|
Nu esti logat.
Nodul la sanul drept, mastoza fibrochistica(lasat anticon. acum 2ani)Pagini: 1
#1 2008-01-11 21:44:09
nodul la sanul drept, mastoza fibrochistica(lasat anticon. acum 2ani)Buna fetelor, Ultima oara a fost editat de anelisagreen (2008-01-13 13:36:56) Offline #2 2008-01-13 19:19:03
Re: nodul la sanul drept, mastoza fibrochistica(lasat anticon. acum 2ani)mesajul meu este de incurajare si de urari de sanatate...ps mai incearca si la alti medici poate nu-i asa grav...vindecarea poate veni din suflet si de modul de gandire al fiecaruia adik daca esti pesimista si o iei "razna " nu e de bine incearca sa te controlezi si sa alungi gandurile negre mult succes, sper sa nu te fi deranjat cu acest mesaj Offline #3 2008-01-13 20:40:08
Re: nodul la sanul drept, mastoza fibrochistica(lasat anticon. acum 2ani)si eu as dori sa te incurajez si trateaza problema cu maxima atentie, nu mai fi trista pentru ca orice daca e depistat in faza encipienta exista solutii.am avut o colega care a gasit un nodul la san.nu a stat foarte mult pe ganduri, in max 3 sapt a decis sa renunte la el.a ales viata si e bine, sanatoasa, sunt 3 ani de atunci , si a contat foarte mult faptul ca nu s-a mosmondit cum stiu alt caz mai trist, din pacate, care a refuzat o perioada sa mearga la medic, iar cand familia a dus-o cu forta era deja prea tarziu.asteptam oricum vesti de la tine si tine minte-trebuie sa fi foarte horarat in viata mai ales in momente cruciale.e extrem de important.iti doresc sanatate.si fruntea sus. Offline #4 2008-01-14 12:53:16
Re: nodul la sanul drept, mastoza fibrochistica(lasat anticon. acum 2ani)Merci mult fetelor. Asa ma gandesc si eu. Eu astept momentan sa-mi iasa si rezultatele analizelor la sange ca sa pot merge la Oncologie. Nu am de gand sa stau asa fara sa fac nimic. In nici un caz!! O sa va tin la curent. Pe site-ul acesta mi-am facut de multe ori curaj. :)Va pup pe toate si va urez sanatate maxima. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|