|
Nu esti logat.
Situatie gravaaa!ce sa fac?#1 2008-01-11 22:51:59
situatie gravaaa!ce sa fac?La mine in liceu...un profesor motiveaza absente dak il ajuti si pe el cu ceva:cu un pachet de tigari,alcool,cafea...de la toate clasele din liceu.chestia nasoala e ca inante de vacanta am apelat si eu la serviciile lui...si din 40 de absente m'a lasat cu 3 nemotivate.astazi diriga s'a uitat prin catalog,si i s'a parut ciudat cum de atatea absente sunt motivate fara ca ea sa aiba vreo idee despre cum s'au motivat...deci am pus'o!ce ma fac?cum sa reactionez....profu'care motiveaza e cunoscut in toata scoala cum ca motiveaza absente(numai elevii stiu asta),dar poate si profesorii au aflat de la elevi...ec am fac in aceasat situatie sunt eu si colega mea de banca????((ce pot sa fac este sa neg totul si sa fiu ferma pe pozitie...ce sfaturi imi dati? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #2 2008-01-11 22:58:59
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?la materiile unde te intelegi bine cu profii poti sa vb cu ei si sa ii rogi sa zica k ei au motivat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2008-01-11 23:02:06
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?din pacate toti profii mei sunt de aia fricosi...care nu raspund la rugamintile elevilor...asta nu este o solutie...nu stiu ce sa fac....imi este frica sa nu fi aflat de tipul asta care motiveaza,k atunci isi da seama diriga...deci ma exmatriculeaza luni....ma inec k tiganul la mal:(((((tot anul am stat linistita si acum...((( Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #4 2008-01-11 23:05:17
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?pai spune si tu k la unele ore ai intarziat si ti le-au motivat cand ai aparut...sau k te-ai cerut d la profii respectivi!la mine merge de fiecare data ..sper sa nu ai probleme mari.. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #5 2008-01-11 23:08:42
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?poi am 50 de absente motivate si 3 nemotivate...si nu a sunat'o mama,nu am scutiri la ea,am dus o cerere cu care am motivat 6 absente la inceputul anului...e destul de dubios va dati seama...hai sa zicem k ii zic asta dar cat sa intarzii?de 40 de ori?cati profi sa fie binevoitori si sa'mi motiveze din absentele la obiectul lor?la romana am 10 absente motivate..am cele mai multe din clasa la romana.... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-11 23:12:30
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?si la noi e problema zilele astea cu absentele..k vine o comisie care le verifica ..dar ne-a zis diriga din timp sa ne facem rost de scutiri ..tu nu ai de unde sa iti faci rost?du-te la doctor si spune-i k ti-a fost rau..sau vezi tu ce!spunei mamei tale sa sune..si dak nu suna ea pune o prietena sau pe careva care sa zica k e mama ta :Pte descurci tu cumva.. si asa macar te scoti pentru cateva Ultima oara a fost editat de b_oana (2008-01-11 23:12:57) Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #7 2008-01-11 23:17:14
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?in afara de diriga va verifica si altcineva? io in locu tau nu m-as duce decat daca ar anunta colegii k are ganduri de exmatriculare sau ceva de genu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2008-01-11 23:17:32
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?sau dak nu poti vb cu mama ta..roaga pe cineva sa`ti scrie 2-3 biletele de scutire Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-11 23:18:13) #9 2008-01-11 23:18:33
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?la ce bun sa ii aduc scutiri acum?knd absentele sunt motivate...se prinde ca iti dai seama mai intai sunt motivate si apoi ii aduc dirigai motivarea,chiar nu stiu ce sa fac...si colega mea e in aceeasi situatie..ma gandeam sa fac rost de un tata sau de o mama care sa vina la scoala si sa se dea drept parintii mei,dar nu am la cine sa apelez...imi pare rau k va deranjai...si va multumesc pentru sfaturi...macar sa'mi scada media la purtare dar sa nu afle ai mei...sau sa ma exmatriculeze...k nush ec fac:))) Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #10 2008-01-11 23:22:01
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?de prof ca motiveaza se stia de mutl...o fosta colega a intrat in consiliu din cauza lui...dar a rezolvat tasu'..profu nu a patit nimic...e pr la catarama cu directorul..beau impreuna deci nu e problema,anu asta iese la pensie...deci profu paote sa stea linistit..nush ce sa fac sincer,dar cum v'am zis,nu pot sa ii aduc acum scutiri,cereri dirigai deoarece absentele sunt motivate,dak i le aduc acuma cred ca este mai rau... Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #11 2008-01-11 23:25:43
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?pai inseamna k doar de ea iti e frica, nu? in principiu nu e chiar asa de grav incat sa te exmatriculeze. ii explici frumos k stiindu-l pe profu respectiv k e cum e te-a tentat si nah http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2008-01-11 23:27:37
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?dulcinika007.......cred ca profu respectiv si`a asumat o raspundere cand a facut chestia asta si cum parinti tai au colegi la munca asa e si in calncelarie asa ca nu dispera o sa iasa niste certuri in tre pofesori si asta e ori cum el o sa raspunda pt tot.........nu aveti ce sa ma`i faceti acum faptui e deja consumat Offline #13 2008-01-11 23:43:00
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?in liceu, am prins noi catalogul pe mana, si-am motivat cacalau, chestia e ca un coleg si-a motivat 2 de 2 la romana si s-a prins lumea.a negat pur si simplu si n-a patit nimic. deci neaga totul! nu sti nimic Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa. Offline #14 2008-01-11 23:45:28
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?subscriu si bine nu numa`i 2 vro 30 :-$ sa nu ne auda nimeni Offline #15 2008-01-11 23:46:39
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?
pe noi in generala ne-a invatat dirigu ce si cum se motiveaza si eram experti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2008-01-11 23:48:53
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?si la noi se motiveaza la absente in ora de mate..dar nu zice diriga nimik..kiar ea ne mai motiveaza cateodata kiar si dak nu avem motivare Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #17 2008-01-11 23:56:56
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?noi eram experti dar a fost unu care s-a cam grabit ) Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa. Offline #18 2008-01-12 00:34:23
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?spune-i si tu ca aveai absente la materia cu proful respectiv si ca l-ai rugat sa iti motiveze absentele doar la materia lui. de restul nu stii nimic. oricum cred ca isi da diriga seama ca absentele au fost motivate de aceeasi persoana. asta daca a scris cu acelasi pix. belea mare Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-01-12 04:34:01
Re: situatie gravaaa!ce sa fac?esti nevinovata pana la proba contrarie!! Nu poate sa demonstreze nimeni ca tu ai facut o ilegalitate!!! Atata timp cat nu te-a vazut nimeni pe tine sau pe vreunul dintre colegii tai cu pixu`n mana desupra catalogului, nu are nimeni cum sa demonstreze nimic!! Ce e treaba ta cum au fost motivate absentele? Doar nu ai tu acces la catalog. De unde sa stii tu cum s-au motivat toate absentele alea? Mama ce ma ratzoiam la diriga dak facea chestii d-astea.. Oricum, tu fa pe nevinovata si dak zice k te exmatriculeaza o intrebi ce dovezi are!! Poate au venit martienii si ti-au motivat absentele, de unde sa stii tu? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|