homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru membrii forumului care si-au uitat parola

#1 2008-01-13 11:50:52

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Pentru membrii forumului care si-au uitat parola

Am vazut ca sunt cateva fete care au zis ca nu mai tin minte parola de autentificare.
Sunt 2 metode de recuperare
1. La autentificare dedesubtul casutelor cu user si parola ai un link Ti-ai uitat parola unde poti incerca..scrii adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat si ti se va trimite o parola noua...adica asa ar trebui
2. Am eu un programel cu care poti vedea parolele de sub asterixuri...asta daca ai salvat parola adica i-ai dat retine parola si nu ma mai intreba data viitoare cand ma loghez...la unele parole merge vazuta...merita incercat...

deci cine doreste sa incerce a 2-a metoda id-ul meu de mess il stiti smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2008-01-13 18:11:50

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Pentru membrii forumului care si-au uitat parola

poate sunt offtopic,dar eu acum am o alta problema,sa-i zic asa. de fiecare data cand intru pe forum trebuie sa dau autentificare,inainte ramaneam logata,acum numai.

#3 2008-01-13 20:40:23

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

e de la browser...de obicei te intreaba dak vrei sa retina pagina logata ...dak nu ai bifat sa ramai logata si ai selectat si casutza "sa nu te mai intrebe alta data" este posibil k acesta sa fie motivul.

bebe

#4 2008-01-13 22:50:25

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pai mie nu imi mai arata optiunea aia...ca o aveam inainte.

#5 2008-01-13 23:34:17

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

puteti sa bagati pagina in bookmarks sau favorites (depinde de browser) dupa ce v-ati logat deja. si asa o sa intrati mereu gata logate. eu asa fac...

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.