|
Nu esti logat.
Contact sexual dupa cauterizare-2#20 2008-05-09 18:56:42
Re: Contact sexual dupa cauterizareatata timp cat le iei corect nu sunt sanse sa apara o sarcina .cauterizarea nu diminueaza efectul ac.doar ca dupa ce o faci trebuie abstinenta cam 4 saptamani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-05-09 18:59:54
Re: Contact sexual dupa cauterizaredupa cauterizare no sex, pt vreo luna, intre 4-6 saptamani , Ac poti lua in continuare, nu au nimic de aface, dar fara sex Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #22 2008-05-09 19:04:07
Re: Contact sexual dupa cauterizarepai stiu ca fara sex.da a trecut mai mult de atunci si am fost la doctor si a spus ca pot.eu am intrebat de ac ca nu stiu ce am inteles eu din ce au scris fetele mai sus.mersi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|