|
Nu esti logat.
Ce ma doare?#1 2008-01-13 14:01:37
ce ma doare?uneori ma doare in partea stanga, in partea de sus, sub coaste! ce e pe acolo? pancreasul? nu doare tare! si trece singur! dar ma tzine si ma sacaie cand respir! Offline #2 2008-01-13 14:02:39
Re: ce ma doare?e pancreasul, da. o durere mai intepatoare, right? mami de minuni Offline #3 2008-01-13 14:22:58
Re: ce ma doare?mda! aseara m-a sacait doar pt ca am baut putin pepsi! durerea a tinut cam 10 minute! eu nu beau pepsisau cola de obicei! doar ca de pe la Craciun am trecut de la cafea naturala la ness! cam tare! si parca de atunci! ce sa fac? nu cred ca e ceva de dus la tratament! eu nu mananc f gras si nu sunt o gurmanda! Offline #4 2008-01-13 14:56:50
Re: ce ma doare?pai splina este cimitirul organismului. acolo sunt distruse eritrocitele cand nu mai sunt viabile. la fel splina are rol imunitar. mami de minuni Offline #5 2008-01-13 15:25:08
Re: ce ma doare?si cu pancreasul meu cum ramane? cu ce sa il tratez? ca pana acum l-am tratat cu Indiferenta, dimineata, pranz si seara! vreun ceai de plante? ceva inofensiv, ca tratament medicamentos nu vreaaaauuuuu! Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-01-13 15:25:35) Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-13 15:30:18
Re: ce ma doare?si pe mine ma doare acolo.in vara ma durut o saptamana si la mers cand repiram cam naspa.eu am facut tratament cu colospasmin cateva zile si cand mai apare si doare rau iau o pastiluta si trece. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-01-13 16:19:36
Re: ce ma doare?da fierea ce e cu ea? k tot pe acolo e din cate stiu io (intreb k am fost bolnava sapt asta si mi-e sa nu fi avut o criza de fiere) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2008-01-13 16:24:59
Re: ce ma doare?Deadrose fierea este in partea dreapta linga ficat. Deci daca te-a durut in stanga, nu iti face probleme din cauza le fiere. Nu are nici o legatura. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-01-13 16:25:49
Re: ce ma doare?dap fierea e in dreapta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|