homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi unde iesiti in weekend?

#1 2008-01-13 14:02:33

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

voi unde iesiti in weekend?

Veniti cu idei (ex.: localuri, restaurante, cluburi, baruri , mall-uri etc.).
Specificati si orasul !

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#2 2008-01-13 14:05:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: voi unde iesiti in weekend?

Eu sunt din Cluj si de obicei merg in Gold Club, pe str. Iuliu Maniu, nr. 6. E pe 2 nivele: parter si subsol. Parterul e aproape mereu ocupat de noi, cei "de-ai casei" tongue

#3 2008-01-13 14:08:08

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

pai in general....in mall la filme.....in traffic ...un pub .....

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#4 2008-01-13 14:09:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pe unde nimerim, unde e mai aproape tongue in ultimu timp am fost in pirati unde crek o sa ne facem abonament k acolo ne ducem si cand chiulim de la ore

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2008-01-13 14:13:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in iasi - ori in alpin, ori in clubul presei. daca vrem sa mancam sau sa ascultam formatia mergem la clubul bursei, acolo unde am facut si nunta.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-13 14:17:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Noi cand vrem sa papam mergem aproape intotdeauna la Marty Caffe. E super mancarea. Chiar aseara am fost. Yammmiii... am papat o specialitate foarte buna : .

#7 2008-01-13 14:18:17

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

eu sunt din bucuresti.. pai.. in ultimul timp am fost la patinoar, la film, la mc donalds, la kfc, la spring time, in inbox (un pub la romana), in l'incontro, in parcuri...
Acum vrem la biliard big_smile Poate o sa ne ducem la unirii la fun land sau in mall .. unul dintre ele tongue

#8 2008-01-13 14:21:44

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

io pt biliard cel mai aproape ma duc in Sereno....si chiar am uitat de Fun Land de la Unirii....super tare acolo......si "micul paris"....super tare

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#9 2008-01-13 14:57:08

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

adriana18 a scris:

io pt biliard cel mai aproape ma duc in Sereno....si chiar am uitat de Fun Land de la Unirii....super tare acolo......si "micul paris"....super tare

Hehe adriana..poate te stiu din vdr...k si eu stau in colentina,numai k n-am calcat in viata mea in sereno...

De iesit,ies in Cafeneaua Actorilor,au o pizza si niste salate grozave lol (fetele de la intalnire stiu salatele),
        am descoperit de curand in zona obor spre calea mosilor cafeneaua Milena (au o ciocolata grozava,cu tot felul de arome,scortisoara,fructe de padure, si ciocolata seamana aproape cu un pudding)
        la biliard,in rarele dati knd mergeam (k sunt un anti-talent),mergea in after dark,ala de la unirii si in metropolis sau cum il keama pe ala din unirii de la etaj... sunt fana air hochei,desi nu am mai jukt de mult...
        am calcat si la patinoar la unirii de curand (alexia stie lol)
        imi plac cafenelele de pe lispcani-arcade e favorita mea,si mai imi place si amsterda (knd am bani)
        mai e un local dragutz in preajma atf (academia de teatru si film) au preturi bunicele...
        Ador inghetata de la sheriff's
        Pt filme recomand Patria (la etaj) si cinemapro...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#10 2008-01-13 15:01:04

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Da, da , inghetata de la sheriff's big_smile

Poate te fac un biliard big_smile

#11 2008-01-13 15:22:53

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu sunt din oradea.ies in baile feilix in weekend,ba la o plimbare in padure,ba la o baie buna in apa termala,ba la un restaurant bun....

#12 2008-01-13 15:36:01

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

claudia78 a scris:

eu sunt din oradea.ies in baile feilix in weekend,ba la o plimbare in padure,ba la o baie buna in apa termala,ba la un restaurant bun....

super hjarta

braila.nu prea sunt multe locuri, si alea care sunt , de obicei sunt ocupate . lol cand mai ies, ajung prin nox, dragonu, shadows in seara asta o sa merg intrun loc deschis nu demult, art cafe, am inteles ca e dragutz. si vara toata suflarea tanara a brailei merge in dreams. cam atat pe unde merg eu..

Bună ! Arăți ca o curvă !

#13 2008-01-13 18:07:07

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

in iasi- master, motor, havana,13,sundays,mai rar ''el divino'', metzo, 13,baron(vara la terasa)...si mai sunt,dar nu le mai stiu

#14 2008-01-13 18:21:38

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu tot din Bucuresti fetele si daaaaaa, am testat cu voi la intalnire salata aia imensa de la cafeneaua actorilor.. Yummy... acti III lol
Eu mai recomand patinoarul, oricare ar fi el, atmosfera e super iar febra musculara de dupa pe masura lol

In cluburi am mai iesit cu fetele... in Cabaret-ul ala de vara de la Herastrau care din pacate s-a inchis pana in martie, in Fratelli care a ars (!!) si mai nou ne-am schimbat locatia in Bamboo desi e al naibii de scump si nu prea ma regasesc intre tarfetul ala de lux de acolo rotfl2.

Ca un loc ideal de barfit si mancat niste super-deserturi recomand Alsy (Universitate si Romana) sau Crem caffe. Aaa.. si sa nu uite de Planters Cafe de vis-a-vis de Cismigiu si Conservator, unde se si mananca foarte bine iar vara se sta in fata terasei, pe covorase intinse pe iarba hjarta
In Plaza mai e o cafenea super, New York, va recomand prajitura Brownie si placinta cu mere, sunt bestiale, am apa in gura lol

Hmmm.. cam atat deocamdata big_smile Revin daca imi mai amintesc tongue

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#15 2008-01-13 20:13:49

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

senorita a scris:

Conservator, unde se si mananca foarte bine iar vara se sta in fata terasei, pe covorase intinse pe iarba hjarta

unde e? cum sa fac sa nu uit pana la vara sa ma duc acolo? lol

on topic: margineni, inbox, downtown, 4levels....
si apropo de stat pe jos, muream dupa ceainaria cotroceni. e o atmosfera f intima, se sta pe niste perne pe jos, muzica in surdina, ceai super bun, lumina difuza....loc numai bun pentru intalniri intre indragostiti. sau pentru indragostit in timpul intalnirii. tongue Pacat ca n-am mai fost de mult. (ah, e aglomerat, daca mergeti seara va trebuie rezervari)

#16 2008-01-13 21:31:53

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

adriana18 a scris:

pai in general....in mall la filme.....in traffic ...un pub .....

te referi la traffic pub din piata alba iulia??daca da eu am lucrta acolo un an si ceva...e misto atmosfera..

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#17 2008-01-13 21:36:06

andrutza
Vizitator

Eu in Cta la suc ies mai peste tot smile dar f des am mers in cafe d`art, beta.  Imi place in doors mai nou, BT....merg oriunde, iar daca vreau sa mananc ceva bun merg la Bueno, Marco Polo si la restaurantul grecesc de pe lahovari unde fac un suvlaki supeeer smile
In cluburi nu merg f des, in ultimul timp am mers in gossip si crush.

#18 2008-01-13 22:01:12

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu in bta nu prea am unde iesi f tare .ca is f putine ... merg in iris ...sau fostu iris ca nush cum se cheama acuma ... prin cafe 2 sau deja vu

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#19 2008-01-13 22:41:43

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eu ies des cu fetele(colegele mele) in Adry`s..ca e langa  energetic(unde facem cursuri)
in rest cafe du brasil..ff des
in tomis sus cand vreau ceva fast food sau ceva dulce
in scoica ,de obicei noaptea si sunt in oras..si ma apuca foamea(vara merg in scoica land)
souflaky pap de la papa bun..dar am sa-l incerc si pe cel grecesc ptr ca vad ca e laudat:P
cluburi: gossip,cireasa,wish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.