|
Nu esti logat.
Leacuri "babesti" impotriva caderii parului#1 2008-01-12 15:31:42
Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluiMi-a veniti ideea asta deoarece am avut o mare problema cu caderea parului din cauza stresului din timpul licentei. Am fost pe la fel de fel de medici si nimic nu a mers pana cand m-a invatat cosmeticiana mea un leac cu ou. Nu e greu deloc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2 2008-01-12 17:06:41
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluieu folosesc ulei de ricin cu petrol(amestec de la plafar)ma dau nainte de baie si stau asa2 ore ma spal..si sincer am observat ca nu mi mai cade asa mult..acuma am de gand sa incerc cva pt indesirea parului.da mai caut take me as i am or watch me as i go! Offline #3 2008-01-12 17:54:03
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluiulei de ricin amestecat cu ulei d masline http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2008-01-13 09:47:29
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluisi eu caut tot pentru regenerare. de cazut nu mai cade dar e destul de slabut. am noroc ca e natural si are volum . dar tot se observa un pic... Offline #5 2008-01-13 12:17:27
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluifrecati la radacina cu catzei de usturoi! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-13 12:26:51
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluieu m-am dat cu ulei de masline pe parul uscat, am stat asa cateva ore si dupa aceea m-am spalat pe cap, si a ramas parul foarte matasos dupa aceea... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2008-01-13 12:32:12
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii parului
Aoleu..aveam si eu o lotiune cu petrol de la Gerovital...dar mirosea foarte puternic si nu suportam Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2008-01-13 12:40:41
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluimetoda mea nu e babeasca dar e super eficienta...nu-mi mai cade un fir de par...si asta dupa 4-5 folosiri...si indreapta si parul fara sa mai fie nevoie de placa...dar v-am mai zis...si a dat efecte la mai multe persoane... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #9 2008-01-13 12:52:19
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluisi unde ai scris metoda ta micanarcisa? Offline #10 2008-01-13 13:15:12
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluipai era un topic parca...e vorba de sampon si masca Vitality's N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-01-13 13:36:12
il si regenreaza? Offline #12 2008-01-13 13:39:15
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluida normal...este cel mai bun sampon folosit de mine de ani de zile N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2008-01-13 13:40:33
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluio sa-mi iau si eu masca... samponul nu-l schimb ca mi-e bun asta pe care-l am. mersi de info Offline #14 2008-01-13 13:42:45
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluidar vezi ca nu-l gasesti la magazin...se gaseste in buc si mai nou in iasi la topline magazin de cosmetice profesionale...eu l-am luat de la un coafor la galati ca am facut comanda... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #15 2008-01-13 14:00:45
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluiofff.... o sa incerc sa vad ce pot face... Offline #17 2008-01-13 20:20:53
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluice a avut efect la mine este " cremade par cu extracte naturale si petrol" se gaseste la fitofarmacii si nici nu e scumpa. Offline #18 2008-01-13 22:09:27
si eu am facut asta o vreme ... dapoi f putin vizibil rezultatu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2008-01-13 22:29:14
Re: Leacuri "babesti" impotriva caderii paruluiexista pe la magazine;e cu produse naturiste un sampon facut de gerocossen contra caderii parului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|