: cat de des spune-tiNici noi nu ne-am spus-o pana acum Avem 5 luni jumate.... mai e timp Nush... el e genul care nu prea spune ce simte, dar imi arata Iar eu.. nush.. am spus-o pana acum in relatiile trecute... si aia numai iubire nu a fost... Astept sa fiu sigura ca e iubire ceea ce simt Offline #18 2008-01-11 19:59:35
Re: cat de des spune-tieu ii spun zilnic dar ma adresezi lui robert : " va iubesc pe amandoi ... (iepurasi, soricei, sau cum imi vine sa le spun) lui robi ii spun de 100 de ori pe zi te iubesc .... man pana sa se reastoarne cu masina nu imi spune dar acum de vreo 2 zile (adica decand s-a rasturnat) imi spune incontinuu , lui ii spun rar te iubesc Offline #19 2008-01-11 20:04:37
Re: cat de des spune-tice dragut alexia eu imi amintesc cand mi'a zis el prima data..eram in autobuz,aveam vreo 4 luni,si ne certasem..Se apropia ziua mea,si el vroia sa imi faca o surpriza,asa ca imi comandase un tort pe care scria "te iubesc".Si a scos biletul de la avansul pt. tort,si scrie pe el "tort/x kg/inscriptia "TE IUBESC"..Mi l'a aratat,si a zis ca ma iubeste,si ca nu vrea sa ma piarda..si ca ce scrie pe bilet e adevrat Cute.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|