|
Nu esti logat.
Rezultate analize#1 2008-01-12 21:56:19
rezultate analizeam fost sa imi fac analizele la o clinica particulara,iar rezultatele analizelor sunt acestea : Ultima oara a fost editat de myname_myry (2008-01-12 23:09:21) Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #2 2008-01-12 22:13:49
Re: rezultate analizedeci candida nu ai. dar ai chlamidia care se transmite sexual.canestenul e pt. candida si nu inteleg ce legatura au. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-12 22:40:08
Re: rezultate analizesi ce fac incep pastilele? si cum iau ovulele, intai macmiror caci sunt pentru 10 zile si dupa ce le termin, canesten ca sunt pentru 3 zile?problema este ca vine menstra,are rost sa le incep acum sau cand se termina? mi-a recomandat si anticonceptionale dar nu cred ca are rost sa le iau deocamdata,cred ca cel mai bine ar fi sa rezolv problema asta. pentru iubitul meu mi-a dat metronidazol,macmiror unguent,si canesten tot unguent Ultima oara a fost editat de myname_myry (2008-01-12 23:07:20) Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #4 2008-01-12 23:01:46
Re: rezultate analizeparerea mea: Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-01-12 23:20:37
Re: rezultate analizesa stii ca tu ai dreptate ca dupa medicamente sa iasa negativ, deci cel mai indicat ar fi sa merg dupa 3 luni la un control ? acesta ar trebui sa contina doar analiza chlamidya sau si cea de secretie? medicul mi-a zis sa nu avem contact sexual cat timp admin ovulele dar o sa fac cum zici tu si o saptamana dupa. iar iubitul meu trebuie sa faca la fel cu unguentul unul dimineata si unul seara sau sa sa le faca pe rand? iar mie farmacista mi-a zis ca diflazonul trebuie sa il iau dupa ce termin tratamentul. asa este? luni trebuie sa merg sa iau rezultatul la papanicolau si poate o sa il mai intreb odata cum sa fac... Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-12 23:36:10
Re: rezultate analizecandida nu ai deci nu are rost sa faci din nou analiza. eventual faci doar pentru chlamidya. si nu neaparat la 3 luni, dar nu imediat dupa tratament. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-01-13 00:01:32
Re: rezultate analizeciteste aici: Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-01-13 09:05:57
Re: rezultate analizeda ai dreptate si asa o sa fac, si cu inca un control dupa terminarea tratamentului ai dreptate, se recomanda dupa 3-4 luni. as mai avea o intrebare: eu am avut contact sexual doar cu iubitul meu, presupun ca de la el am chlamidya, dar daca am chlamidya e posibil sa am si alta boala cu trans sexuala ? ce analize ar trebui sa mai fac sau sa faca el ? cum e mai bine? Ultima oara a fost editat de myname_myry (2008-01-13 09:07:25) Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #9 2008-01-13 09:32:42
Re: rezultate analizeAsociate cu Chlamydia, pot aparea si alte infectii. Se recomanda testarea pentru: Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-01-13 09:52:43
Re: rezultate analizegata, m-am lamurit, acum astept sa treaca menstra. o sa fac tratamentul si dupa 3 luni o sa merg sa refac analizele. acum mai ramane sa ii spun si prietenului meu ce are de facut si sper sa fie intelegator, (caci este o fire tare dificila), pentru ca pana la urma urmei de la el am capatat-o. daca stau bine sa ma gandesc am chlamidia de cel putin 1 an jumate caci de tunci am inceput sa folosim prezervative pt ca am renuntat eu la anticonceptionale. mai bine zis am chestia asta de 3 ani de cand am avut primul contact sexual cu el si in mod clar e de la el atata timp cat pt mine el a fost singurul. multumesc frumos pentru raspunsuri Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #11 2008-01-24 15:07:38
Re: rezultate analizetocmai mi-am luat rezultatul de la analiza: Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā¦ Offline #12 2008-01-24 15:23:33
Re: rezultate analizece e sigur e ca ai candida, in rest nu stiu, sa vedem ce mai spun fetele Offline #13 2008-01-24 15:26:00
Re: rezultate analizesi polimorfonuclearele indica o infectie... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-01-24 15:30:55
Re: rezultate analizemda, si eu ma gandisem la candida dar la pap nu e marcata candida;multumiri Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broasteā¦ Offline #15 2008-01-24 15:38:20
Re: rezultate analizee numai candida. de ce "de rau" cocobacili? aia sunt bacilii curateniei care acolo ter sa fie. numai ca nu sunt f multi si de asta si-a facut candida de cap... mami de minuni Offline #16 2008-01-24 15:38:40
Re: rezultate analizecand e vb de candida te orientezi dupa examenul de secretie...nu neaparat dupa pap...oricum stai prost cu lactobacilii...deci cu flora vaginala...asa ca dupa trat pt candida poate ar fi indicata o cura cu iaurt+biotics... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-04-22 23:01:37
Re: rezultate analizeBuna seara fetele! Keep going,life it is beautifull Offline #18 2008-04-23 09:36:12
Re: rezultate analizeflagyl e ok mami de minuni Offline #19 2008-04-23 20:29:37Re: rezultate analizeo prietena si-a facut analizele si i-au iesit toate bune cu exceptia sideremiei care este 169,1 in conditiile in care era normal pana la 158 ug/dl. ea ia marvelon si a citit pe net ca sideremia poate creste si de la anticonceptionale. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|