|
Nu esti logat.
Oprirea anticonceptionalelor#1 2008-01-13 10:22:06
oprirea anticonceptionaleloriau anticonceptionale de vreo 3 luni. Deocamdata nu am contact sexual si nu o sa mai am o perioada de timp. nu as mai vrea sa iau anticonceptionalele. Daca le opresc se intampla ceva? Offline #2 2008-01-13 10:32:02
Re: oprirea anticonceptionaleloriti vine menstra daca le opresti pana sa termini folia. daca le opresti dupa ce termini folia va veni normal. altceva nu are ce sa se intample. mami de minuni Offline #3 2008-01-13 10:33:14
Re: oprirea anticonceptionalelorce sa se intample? poti sa le orpresti cand vrei tu. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-01-14 08:56:37
Re: oprirea anticonceptionalelorsi eu am oprit anticonceptionalele pe la sfarsitul lui octombrie iar menstra mi-a venit normal, pe 1 dec.... iar de atunci nu mi-a mai venit... oare de ce??? de cand nu mai iau antibebe am facut-o numai cu prezervativ!!! sunt putin ingrijorata... mi s-a dereglat oare menstra? ar trebui sa fac un test sa fiu sigura?? un sfat plllsss Offline #5 2008-01-14 09:03:33
Re: oprirea anticonceptionaleloriniante nu era neregulat? mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-14 09:57:04
Re: oprirea anticonceptionalelornu iti face griji,oana,dureaza cam 3 luni pana isi revine organismul. si maia les daca te-ai si protejat,eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. acum am si eu o intrebareNovynette trebuie sa se ia doar un anumit interval? adica maxim 6 luni sau un an? mie la planning mi-a zis ca 3-4 ani pot sa iau,si apoi sa fac pauza. Ultima oara a fost editat de bobita (2008-01-14 10:00:46) mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #7 2008-01-14 10:11:19
Re: oprirea anticonceptionalelor3luni??omg..daca in 3 luni imi vine de 2 ori pe luna cum am patit acum mor..nu mai suport sa fiu pe stop! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-01-14 10:28:47
Re: oprirea anticonceptionalelorte inteleg,eu am avut 3 luni o scurgere maronie,eram cu nervii rau de tot,mai ales ca sotului nu-i placea sa se murdareasca pe penis,si eram frustrati amandoi. eu luasem de 3 ani,poate si de-asta a durat mai mult pana si-a revenit organismul.apoi inca 3 luni imi venea la 21 de zile,uar acum la 38 mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #9 2008-01-14 10:49:18
Re: oprirea anticonceptionalelornu prea e regulat.... cu pastilele era, dar acum stiu ca din cauza asta, dar tot imi e frica!!! e prima data cand imi doresc menstra... Offline #10 2008-01-14 11:02:31
Re: oprirea anticonceptionalelorpai dupa ce renunti la ac.redevine neregulat. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-15 01:08:56
Re: oprirea anticonceptionaleloram si eu o intrebare va rog sa ma ajutati...iau anticonceptionale jazmin de 3 luni iar acum vreau sa le schimb pt k ma simt rau de la ele si imi iau toata pofta de mankare am slabit groaznik as vrea sa iau diane 35 vreau sa stiu si eu trebuie sa fak pauza o luna sau se iau imediat imi e frika sa nu fak vre-o gresala si sa raman insarcinata pt k akm nu am voie am pierdut pe bebe meu akm 3 luni...va rog sa ma ajutati va multumesc iubeste si vei iubit.... Offline #12 2008-01-15 01:27:36
Re: oprirea anticonceptionalelorcine ti a recomandat sa iei diane35 si pt ce?...ele sunt medicamente cu rol contraceptiv nu anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-01-15 08:48:28
Re: oprirea anticonceptionalelor
care e diferenta,cristina,ca nu stiam de asta? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-01-15 08:49:42
Re: oprirea anticonceptionalelordiane se recomanda in anumite afectiuni si pe o anumita durata de timp. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-01-15 09:18:14
Re: oprirea anticonceptionaleloram inteles,ms mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #16 2008-01-15 23:33:13
Re: oprirea anticonceptionalelormi le-a recomandat cumnata mea..eu akm nu snt in tara dar totus as vrea sa le schimb am auzit k sunt bune si pt alte afectiiuni precum raceli sau chisturi... iubeste si vei iubit.... Offline #17 2008-01-15 23:37:51
Re: oprirea anticonceptionalelordeci...toate anticonceptionalele sunt bune pt chisturi...iar faza cu raceala...basm...nu exista asa ceva...si nu poti schimba anticonceptionalele la recomandarea cumnatei...mai ales cu Diane...cel mai bine ar fi sa mergi sa vb cu un medic...nu le poti lua de capul tau...fara suparare dar din cauza persoanelor care le iau de capul lor sau la recomandarea vecinei sau cumnatei sau prietenei s au nascut toate acele miturisi exista reticenta aceasta fata de anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-01-15 23:48:45
Re: oprirea anticonceptionalelorproblema este ca eu nu snt in tara...iar doktorii de aici nu am inkredere..deci sigur nu vreau sa ma duk aici la doktor pt k nu sunt buni de nimik si sa explik de ce am un motiv zik eu intemeiat..am ramas insarcinata in grecia am fost la doktori am fakut analizele necesare mi-au sp k totuul este ok desi eu aveam kontractii din luna a 4a ei nu mi-au spus nimik iar eu nu stiam pt k nu erau dureroase si era perimul meu copil am krezut k asa misca bebe deci ei nu au sp nimik totul era ok pt ei la 5 luni am revenit in romania bineanteles la doktor si mi-a sp o groaza de chestii k am k am kontractii k am nu stiu ce infektie in final la 6 luni jumate am pierdut kopilu si asta ma inrait foarte rau ..nu am parere buna despre doktorii de aici de aceea am nevoie sa schim anticonceptionalele fara sa ma duk aici la doktor..imi cer skuze daca am skris ceva deplasat sau prea mult iubeste si vei iubit.... Offline #19 2008-01-16 00:06:07
Re: oprirea anticonceptionalelornu ai scris nici deplasat si nici prea mult...e groaznic ce ti s a intamplat si imi pare f rau...dar ideea e ca tot va trebui sa apelezi la un medic...mai ales daca vei sta mai mult acolo...asa ca ar fi bine sa te interesezi de un medic bun si care nu e nevoie sa fie neaparat ginecolog...trebuie sa aiba si ei medic de planning...sau ceva asemanator... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|